Thursday, May 14, 2009

Epic battle with the Dragon begins

Hämmastav, kuidas mulle meeldib siitkaudu uut blogi alustada, mitte New Post vajutades nagu normaalsed inimesed, vaid ma tulen ringiga, et Create vajutada. :D
Samamoodi lähen ma süldi vanast blogist ta uuele saidile alati just seda rohelist linki vajutades... ei teagi miks. :)
Peaks nüüd lisama, et inimene on oma harjumuste ori, aga ma ei taha. XD Mis kuradi ori. Ma eile öösel otsustasin, et hakkan vastu. Mõtlen mingi süsteemi välja, kuidas normaalsemaks kuidagi saada. :D
Aga no päriselt ka, kuidas saab niimoodi elada, kui iga kord, kui tuju natukenegi paremaks läheb, kui pisutki arvad, et miskit väärt oled, ilmub välja alter ego ja lajatab kaikaga piki kuplit, sõimab ja trambib seljas... ma lasen tavaliselt pea norgu ja tõmban saba jalge vahele, tunnistan, et ega ma polegi vist neid asju väärt jah... Ma ei ütleks elusees ühelegi inimesele selliseid asju, mida ma endale ütlen.. :( Kirglik viha kohe. Ja ma ei saa ju vastu ka hakata. Kuidas sa ikka iseendaga vaidled, eks.
Ja nüüd ma mõtlesin välja, mis tegema peaks. :) Ma panen talle raisale nime. :D Sellele pahale minule, siis ta ei olekski nagu mina enam, ja ma ei pea end pahasti tundma, saan talle rõõmsalt vastu lajatada, ilma et ise haiget saaks. :D
Sellega seoses kuulutan välja nimekonkursi, pakkuge vabalt. :D
Ma ise hakkasin teda millegipärast Britney'ks kutsuma alguses, teate küll, mul oli Britney look-a-like'i värgis orkutis ja pealegi.... ta on kah natuke napakas aegajalt. :)
Kujuteldav poisssõber oli siinkohal ootamatult abiks. Britney hakkas teda juba kujuteldavatele tshikkidele maha parseldama ja see ajas mul kopsu üle maksa. XD
Ma ju pidevalt taandan end igasugustest suhetest, sest mulle tundub, et kellegi teisega saaks mu huviobjekt märksa õnnelikumaks.


Dude says:
jeez. mu blogi kisub varsti täitsa ulmeliseks kätte ära
Dude says:
ma kirjutan just ja ise mõtlen, et psühholoogidele ja psühhiaatritele everywhere oleks see hea õppematerjal
K says:
what happened?
Dude says:
ei midagi XD
Dude says:
tead küll mu pea sees käib kammajaa koguaeg


Me just enne rääkisime Gabrielaga meestest ja ta mainis, et ta eks oli skorpion. Ma siis ütlesin, et nagu mina. Tema: uu, sa oled skorpion?
Tema siis ütles, et ei saand sellest tüübist üldse mitte midagi aru ja ma siis seletasin, mismoodi see tegelikult on. :D Vähemalt minu peas.
Ma seisan ja mu peas toimub siuke staff (kasutan sündmusi ka, siis on kergem aru saada, aga tavaliselt käib sarnane jahu mu peas ka näiteks kartuleid praadides):

"Uff, mul on nii hea meel. Ilm on nii ilus. Näe, kena mees! Rrrr... naerataks natuke... Ah, mis. Mis ma siin ikka jaman, ta niikuinii vihkab mind, vaata, missugune ma olen. Krdi... laseks maha end. Jajaa, vahi lolli, laseb mingil mehel endale niimoodi mõjuda, idikas. Õudne, kuidas ma mehi ei salli... mis vahid, raisk. Ehkki ta on tegelt ikka päris... Tuleks siis lähemale, dämmit. Awww...Kui nummi."

Ja nii edasi ja nii edasi. Jube vaidlemine ja jama ja meeleolude vaheldumine käib nonstop. :D Ja terve see aeg on mul selline rahulik lambanägu peas.
Ja siis inimesed imestavad, kui ma järsku vihastan või naerma hakkan. :D
Mul tuleb sabast kinni võtta ja öelda, mismoodi tegelikult on, siis ma ei pea ise välja mõtlema lahendusi, sest Britney on siis kohe kohal ja sosistab just neid kõige õudsamaid ja alandavamaid variante kõrva sisse.

Aga noh... ma ei tea ju, kas sel tüübil oli ka oma Britney olemas, kes talle peas jama ajas. Nii et... see kehtib ilmselt ainult minu kohta, ja pole skorpionide kirjeldamiseks eriti sobiv. :)

Täna hommikul, kui olin kuti lasteaeda ära viinud, läksin just kiire sammuga värava poole, kui äkki tuli kuskilt jõhker tuuleiil ja puhus mulle värava lahti. :) Siis tekkis küll selline tunne, et deeeeem, ma ruulin täiega. XD
Aga hiljem linna sõites keerati troll Koidust tagasi, läksin jala edasi. Ma isegi ei morjendunud ausalt öeldes, ma viimasel ajal mõtlen alati, et ehk ongi siis nii parim, ehk kohtan kedagi või aitab see kuidagi kaasa maailma heaolule. XD
Ilmselt oli sel korral tegemist maailma heaoluga, sest ma ei kohanud küll omateada kedagi. :D

Küllap ülemise korruse mees lihtsalt mõtles, et pakub mulle veits trennivõimalust.
Mul on küll plaan niigi juba valmis, natuke selline ebareaalne, nagu mu asjad ikka, aga ma kavatsen kiiresti kujuteldavat kutti ja oma huvi ära kasutada, kuni originaal abiellunud või midagi pole, sest siis läheb mul inspiratsioon üle ja ma ei tee enam midagi. XD Ja kurat teab, millal jälle mõnda sellist kohtab, kelle vastu pärishuvi tekiks.
Praegu on hea, kõht on liblikaid koguaeg täis, söögiisu on null niisamagi. :) Eile jõin terve tassi teed ära ja viimase lonksu juures märkasin, et unustasin suhkrut panna. Täitsa mõtted mujal.

Nii külm oli hommikul, oleks pidand kindad kaasa võtma. Üks tädi müüs nurgapeal lilli ja mul hetkeks käis peast läbi, et ostaks need kõik ära, aga siis meenus, et ahjaa, mul pole üldse pappi. Ja poes polnud ühtegi salatit ega saiakest. Nooh... tegelt oli, aga saiakesed tilkusid kõik rasvast ja see ajas südame veits pahaks. Ja üks salat oli riiuli peal ka, aga see oli heeringaga ja mul ei ole üldse heeringatuju täna. Võtsin siis hoopis mingid kohupiimaküpsised, need saab pärast Joosepile smugeldada.

Täna õhtul peaks eurovisioon olema vist... oli juba eile olnud, ma ei ole küllaldaselt huvi üles näidanud, et teada. Kes see viitsibki seda vaadata, kui järjest on mitu korda igast eri... järke. Ühest korrast on täitsa küll. :D


Dude says:
tead mis ma teha tahaks
Dude says:
see pilt, mis mul displayks on
Dude says:
ma tahaks sellele kassikõrvad külge photoshoppida. :D aga ma ei oska. aga kujutad ette kui armas see oleks. =)
Dude says:
sobiks nii hästi :D
K says:
hm
K says:
äkki oleks lihtsam muretseda omale kassikõrvad ja uus pilt teha..?
Dude says:
:D
Dude says:
ma arvan et ma tean tegelikult juba, mida teha :) kõige lihtsam variant
Dude says:
ma prindin pildi välja, teen markeriga kõrvad ja siis pildistan uuesti
Dude says:
kui mul see meelde jääb, muidugi
K says:
ok
K says:
nutikas
Dude says:
:) ma ju olengi
Dude says:
nagu face/off
Dude says:
nupukas/napakas
K says:
nupakas

2 comments:

BM said...

ahahhaa mul tuli sellega seoses meelde ütlus et epic fail is still epic
:D
hold it together nig
ja alter egole pane nimeks Teele

wonderwoman said...

:D Et nagu... teele, teele, kurekesed? :D
Idee hea, aga ma ei saa, see on liiga levinud nimi, pärast kohtan päriselus mõnda Teelet ja olen ta vastu hirmus paha harjumusest. :D

Ma olengi ju epic. 22 ja nii. :D (ninapüsti) Millal sa seda raamatut mulle laenad juba ometi? :)