Sunday, June 14, 2009

Esimene kord

Uff. Täna rääkisime Õilsa Võrsega sellest ajast, kui ta mulle meeldis, ja ma noomisin teda, et ta midagi tähele ei pannud. Ja siis me rääkisime sellest praegusest olukorrast mu segases elus, ja ta kuulas kõik ära ja siis noomis mind, et ma midagi tähele ei pane.
Ja siis ta ütles mulle, kuidas see toimunu mehe vaatevinklist paistab, ja ma hakkasin end järsku nii pahasti tundma. :( Ma ju ei... ma ju ei... ehh. Palun vabandust.
Ma ei keeraks end ju ära, ei üritaks mittemärgata, ei oleks lihtsalt viisakas, kui ma teaks, et teine on vaba ja tahab mind. Et see on päriselt. Oled sa vaba? Kas sa tahadki mind või? Päriselt?
Deeeeeeem.

Ma ei saanud isegi reageerida nii, nagu oleksin seda üksiolles teinud, tegin hoopis nalja ja naersin kõva häälega, et teine aru ei saaks, kui kurb ma olin. Ma olen naeruväärselt sees, ja kõik teavad. Saan ainult teha näo, et mind ei kõiguta see, kui sa lähed. Deeeeeeeeeem. Ma olen nii rumal. :(

Kui sa tõesti oledki tõeline... siis tule ja ütle mulle, palun. Ja kui sa ei taha riskida, siis ... noh... ma ei teagi... tee vuffelorkut ja tule küsi salaja. :D Smsi mulle oma nimetähed. :D

Ehkki praegu oled vist rabarockil, mudamaadlusel. :) Kui vihma sadas ja müristas, siis ma mõtlesin, et peaks sulle mõned telepaatilised kallistused saatma, et sooja jagada... aga küllap on seal neid kallistajaid teisigi.
Deeeeeeeem, kuidas see ajab vihale. :D Ausalt, ma ei ole eriti armukade inimene, aga ma tahaks ju iseeeeeeeeee! Tule mulle, Manni... või kuidas see nüüd oligi... :)

Täna jäin sellise laulu külge, sõnad on lyricsilehe kohaselt "you've got to go steal ahead" and mina kuulen seda "you've got you a ghost in the head." Mul ikka alati omad versioonid. :D Kummaline laul, takerdub pähe. :)



Igatahes... kui sa veel vallaline ja vaba oled ja satud seda siin lugema, siis anna märku. =)
*Hoiab pöialt*

Ühtlasi oli see esimene kord, kui mu blogi on suunatud, sihiga. :D Loodetavasti mitte the beginning of the end. Kunagi keegi ütles, et ei tohi võimalike lugejate peale mõelda, siis läheb pekki. XD Aga no... ma võin ju ka kord elus praktiline olla. :)

No comments: