Tuesday, June 23, 2009

Hommikuseks on hinna sees?

Tere, näe, suutsin isegi paar päeva suu kinni hoida, ah? :D Medali saan? :D
Tegelikult tahtsin üleeile ka kiirelt öelda, et palju jõule ja olge ettevaatlikud, aga ma ei viitsinud. :D Nii et loodan, et te taipasite ise ka ettevaatlikud olla ja rivistuselt keegi ei puudu.
Joondu, valvel, järjest loe- oli see vist? :) Deem mind ja mu aju.

Kullakest oli küll hea online näha, tuleb tunnistada, et ma muretsesin natsa. :)
Emane inimene, mis sa teed.

Vahepeal sai mitu asja ette võetud, käisime Joosepiga linnas patseerimas, küll oli imelik üle pika aja, aga hiilisime mööda nurgataguseid rohkem. Ma ei olnud raekoja platsiks veel valmis, ehkki läksime sealtki läbi. :D Ja endiselt peab nentima tõsiasja, et ainult liiga vanad/liiga noored/liiga välismaa mehed vaatavad. Ühtegi neist kolmest variandist ma ei taha. Ehkki mul tekkis jaanipäeval tunne, et ma ei tahagi... noh, okei, läheneme ikka kronoloogiliselt asjadele.

Pidevalt läheneti mulle inglise keeles igasuguste reklaamlehtedega, ja noh, ehkki see võiski olla nende idee, et kõditame inimese enesearmastust ja eeldame, et ta on kuskilt, kus inimesed tõepoolest julgevad olla... deem, ehk oli asi neis uutes pükstes... XD Nojah, nevermind. Ma ei raatsinud neile kunagi öelda, et kuule, tubakas, ma elan krdi Mustamäel, ja ütlesin "okei" kõigile. :D

Panen mõne pildi ka? Ehh, mine tsheki orksist. :)

http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=8331043379001566862&pid=1245841780873&aid=1244282982$pid=1245841780873

Enivei... siis läksime Joosepiga Ingele külla. Margit pidi ka tulema, nad on mõlemad mu nö.netisõbrad. Pole kordagi näinud, küll aga mölisend üksjagu msnis. :) Sõitsime just trolliga sinnapoole (ahjaa, tead lolli, mul tuli alles linnast äraminnes meelde, et fotokas kotis, sestap nii vähe pilte linnast...) kui Inge helistas ja teatas, et ta just võtab takso ja võib meid poole tee pealt üles korjata. Kas pole armas. :)
Siis ootasime Joosepiga trollipeatuses, tegime pilti, ta tegi minust ka pilti.
Näitan või? :D


Photobucket

Ehkki ma üsna tõenäoliselt kustutan selle ära, kui homme kaine jälle olen. XD
Sa ei kujuta ette, kui kurb ma tegelt olen... See noor sõber mul oleks täna 18 saanud. :( Ta on orksis endiselt olemas ja näitab ta sünnipäeva ja puha.... Ütlesin ka omalt poolt, et igatsen. Kell on kaks öösel, ta sünnipäeva on alles kaks tundi olnud ja tal on juba kaks lehekülge õnnitlusi inimestelt, kes teda ikka ja endiselt armastavad ja igatsevad. :) Krt... ausõna, ürita sa talle mingit karmavõlga pähe määrida! Ta oli super ja me mäletamegi teda nii. Ta sunnib meid paremad olema, rohkem üritama. Ja krt... kui ma oleks pealetükkivam, ma kirjutaks ta tüdrukule, et ära põe, ta armastas sind meeletult. Tal oli lihtsalt ajus keemiline tasakaalutus, ja ta ei saanud sellega hakkama. See ongi ebainimlikult raske, ma tean, ma olen olnud samas olukorras. Mul oli lihtsalt tabletilembesem arst. :(
Ta armastas sind, see on põhiline. :) Küllap armastab praegugi, on kerratõmbunult su õlal nagu kass, lööb nurru. :) Nii et ära ole kurb. Tema tahaks, et sa oled õnnelik ja elaksid oma elu täiel rinnal, nii, et kui te kohtute, siis sa oleksid täis elujõudu ja rõõmu, nagu ennegi. :)
Ja kui sa kunagi siia satud ja tahad minuga rääkida, siis lase aga tulla. Ma olin tema sõber, see teeb mind üsna automaatselt ka sinu sõbraks. :)

Uff. See on nii krdi kurb, ehhki ma tunnen teda siinpool. Surm ei ole mingi lõplik asi, surm on vahepeatus. Pitstop.
Aga ikkagi. Ma oleks tahtnud teda kohata.
Panin enne küünla põlema, ehkki ma ei ole eriti küünlalembene ja kipun seda unustama. Ja avasin siidri, sest ma tundsin lihtsalt nii meeletut... abitust. Mul on NIIIIII krdi kahju, et ma ei suutnud teda aidata. Ehk suudan järgmises elus, anna mulle ainult võimalus.

Noh... enivei... Inge tuli meile taksoga järele ja sõitsime tema juurde. Ta küsis pärast, et "sa ju jälgisid ümbrust, et oskaksid teinegikord tulla," aga tuleb tunnistada, et ma ei vaadand üldse ringi. :D See-eest minnes vaatasin ja nüüd oskan küll. :D Ehkki järgmine kord lähen nii, et ei söö enne viis päeva ja jooksen kohale.
Kamoon, ta on itaalia restos kokk, meil oli keelt allaviivaid asju seal hell hunnik, enamus shokolaadikookide näol. XD Kusjuures, ma olen palju kergemini soolaste asjadega meelitatav... anna liha, ma lippan nagu teismeline pliks. XD
Aga jah... karta on, et see võit oma kere üle, millest ma siin enne rääkisin... noh... oota, attitude adjustment...
Kui ei sobi, mine pekki.
XD

*valab siidrit juurde"

Nii, kus me nüüd olimegi... :D Inge juurde jõudes avastasime, et tal on kass. Ehk ta oli seda varemgi maininud, ent mu aju on ju nagu sveitsi juust. Joosep ei ole nagu enamus lapsi, seega ta tegi kassile jube õrnalt pai ja siis taandus aupaklikusse kaugusesse. Eriti kuna meile öeldi, et kass on veidi agressiivne ja võib varvastesse hüpata. Alguses võttis meid küll väga hästi vastu... aga ma olengi eluaeg kasside (ja koerte ja kõikvõimalike muude loomadega) hästi hakkama saanud. Ütlesin Joosepile ka, et ära näpi ja käi aeglaselt, ja seda ta tegi, nii et meil polnud kassiga ühtki probleemi. :)
Ma leian üldse, et kui sul on respekti, siis on ka teistel sinu vastu respekti.

Kogu üritus oli jube lõbus ja nüüd on mul kahe netisõbra asemel kaks pärissõpra. :) Margit kutsus mind Joosepiga isegi oma prallele, kuhu läheb mingi miljon inimest, aga kuna mul on ainult 10 krooni, siis pole vist mõtet. :D Ja ehkki ma mõtlesin, et seal oleks ju kindlasti mõningaid vallalisi mehi, siis... nojah, läheme kronoloogiliselt.

Väga lahe oli kogu üritus, ehitasime onne ja sõime, nii et ma ei tohiks enam paar nädalat süüa, rääkimata praegusest siidrist. XD aga noh....
Tead... oota, ma kopin seda, mis ma enne talle rääkisin... Täna tundub, et kõik on masekas, sestap ma nii hilja blogingi, enne polnud aega.

Thunder Horse ütleb:
mis ongi asi, mis mind siiani tagasi on hoidnud
krt, et ma teiste peale mõtlen koguaeg
teised on kõik täiesti ebaolulised.
mingid võõrad töllid, kes unustaks kogu asja viie minutiga
sõpsid on sõpsid enivei
Päikesekiir- ütleb:
tegelikult nii peakski elama...liiga palju hoolime suvaliste inimeste arvamusest
Thunder Horse ütleb:
just
ma seepärast käingi nüüd üliliibuvate teksadega XD
tead... asi on nii, et on olemas mehi, kellele meeldib persik, ja mehi, kellele meeldivad jalad, ja mehi, kellele meeldivad tissid jne jne jne
kui sul mõni asi on, siis näita :D ja õige mees liimub kohe su külge nagu kärbsepaber
huu keerz, et ülejäänud vaatavad viltu
mingu nad pekki, nad pole enivei olulised
Päikesekiir ütleb:
õige suhtumine!

Siis ma lugesin ta itaalia keele õpikut, kust ma lugesin kiirelt välja lause "kas hommikuseks on hinna sees," ehkki tegelikult, mu kurvastuseks, oli tegemist siiski hommikusöögiga, mis hinnas pidavat sisalduma. (Minu variandiga saaks nad NIIII palju rohkem kliente...) :D


Thunder Horse ütleb:
sepe täna ütles et kui tema suureks pikaks meheks kasvab, siis ta pea on kõrgel ja ma ei saa enam ta pead pesta
lapsel on lootust vähemalt, et vanast peast ei pea pesema XD
--

Thunder Horse ütleb:
sepe käis süles vahepeal ja ütles et emme, sul on nii põnevad jalad, see jalg on soe, ja see jalg on külm
mul pole mitte aint lõhestund isiksus vaid ka kere on mitmes osas
millest meenub. kas sa tead, misasi on mokoraan?
sepe sõi enne mokoraani kepsutiga
ja hommikul ta tegi suppi, supi sees oli kartul ja kaste, üks pall ja üks väike lits XD
K ütleb:
lits?
Thunder Horse ütleb:
jah XD eks lasteaiast kuulis kellegikäest
jättis sõna meelde, tähendust ju ei tea
lapsed korjavad kõik roppused kohe üles
ma ignoreerin, siis ta unustab ära
kui keelan, siis hakkab meelega ütlema  

Jaanipäeval käisime ka, trollis juba oli õudne. XD Mingi jubedalt juua täis ema rääkis valju, käreda häälega üle terve trolli oma memuaare. XD Krdi horror, ausõna. :D Ja siis oli veel joodikuid terve hunnik, Joosep muudkui kippus neile naeratama, igavene jant oli keelamisega. :D Kuidas sa ütled, eks, et ei tohi võõrale inimesele naeratada, ikka ju tohib. :D Deem. Õnneks ma ise ei kontakteeru absoluutselt enam, ma ei vaatagi otsa kellelegi, nii tobe, kui see ka on... :) Ma olen ajutiselt lukus.
Kuni ma teada saan, kas sel on mingit pointi üldse. Mitte, et ma tallegi oleks eriti otsa vaadand. XD Jube eit, ausõna.

Lõkkele pääsesime lähemale kui eelmisel aastal, aga muu oli suhteliselt sama. Käisime oma ringid ära ja läksime koju. Tegin päris palju pilte ka. Mõned tulid isegi head. :) Vahepeal vaatasin puid nagu ikka ja naeratasin. Ja siis tekkis teatav seos ajus ja ma punastasin. XD Hahaha. Ilgelt hea, et keegi mu mõtteid lugeda ei oska. XD
Ärritav, sest ma ei punasta peaaegu kunagi. :D
Samas oli mõnus tunne, et ma ei peagi eriti rüselema, mu jaaniuss on juba leitud...
Näe, siider sai ka otsa. :D

Ja nüüd peab otsima pühapäevaks transporti.... abivalmis inimesed oma ettepanekutega on oodatud. :D

No comments: