Wednesday, March 19, 2008

Sinine siga ja väikene kuusepuu

Awwww. :))) Joosep on nii armas. :D Ta avastas lõpuks ometi, kuidas mikrofoni tööle panna ja sinna sisse rääkida. Ma näitasin talle küll, kohe kui tõin, aga ta ei julgenud siis proovida. Nüüd siis proovis ise. :D ja nagu... sõltuvus. :D Nüüd tassib seda kaasa igale poole.
Tegin temaga enne intervjuud.

Mina: Rääkige meile näiteks, mis... eee.. õues on.
Joosep: Õues... lumi ja kivid ...toimuvad.

:D

Ja hommikul joonistas mulle sinise sea. Rohelise pliiatsiga. Tõeline kunst. :D
Ta joonistab nagu.. tagurpidi. Joonistab ja siis vaatab, et mille moodi tuli. :D Või vähemalt tundub nii, sest ta enne piidles pikalt oma joonistust, keskendunult kohe ja siis teatas, et: näe, väikene kuusepuu hakkab välja tulema. :)))

Viimasel ajal räägivad kõik rahast. Mul ka näpud põhjas, eks see pagana jõul tegi üks-null. :) Siiamaani taastun. :D Kessul oli kah blogis rahajutt ja seda kommenteerides hakkas mõte jooksma. Enivei, siin vestlus S-ga. :) Mul samanimelisi kolm tükki MSNis. Ülejäänd on ka kindlasti kõik S-id, nad lihtsalt valetavad mulle, et neil muud nimed on. Üritavad erineda, kavalpead. :)

S says:
jah, keegi võiks mulle raha kinkida, et ma saaks endale uue jalgratta osta
S says:
vana pandi tuuri
Wonderwoman says:
uhh kui nõme
S says:
ja kusjuures täiesti avalikust kohast. rattaparklast kristiine keskuses
Wonderwoman says:
rattaparklast? kas seal mingit..valvet pole?
S says:
no ma ka arvasin, et ehk on valve. võib-olla olin ise ka lohakas - ei kontrollinud lukku korralikult üle või oli sitt lukk
S says:
a see juhtus juba eelmisel suvel
S says:
teist korda langesin rattavarguse ohvriks
Wonderwoman says:
osta sitem ratas :D
S says:
ega ma juba vaatasingi mingeid paari tuhhiseid
S says:
kõige nõmedam on see, et ma juba jõudsin rattaga ära harjuda... nüüd olen mõnikord ikka puudust tundnud...
Wonderwoman says:
muidugi, loogiline ju
Wonderwoman says:
ma vihastaks end seaks
S says:
vanem vend veel enne rääkis, et löö ikka ratas läikima ja tuuni viimasepeale ära.. ma ütlesin, et mul peaasi, et rattaga sõita saab...
S says:
tjah, oleks veel ära tuuninud jne, oleks veel rohkem kahju olnud
Wonderwoman says:
nii et... kokkuvõttes vedas :D
S says:
ses mõttes küll :)
--

Jap, näe... mõtles, et on õnnetu.. aga tegelikult vedas. :D See on nagu see...et... ma tahan kunagi jutu kirjutada sellest, kuidas üks muudkui arvab, et on jube õnnetu ja hädapätakas, aga tegelt on maailma kõige õnnelikum inimene. :D A la auto pritsib möödasõites ta üleni märjaks, ja tänu sellele ei astu ta tänavale... ja ei jää auto alla. Aga ta ise ei pane seda lihtsalt tähele. :) Inimesed ei pane kunagi midagi tähele.
Ütleks, et "nad ei ulata," aga see vist tobe. :D Pealegi ma mõtlesin tegelikult seda, et me lihtsalt ei näe seda... ee..suurt pilti. :) Me oleme liiga väiksed. :)

Ma ütlen üldse liiga.. lamedaid asju koguaeg. :D Eile ütles teine S mulle, et ta on kurat ja ingel. Mille peale ma vastasin, et ma olen kringel. :D
Vahel peaks lihtsalt suu kinni hoidma. :D Aga näe, mul on lõualihased siuksed... nõrgad. :D

Ahjaa, rahast jäi jutt pooleli. Keegi ei salli vist raha eriti... peale rikaste. :D Aga jah... kui keeruline oleks, kui me ikka veel lehmades ja kõrvitsates arveldaks. Rahakotti poleks kuskile panna ja peaks hakkama mõtlema, kuidas su raha su kostüümidega sobitub. Mõtle nüüd ise, praegu ei pea mõtlema, et noh... täna võtan ainult kahekümneviiekad kaasa, need harmoneeruvad mu jakiga. Aga siis tuleks ja ütleks sulle tõenäoliselt keegi, et "uuu, su lamba ja sea kombinatsioon sobib su kampsuniga nagu... perfectolt."

Joosep sööb vorsti, vorstirattad on laua peal reas ja tema on pers urvis põlvili laua peal ja üritab neid hammustada. Ja nüüd võttis ühe, see oli siukseks lehvivaks räbalaks juba näritud, vehkis sellega ja ütles: "Näe, kala ujub."
Vähemalt fantaasiaga on tal kõik korras. :)

Mu enda fantaasia on üks igavene tölkam. Täna peaks see ajakiri siis välja tulema, kus mu jutt ka sees on. Üle miljoni aasta kirjutasin midagi ja kohe lehte. :D Ma olen kõrgelennuline. :D Ja nad olid selle jutu pooleks teinud, et nagu järjejutt.
Ja nüüd mu pea mõtleb õudusega, et kuidas nad seda küll tegid. :D Häiriv on natuke mõelda, et ehk nad tegid mingeid ümberkorraldusi... ehkki, noh, kui tegid, siis tegid, mis ma enam teha saan.
Kunagi üks mu jutt pandi mingisse itaalia raamatusse, suvaline italjaano küsis mult midagi ja ma vastasin ja talle meeldis nii väga, et pani mingisse kogumikku. Ja siis lisas omalt poolt mingeid .. lauseid ja noh... ütleme nii, et mul on üsna kindlakskujunenud stiil, kui keegi midagi vahele kirjutab, siis saab enamasti kohe aru. :D Eriti kui midagi nii tobedat vahele kirjutatakse, nagu see tüüp seda tegi. :D Ma hoiatasin teda ka... aga ei tea siiani, mis siis sai. Ja noh...ega pole eriti oluline ka. :)
See oli kõigest... paar väikest juttu, üks mu bussikutist ja teine sellest, kuidas see suure kasukaga naine mulle bussis peale istus. (Nii ilus kompliment, eks. :) Ma nii pisike õbluke naine ju. :D Ei panda tähelegi.)
Küsisin Blongi käest, et millest veel kirjutada. Ta soovitas muusikast kirjutada.
Muusika mulle meeldib.
Nii... millest siis veel... :D

Muide, ma leidsin mingid ammused märkmed, kus ma olen arutlenud sülje paksuse üle. Ja et kas masendunud inimestel on paksem sülg või mitte. :D Aeg-ajalt hämmastan iseendki. :D

Peaks uue arvuti ostma. Mis siis, kui söögi jaoks raha ei jätku, niikuiniii suvi tulemas, kes seda enne kuulnud oleks, et kevadel keegi sööks. :D Lihtsalt... pisut ärritav on, et kui tahan pilte arvutisse saada, siis pean minema ja laskma need mälukaardilt cd-le tõmmata, sest mu arvutil puudub see... usb(?)auk. Ja kusjuures, viimane kord keeldus mu arvuti seda cd veel lugemast kah... Proovin töö juures homme pildid arvutisse laadida, ehk seal loeb. Nagu... ülifrustreeriv.
Oleks tegelikult tahtnud siia juttude juurde ka pilte...aga kui ma photobucketisse lähen, siis jookseb kogu kaadervärk kohe purinal kokku. :D Pean midagi välja mõtlema. :)

Matilda says:
krt. mul nii jube kiire praegu - mitu reisibürood ootavad vastust...aga..tead mis mina teen...
Matilda says:
istun ja loen su blogi...
Matilda says:
endal vasardab peas, et hakka tööle..hakka tööle
Matilda says:
krt. ma ütlen..

:DDD Kirjutaks ma siis vähemalt midagi põnevat.
Praegu üritan mõelda, kas panna luuletused juttudega ühte blogisse või teha eraldi blogi. :D Hihii. :D Ühtlasi mõtlen, et kui hambad sooja vahaga kokku teha ja siis jahutada, kas siis saaks süüa rosinakommi, ilma, et see hammaste külge kleepuks... või oleks siis kahekordne probleem? Hmm.. Keegi katsealuseks ei taha tulla? (A)

2 comments:

BM said...

Ahahaha mulle ilgelt meeldib su tänane blogi. Õudselt mõnus on lugeda!
Ma arvan et proovime selle vahavärgi järele. Aint et mulle ei maitse rosinad.
Kurat mine loe minu blogi- ma räägin ainult mingitest fkn söögieelistustest täna. XD Maitea noh.
Rahast pole juttugi.
Ja muuseas mul on nagu täiega luuletusi kogunenud mida ma tahan blogi panna (mitte mu enda omad) ja ma ei leia kunagi yles kuhu ma nad kritseldasin.
Lol nagu siis kui ma D-ga kokku sain suvel ja mul olid põlve peale viimase bussi ajad kirjutatud. XD

wonderwoman said...

Ma läksin kunagi lapsena emaga arsti juurde ja ema pidi häbist maa alla vajuma, mul oli terve kere täis joonistatud ja kirjutatud. :)
Ja söögist ma räägin meeleldi. :D Nagu sa tead. :D