Saturday, June 27, 2009

Up in the air

KA ütleb:
tead kuidas ma praegu netti sain yldse
Thunder Horse ütleb:
tean küll jah XD
KA ütleb:
siin soomes selline asi, nagu saunalahti kõnekaart
Thunder Horse ütleb:
lähed sellega sauna juurde,kõneled, ja saun tehakse kohe lahti
KA ütleb:
:D
KA ütleb:
aga tead
sa oled mul syles praegu :D
Thunder Horse ütleb:
XD olen ju soe, onju
KA ütleb:
kuum :D
Thunder Horse ütleb:
ja jätan sellised ovaalsed jäljed põlvedele
tulnuknaine
KA ütleb:
:D


Väsimatu libeda udara ajaja. :) Alati saab mõne komplimendi ja mõned ettepanekud. :D
Ma täna just mõtlesin seda asja. Peab vist leppima sellega, et ma pole lihtsalt üldse fotogeeniline. M***** tegi loomaaias ka pilte ja ma olen nagu blond verivorst nendel. Täiesti siuke... vormituvärvitu plönn. Noh.. natuke piklik siiski. :D
Aga samas, vaadatakse ju küll. Hmm... või peaks siin seostama selle näljaga? :D Noh, et majanduslangus ja nii... mehed otsivad naist, kelle saaks näljaaja saabudes nahka pista. Ma võin kihla vedada, et ma olen väga maitsev. :) Prooviks isegi. :D
Või siis on tõesti mul see... kuidas vana semu ***** seda nüüd nimetaski... magnetväli/aura nii tugev, et ma lihtsalt häman ära. :D Hahaha. :D Talle meeldis vanasti joogise peaga mul sabas käia ja jälgida, kuidas ma käitun. XD Mõnes mõttes oli friiki ja mõnes mõttes armas ka, ta oli nii... uhke mu üle. :D
Ta just võttis jälle ühendust, täitsa ootamatult, seepärast meenuski.
Naljakas, et sõpse tal maa ja ilm täis, aga abi palutakse ikka minult. :) Mis on täitsa tore, see teeb isegi täitsa sellise...vajaliku ja hea tunde. Kellel mind ikka vaja. Joosepiga just leppisime kokku, et homme lõikame küüned ära. Ja siis teeme nendest kübara. Teate küll, nähtamatuks tegev kübar. Ehkki mul on pidevalt tunne, et mul pole seda vajagi.
Tunnistan, et vajan tähelepanu. Ma olen needy. :D Aga no... deem, kaua võib inimene üksi olla. Igavene jant, et niimoodi smitten olen nüüd... muidu saaks aega kasutada otstarbekalt, mõne kättesaadavama tüübi jahtimiseks. :) Ons vaja alati mingit ebamaist kokkukuuluvusetunnet, ei ole ju, ega... Uff. Miks ei võiks olla ideaalne maailm, kus kõik leiaksid üsna kiiresti oma "õiged" üles. Natuke koperdamist ja katsetamist on vajalikud muidugi. :) Siis tead, et just sinu valitu on kõige parem.

Krt, sabaga mehel on küll käpp mul peas sees, mängib leemekulbiliigutajat. :D Aga muidu polekski huvitav. Kui juba, siis täie rauaga. :D Miks leppida nendega, kes niisama meeldivad, kui võiks vaadata seda, kes on siis ka kohal, kui teda polegi. Noh... see oli nüüd eriti hea kirjeldus XD, aga ehk saite ikka pihta.
Ehkki ma peaksin kogu selle värgi ära lõpetama, mis ma ikka lolli mängin. Olen juba proovinud end igasuguste tüüpidega eksitada, aga ei tule välja. :D Peab ilmselt ootama, kuni keegi tuleb ja samamoodi jalust rabab. Või siis mitte ootama. Õnneks ei ole mul füüsiline ilmtingimata emotsionaalsega seotud. Inimene kohandub.

Vahepeal oleks NII kangesti tahtnud sõna võtta.... aga kõik, mis öelda oleks olnud, oli liiga läbinähtav. :D Seega ei hakanud teisele marki tegema. Järgmine kord, järgmine kord, vannun. :D
Nii ma oma elu maha magangi järjepidevalt. :)

Enivei... kodused plahvatamised ja ebaõnnepuhang sai nüüd vist jälle läbi selleks korraks. Ehkki täna oli ka üsna närvesööv, Joosep oli töö juures kaasas. Ta oli terve hommiku superlahe, ühegi telefonikõne ajal häält ei teinud ega midagi... ja siis just sel ajal, kui boss helistas, pidi ta seal laulma hakkama. :( Deem. See tuleb mulle veel vastu silmi mingil hetkel.
Ja isa demonstreeris juba neljandat korda järjest, kui sujuvalt ja süümepiinadeta suudab ta mu ära unustada. Ka sellest tuleb mul veel jama, aga... mis teha. Oleks ma ometi bitch, ma teeks talle tagasi, ausõna. Määriks sellesama pasa, kuhu ta mind praegu viskas, talle endale pähe. :( Süüdimatu tüüp.

Joosep ka, rääkis terve päeva oma issist ja kuidas see talle selle uksekellatelefoniga helistab ja lennukiga temale külla lendab. Krdi masendav. Krdi isad. Keegi ei hooli. :(

Photobucket

Ja eile (no üleeile juba, öö on) käisime Kloogarannas, sai päikest. :)

Photobucket

Ja üleüleeile käisime loomaaias, sai ka päikest. :D

Photobucket

Joosep sai jälle killuga hakkama, jooksis hüljestebasseini juurde ja kiikas sisse, siis hüüdis rõõmsa häälega: "Näe, ilves!"
:D Ümberringi hakkasid kõik naerma. :D


Lasteaias on küll nüüd juba puhkus, endiselt andke teada, kui teisipäeval, neljapäeval või reedel teda karauulitada saaks, aga siin veel üks meenutus lasteaiast ja tüdrukutest.

Thunder Horse ütleb:
:D sepe ütleb et "b**** lubas et ta enam ei viska mind liivaga, kui ma ta kalli olen ja siis ma kallistasin teda ja nüüd me oleme sõbrad."
K ütleb:
:D tra kui varakult hakkavad ussid pihta juba :D

Ohjah, naised, kõige kurja juur. :) Ainult kallistada ju vaja. ;)
Mõtlen, et mida homme teha... Kas minna Stroomi või lihtsalt lähedasse metsa piknikku pidama... Ei ole veel otsustanud. Kahekesi me ju niikuinii ujuda ei saaks, seal on nagu täna Simpsonites oli. Homer ei saanud kuidagi trampoliinist lahti ja Bart aitas teda, pani trampoliinile rattaluku külge ja soovitas kolmeks sekundiks selja keerata. :D Viuhti.
Meil on vana telekas samamoodi, aga suisa sekunditega kadunud. Tahtsin prügikasti va rondi viia, ja jaksasin ainult välisukseni tassida, siis tulin tagasi, et hetke puhata ja uks kinni panna... ja telekas oli juba minema viidud, kui tagasi välja läksin. :D

Today's fortune: The course of true love never runs smooth.
=) I don't agree. :D True love doesn't run, it IS. :D

Today's fortune: Do right and fear no man.
Okay, but only today! :D Ullikesed. See pole ju mingi fortune, see on uduajamine. :D


Thunder Horse says:
hompkust
Thunder Horse says:
sepe ikka oskab, sõitsime tööle ja peatusenimesid ütles kõva häälega
Thunder Horse says:
ja sepe kordas järele
Thunder Horse says:
taksopark oli see, mis naerma ajas inimesi
Thunder Horse says:
"taskupart!"
Za says:
:D lawwwlll taskupart on ylikõva
Thunder Horse says:
XD ülikõva part
Thunder Horse says:
järgmine kord küsin, et kas sul on hea meel mind näha või on sul ülikõva taskupart


Ja ma panen igivanu luuletusi ehk veel mõne üles, teise blogisse. Mulle tundub, et viimastel päevadel olen natuke... sõnad keerlevad sees. Ehk suudan millalgi jälle avaneda. Üritan vähemalt end pisut tagant lükata. :) Peaks sabaga meest kuskil treffama, ta tekitab minus jubeda hunniku emotsioone korraga ja samas on nagu.. rahulik ka. XD Ja lihaskond süldistub ja luud vedelduvad. :D

Ja eks ma siis millalgi jälle... kirjutan. Vahepealne suur blogimisetuju läks üle. :) Musooni ei viitsi ka panna, kuula You could be mine'i. (Täna raadiost tuli. :D)

No comments: