Tuesday, March 11, 2008

Kuradi/kummaline/kiidetud kuus

Täna pidin kohtuma oma seksidiileriga. Mis ajas mind naerma, sest täitsa juhtumisi avastasin, et tänane päev on numeroloogiliselt 6, ehk siis armastus on kõva sõna. Armastus mai ääss.
Enivei... ootasin tänast üsna närviliselt. :D Ja eile õhtul ta teatas, et vist ei saa tulla. Mis mõjus väga masendavalt, aga ma olin ikkagi lootusrikas, et ehk ikka saab. :D
Hommikul sõitsin tööle... ja tunnen, et pean vaatama üle õla, sinna, kus bussikutt tavaliselt oli, kui ma teda nägin... Aasta või rohkemgi tagasi.
Ja no... ma võin pea anda, et kõik need inimesed, kes minuga pidevalt koos sõidavad, teavad nüüd, kes mulle meeldib. :DDD Nii tobe, aga minuga toimus just see vanade filmide fokusseerimisnipp, ehk ülejäänud maailm kadus ära ja jäi ainult tema. Nagu pikksilmast vaataks. :) Algul ei suutnud oma silmi uskuda ja siis taipasin, et kui buss nüüd kiiresti ringi keerab, siis ma jõuan temaga koos minna... temaga koos, ühel tänaval, mõistad. =)
Ja buss seisis seal ja seisis ja seisis ja lasi KÕIK autod, mis viie kilomeetri raadiuses olid, mööda. RRRR. Ma rippusin bussikäsipuu küljes ja karjusin. Seesmiselt, ofkoorz. Bussikutt tuli lähemale ja ma nägin teda... tal oli jälle nohu. =) Ta on alati haige, vanasti, kui koos veel bussiga sõitsime, siis ka köhis ja nuuskas kõik talved-kevaded. :) Tal on mind vaja, ma annaks talle sooja. ^_^
Suuuuur sall oli ümber kaela keeratud ja nina oli kõige ees nagu sihik. :) Ma mõtlesin, et rebin bussiseinast tüki välja ja lippan läbi seinte tema juurde. Autod löön jalaga eest. Ma tundsin küll, et suudaks. =) Mingi metall... pfff.
Ja siis oligi ta juba möödas.
Kui buss peatusesse jõudis ja ma maha astusin, läksid põlved nõrgaks. :D
Seisin ja vaatasin, kuidas ta aeglaselt vaateväljalt kadus. Mulle meeldib teda vaadata, ta käib nii koomiliselt. :D Käed on kõrval ja siis vetrub üles-alla, ise on tikksirge. :D Kaldub isegi kuidagi tahapoole...seepärast ma teda vahepeal Ruuks kutsusingi, nii ei saa käia, kui sul kängurusaba pole, millele toetuda. =)
Ma tean, et sul on äärmiselt ebahuvitav seda lugeda, aga mul on savi. :P Pealegi, mis loed siis. :D :P
Aga jah... siis läksin töö juurde ja nutsin mõned peatäied ja saatsin sõnumi, et "jätame ürituse ära jah." Ma pole kunagi olnud suuteline mitme mehe peale korraga mõtlema, ja bussikutt... Viimati nägin teda korraks novembris, enne seda suve alguses (see oli imeilus) ja ma ei kujutanud ettegi, et ta järele NII meeletult igatsen. Mõtlen, et... ma PEAN minema ja küsima talt, kas ta on veel vaba. Ma PEAN. Muidu olen igavene töll. Kolm aastat olen tema peale mõelnud.
Ma küll ei usu, et ta vaba on... aga... ma PEAN küsima.
Tema ongi mu kuus. Kurat küll.

2 comments:

Anonymous said...

mõtlen ja mõtlen, et mis elukas on seksidiiler? Ja miks küll tema su 'uus kutt' ei ole? Ja kas ta tõesti kõlbab ainult seksimiseks? :)

wonderwoman said...

:D Ta on mulle liiga noor ja tal on hoopis teised huvid ja sihid ja prioriteedid ...
:DDD Meil ei ole mitte midagi ühist... peale seksi.
Millest mulle täiesti piisaks. :D Hahaa. :D Aga ma ei hakka tal konti murdma, südant ei saa teadupärast sundida. Kui ta järsku ütleks, et mind hirmsasti armastab, siis ma oleksin nõus järele mõtlema. Aga ta ei ütle seda. :) Ta on siuke väike .. pornold. :) Me kohtume ainult siis, kui ma enam teisiti ei saa. Kui ma kipun tööl klientidele kallale minema või midagi. :D Siis mul on maandust vaja.
Ma otsustasin, et ma ei oota niisama... kuni vanaks jään. Kui keegi mind armastada ei taha, siis ma vähemalt saan... muid hüvesid. :D :P






ja noh... ma ütlesin talle "jah" tegelikult sellepärast, et ta on megalt bussikuti moodi. (A)