Monday, June 15, 2009

Thirsty ground and paper dreams

Maksin just arveid, viimast ei saanudki maksta, ütles, et limiit on täis. Eriti väike limiit siis... Aru ma ei saa. Suuremaid oste ei saakski siis netist maksta või. Aaah, huu keerz, maksan homme.
Terve eilse öö naabrid kuulasid kõvasti muusikat. Ja terve tänase päeva nad kaklesid, mõnuga kohe, täitsa hirm on olnud. :( Karjuvad koledasti vene keeles ja mürtsutavad ja kolistavad. Mind painab alati see idee, et ehk tehakse kellelegi liiga ja mina ei saagi kuidagi... aidata.
Ehkki tänaseks õhtuks kipun juba mõtlema, et lasku aga käia, jääkski väheke vaiksemaks. Kaua võib.

Homme jälle tööle. Ootan isegi juba, et saaks kodust minema, siin on nii rõhuv. Nädalavahetusel oli killerpeavalu, ainult lamasin pühapäeval, ei suutnud midagi teha.

Out of Sight on vist selle filmi nimi, mis praegu eesti kolmest tuleb. Clooney on nii lahe. Ja nii tore oli (vähemalt filmiski) näha, kuidas inimesed olid ausad ja ei vaevunud keerutama.
Ufff, järjekordne kaklusring... Loodame, et poissi üles ei aja.

Enihau...et nii armas oli vaadata, kuidas üks tuli ja ütles, et kuule, sa meeldid mulle ja teine vastas, et sa meeldid mulle ka. :D Täiesti hämmastavalt lihtne. Tegelikult nad vist ei öelnud sedagi. Vahel lihtsalt tunned, et asi on õige ja pole mõtetki sõnatolmuga südame vastu võidelda.

Thunder Horse ütleb:
delfi on suur teerajaja vist oma arust. :) neil on seal uudis, et naist erutab kõige rohkem just teadmine, et teda tahetakse. just teda, mitte seksi lihtsalt
ega keegi ju ei teadnudki seda varem
ma vaatan just pete doherty ja kate mossi videosid. nad on ikka täitsa kapsad, aga ma saan kate'ist täiega aru
tüüp on krdi verine ja jutust ei saa aru ja krdi... süstlad ripuvad küljes aga ta hoiab teda kaisus ja silitab pead ja musitab teda iga jumala pildi peal
see on hullem kui mistahes narkootikum, selle tunde nimel jätakski ehk kõik
nii kahju neist. koos või eraldi

Õudne, kuidas nad karjuvad. Ja mul on kõrvaklapid peas. Aru ma ei saa, mida sa jood koos inimesega, keda sa ei salli. Hangi endale sõpru, krt võtaks.

Kate Mossist on ka see järgmine laul, muide. Väga nummi lauluke. :D Ja Nate'il on roosad trummid. =)



Ja näe, ma panen Doherty enda ka siia sappa, sest see on lihtsalt nii võrratult armas lugu ja ma vean kihla, et see on hämming, mis sul ka ühtlasi tekib. Et on siuke... pisut õudne ja äkiline tüüp ja võtab kitarri ja järsku saad aru, mis see on, mida temas nähakse.



Today's fortune: Watch what you say - of those who say nothing, few are silent.
:)
And those who yap all day long are actually quiet. :P

2 comments:

õv said...

alates eelmisest kuust vist või millalgi alandati limiite, ilma pin kalkulaatorita nt unetis ei saa enam teha kandeid rohkem kui 3k eest ööpäevas

wonderwoman said...

Sooh. Aga kui arve on 3005.- , kas siis peab kahekordselt maksma teenustasu? :D Kavalpead.
Ja muidugi, las lisavad igast vidinaid ja tehnikat sinna aga juurde, siis ma ei saa lõpuks enam midagi aru. :D