Thursday, June 11, 2009

Lõputa blogi

Ma olen nii palju muutunud, seda on naljakas nentida. Täna käisid mul tööjuures kaks tüüpi. Üks neist oli aastaid tagasi üks mu lemmikkliente, siuke... tunneb end igalpool vabalt, laiade õlgadega, jõusaal ja kuldkellad, eriti isane kodanik. Ja teine oli selline... linnuluust. :D Ja ma kohe tundsin, et deeeem. :D
Aga ta vaatas mind kah siukse... ma-näen-su-aju röntgenhüpnootilise pilguga nagu see, kelle järele ma siin pikemalt juba ilastan. :D Nii et ehk see oli hoopis inerts.

Kummaline, et ma kirjutasin ju kunagi jutu selle kohta, ja nüüd mõtlengi nii. :) Järelikult oli see mu sees juba algusest peale olemas.

Täna oli jälle kummaline hommik, üks tegi trollis silma järjekindlalt (paraku polnud mul ta vastu mingit huvi) ja bussipeatuses naeratasid mingid onud mulle. :)
Ja siis mõtlesin elu ja ajastuse peale. Et... ma võin ju tahta kedagi hoopis teist, aga kui siis keegi uus minust huvitatu mul järsku sabast haarab ja mu tähelepanu suudab hoida, siis ma jään ju temaga. Ma olen monogaamne olevus. Seega on tegelikult kõik ainult ajastusest sõltuv... Et kes ees, see mees. XD
Noh, okei, päris nii karm ka pole, aga mõtle nüüd ise. Ehk oleks keegi teine palju paremini sobinud, aga teda lihtsalt polnud sel hetkel, kui sina vaba olid, läheduses. Või oli tema siis hõivatud.
Või ehk on ikkagi kõik ette määratud mingil määral ja ise tead, kas võtad riski, või lähed edasi ja valid mõne järgmise inimese, kellega riskida. Et kõigil on teatud arv haruteid, erinevaid "lõppe."

Ma hoian end avatult, sest ma tean küll oma õnne meestega, nad pannakse kõik mul nina alt pihta. :) Teised naised on ründavamad, nad lähevad ja panevad kuti fakti ette, flirdivad ja võimlevad nina all. Mina lasen mehel endal otsustada... Mis on ilmselt vale. XD Hahaa. Aga teisiti ma ei taha. :)
Eelmine tüüp, kes mulle korda läks, kohtus samal päeval, kui ma ta lõpuks üles leidsin orkutist, tshikiga, kellega koos elab nüüd. Kräpp. :) Aga praegu on mul selle üle jube hea meel, sest muidu oleks ma nüüd hõivatud ja ei saaks mõelda sellest, kellest mõtlen. :D
Ma loodan, et see uus ei lase end kuskile ära meelitada, valele teele. XD
Ent... kui mul on hea meel, et eelmine kord pekki läks, siis... äkki on selle praeguse asjaga samamoodi? :D Ehk ei ole ta üldse mu jaoks õige. :) Või siis on tema minu jaoks õige küll, aga mina olen tema jaoks vale. :)
(Krt, peab ikka kontsadega käima hakkama... õigel on ju teadupärast pikad jalad.)

Igatahes, seega olengi täitsa lahtine. Kuni ta pole tulnud ja öelnud, et paneb käpa peale. XD
Utoopia jälle. :) Aga selline ma olengi, mis teha. :) See teile mu juures ju meeldibki, tunnistage ausalt. XD Mõistlik ja loogiline mina oleks igav. :)

Üldiselt peaksin ma üldse blogimise lõpetama, sellise peaga ajan ainult udust joru. Kui te teaks, mida ma tegelt blogin! XD Ja siis kustutan ära ja trükin uue ja kustutan jälle ära. :D Horror. Consider yourself lucky. :)
Aga ma mõtlesin, et... kas see on siis nii paha, kui kedagi tahta. Ma ei ole ju mingi ahistaja, ma vaikselt omaette. XD Siuke.. personaalne hobi, ma ei oota ju midagi vastu.
Huvitav, kui näiteks Õilis Võrse oleks teadnud ammustel aegadel, et ta mulle meeldib, kas see oleks teda siis häirinud või vihastanud... vaevalt ju. Või ma ei tea ka neid krdi mehi. :D
Igatahes on mul hea meel, et kõik läks just nii nagu läks, ta on väga hea sõps. :)

Tegelikult... kui te oleks ette teadnud, kuidas suhe lõppeb, kas te oleksite neid siis üldse alustanud? Ma just ükspäev mõtlesin selle peale ja nentisin fakti, et ei kahetse küll midagi, ei teeks midagi olematuks. Kõik on millekski hea olnud. Ja ma olen õnneks osanud siiamaani inimestest lahti lasta, kui näen, et kuskile ei vii või kui hakkaks muidu iseennast hävitama suhe. Tuleb enne taanduda, kui viha tekib teise vastu, miks lõhkuda veel sõprustki. :)
Ehkki raske on.

Mina jään ka kergesti sõltuvusse inimestest, seepärast ongi jube kuulata neid lugusid, et "naine petab mind ja valetab mulle, aga ma ei taha kedagi teist, mida teha." Või kui ei saa eksist kuidagi üle, sest see sul nina all virvendab pidevalt ja ei lase sul oma elu elada.
Ehk on see tegelikult kõik enesekaitse? Sest tegelikult ei ole sa veel valmis edasi minema... Ah, krt teab. Kuigi võiks ju... teha mingi siukse... raputamistseremoonia endale. :D Rannas teate küll neid end raputanud koera jälgi liival, nagu oleks mingi sajajalgne monstrum seal käinud. :D (Õuuudsalt tahaks mõnda koera näha, nii kaua pole ühtegi koonu musutand.) Ehk peaks minema ja samamoodi endised mõtted välja raputama endast. Loogiline, et see on kummaline, aga no miks, pärgli pärast, sa mu blogi üldse loed, kui kummaliste ettepanekute kuulmisega nõus pole? XD
Ma leian küll, et inimesed ootavad tihti mingit... lõpetatust või... märki. Ja seda ei tule ega tule. Siis tuleb ise teha, selle asemel, et lõputult vireleda. :D Tõmba joon maha kinganinaga kasvõi. Põleta paberile kirjutatud sõnu või pilte. Lõika juuksed ära. Savi, mida teed, aga ise usu, mõtle kaasa. Kujuta ette, kuidas vana pask maha jääb. Siis jääb ka. :)
Ja loogiline, et tagasilööke tuleb, alati ju tuleb, aga siis on palju kergem neist võitu saada. :)

Ja vahel peabki võitlema, mitte alla andma. See mees ka nuttis kodus, selle asemel, et minna ja võidelda oma naise eest. Kui tunned, et ilma ei saa, siis krt, tõuse püsti ja mine ütlegi seda! Kunagi ta ju suutis naise endale rääkida, miks siis mitte uuesti teha seda?
Üldiselt... kui naine üldse ära läks, küllap ta siis ei tundnud, et teda armastatakse. Või ehk olen ma naiivitar. :)
Vahel ei saa ma naistest üldse aru. Täna nägin ühte sellist, kes oli oma kulmud maha ajanud ja siis markeriga uued joonistand täitsa valesse kohta. Aru ma ei mõista. :)
Tegelt ma ei mõista kitkumist ka, see on ju valus. XD Aga noh... ega kõigil pole ka selliseid seksikaid puhmkulme nagu mul. :)

Awww, mis eile oli, muide. Olin juba ära unustand. :) Mu põhifoorumis, ehk siis see koht, kus ma juttu räägin inimestega, tegi üks näkk mulle kingituse. :) Ma ei teagi kohe... ma viimasel ajal kuulan mussi põhiliselt ja räägin nendega seal nii harva, ja selle tshikiga polegi nagu kunagi pikemalt juttu vestnud, aga eks nad seal teavad mind küll. :D Teavad mu lemmikfilmi ka, ja see näkk tegi mulle klipi ja pani youtube'i. :)))) Awwwww. Nii armas. =)

Ok, lasen nüüd jalga, õhtul kirjutan siia otsa ehk veel miskit. :) Olgu teil lõbus päev. :*

--

K says:
pekki, ma pean panka minema
Thunder Horse says:
panka, ma pean pekki minema
Thunder Horse says:
XD

Hämmastav, et mind pole veel maha löödud.


--


Kusjuures, ma olin hommikul trollis ainus, kes jaki seljast ära võttis. Ülejäänd istusid tõsiste nägudega, joped seljas ja sallid kaelas, vaatasid maha ja higistasid alistunult. :D Vahel ma piidlen ise ka neid õnnelikke, kes end vabalt tunnevad, ja seekord olin hoopis mina see õnnelik. :) Väga kuul.
Aga ma olengi õnnelik. :) Õnneseen, suuuuur siuke. :) Sirmik! :D

Ema läks täna maale ja tuleb alles pühapäeva õhtul hilja. Jälle saab mitu võimalikku orgiaõhtut raisatud telekavaatamisele ja muudele vanainimesetegudele. XD
Foorumis küsiti just, et mis on teie unistusteauto. Kõik loopisid marke ja numbreid. Ma ei teagi marke ja numbreid, aga mina unistan viimasel ajal bussiga koju sõites hoopis sellest, kui keegi kõrval istuks, siis saaks pea talle õla peale panna. Ei peaks keegi juhtima ega valvel olema, võiks lihtsalt mõnusasti koos olla. Seega... minu unistuste auto on buss. XD

Vaatasin tuubist videosid, mulle meeldib sihitult ringi hulkuda seal ja vaadata, kuhu välja jõuan. Näitan paari lahedat videot teilegi. Kõigepealt Vampire Weekendi A Punk. Mulle meeldib, kui geniaalselt on lahendatud kogu see värk, odavalt ja lõbusalt. Nagu see vana Ok Go trenazhöörilugu, tead küll. :) Ja see, mida laulja oma kitarriga teeb, meeldib ka. :D Kiiksuga ja kummalised asjad on lahedad. (Y)




Ja siin natuke värve. :D Mulle värvid meeldivad, ja see pagana lainetamine seal videos paneb pea ringi käima. :D Ehkki lugu pole nii hea kui eelmisel.



Ja siis üks video, kus laulja ajas naerma hellalt, no kui haleda näoga saab olla koguaeg. :D Ehkki seal vannis tuleb talle ikka vägisi õnnelik nägu pähe küll vahepeal. XD
Ja saks on kuradi seks. =)



Ja mul on niiiiiiii armas desktop praegu. :)))) Seda ei näita, ma olen ju tegelikult kade inimene. :D Ja kell on jälle pool kolm, millal ta jõuab?! Ma vean kihla, et see on mingi vandenõu, kell ei liigu terve õhtu ja siis järsku hüppab korraga kolm tundi edasi. :D Naabritel on kindlasti mingid... magnetatribuudid, millega nad mu kella juhivad... et ma ...ee... hulluks läheks ja ära mind viidaks. Siis nad saavad vene estraadi põhjas volüümiga kuulata ilma, et ma Kings of Leoni vastu kohe mängiks. :D Aga ma ei tee seda ju paha pärast, ma sellepärast, et mu kõrvad ei känguks ja maha ei pudeneks. :)

Uff. Kell on kolm, lähen magama, unustasin end jälle mehi vahtima. :D
Öööööd.

No comments: