Monday, September 7, 2009

Middle name ain't Misery

Becky M. Inge says:
orks ärritab. näitab et uus kiri. aga pole
käisin vaatamas, kustutasin esimesed kirjad isegi ära, ikka näitab et uus kiri
terve päev juba
ja kõige all on see: "Today's fortune: Smile. That's all." (mida ma ka koguaeg valesti loen XD )
irvitamine, ma ütlen
ja mul on mingi hell mutantkärbes toas, kes arvab, et on lemmikloom ja peab mu küljes koguaeg olema
Z says:
AHAHAHAHHA smile thats all
XD

--

R says:
türr kui hea nimi sul
Becky M. Inge says:
XD
täiskuu on, see ajab mul alati juhtme kokku
R says:
kas täiskuuga tuleb kassituju peale?
kurbik sihuke?
Becky M. Inge says:
XD k***** logis just hea nimega sisse
R says:
elumasekas XD
Becky M. Inge says:
täiskuu paneb alati, siis on kõik emotsioonid nagu võimsamad. ma veemärk kah, neid mõjutab rohkem vast
R says:
kuule, ma ei teandki
mul eile hakkas sitt tuju
Becky M. Inge says:
tõus ja mõõn ja muu säherdune kräpp
R says:
tahaks jalaga lüüa :D
Becky M. Inge says:
sestap mul siuke nimi ka, siis ei tulda eriti nokkima
hea on see, et varsti annab järele. paari päeva pärast :D
Becky M. Inge says:
XD kah hea rootsi-usa nimi
Per Z. West says:
eksole

--

Becky M. Inge says:
sepe: "Beata on nii paha, lööb mind koguaeg lasteaias. Tal on vist nälg peas."
Becky M. Inge says:
näed, sepe veel väike, aga juba teab, kui naine on näljane, on naine kuri XD
Moon Willow says:
irwwww


Reede oli üks räme päev. Tuju oli allapoole igasugust arvestust.
Tundsin end vana ja koleda ja uskumatult rumalana. Nii juhtub, kui armuda. :D Hahaa, okei, tegelikult juhtub nii siis, kui sa lõpuks aru saad, et see kõik ei vii kuskile, et sa elad (jälle!) ainult oma peas ja kujutad kõike ette. Ma saan aru küll, et mu peas on uskumatult mõnus olla, aga kamoon, vahel peaksin ikka väljas ka käima.
Aga kuidas aktsepteerida reaalsust, kui see mind ainult maani masendab. Mu peas ma vähemalt meeldin neile, kes mulle ka meeldivad. :(
Okeiokei, ma tean, et ma ikka päris välja seda nüüd ka ei mõelnud, mulle meeldis ta juba sada aastat, aga ma ei arvanud varem kunagi midagi rohkemat... Kahepoolne tee ikkagi.
Aga eks ta leidis midagi paremat. Inimesed ei jaksa nii kaua oodata nagu minusugune.
Ahh... Mis siin ikka. Ma üritan välja mõelda, miks see kõik üldse juhtuma pidi. Asjadel peab ju mingi põhjus olema. :) Kas oli see mõeldud selleks, et mind rohkem lahti teha.... aga miks siis uks nina all kinni lüüa? Või oligi sõnum selline? Et ära parem loodagi, sulle ei anna me midagi? :(

Ja miks ometi ei võinud nad seda mõne niruma tüübiga teha. :( Fantoom läheb liiiiiigapalju korda igatepidi.
Loodan, et suudan end kokku korjata kuidagi. Teibiga kinni siduda, et mitte ta nina all kildudeks kukkuda. See oleks nõme. Ma ei taha, et ta end pahasti tunneks.
Väljapressimise moodi oleks muidu, pealegi. Ühel mu sõbral oli siuke pruut, kes pidevalt ta süütundel mängis ja see oli nii alatu. "Ma lõikan oma veenid läbi, kui sa kohe koju ei tule."
Eriti nüde. Muide, sellest meenub, mul on terve õhtu randmed valutanud, seestpoolt. Nagu oleks ära hõõrunud, aga ei ole ju, mul pole varrukaidki. Väga imelik.

Fantoomifiltri tõttu seostub kõik temaga, naised kõik teavad seda fenomeni, uudiseid kuulates samamoodi, süda jätab lööke vahele, kui kuulen, et miskit hirmsat jälle juhtunud ja kikitan kõrvu igaks juhuks, ehkki mul pole mingit aimugi, kuidas või kus tema liigelda üldse võiks. Muretsen ikka. :) Eriti kuna see septembrine täiskuu tundub mõjutavat palju rohkemaid inimesi, kui suvised suurkuud. Küllap masendab suve lõpp ka.

Igatahes, reedel tööl meenus järsku Joosepi isa üle pika aja ja impulsiivne, nagu ma olen, saatsin talle kohe meili. :D Tegelikult pole mul vähimatki aimu, kas ta kirja ka kätte saab, sest ta ei vasta mulle kunagi. Aga sel polegi erilist tähtsust. :) Ma loodan, et tal läheb seal hästi. Peaks talle veel poisist mõned pildid ka saatma. Nad lähevad üha rohkem ühte nägu. :) Kahju, et ta nii minevikus ja tavapärases käitumises kinni on. Ma ei ootaks üldse mingit seletust ega tuha päheraputamist, mul ei oleks seda vaja. Ma ju tean teda, tean põhjuseid ja... Ma tean. :) Tahaks lihtsalt, et nad Joosepiga tuttavaks saaks.

Ja siis avastasin, et Õilis Võrse, kellega me mingi aeg tagasi järjekordselt riidu läksime (me oleme liiga erinevad, eks :) ), on minuga oma blogis rääkinud. See oli nii lahe, sest ma olen tema peale ka mõelnud ikka aegajalt. Ma ei tahagi temaga tegelikult millestki rääkida, oleme vist kõik maailma asjad juba ära rääkinud :D, aga mulle meeldib, et ta seal kuskil olemas on. Me oleme sõbrad siis ka, kui parajasti teineteisele hellalt pinda käime. :D

Today's fortune: Patience is the art of hoping. Mnjah. Ma panin reedel seda blogi alustades sellele nimeks Closing time, ja ma olin veendunud, et nüüd lõpetan ära, kasvatan selgroo ja unustan mehed üleüldse. :D Laupäeva õhtuks oli enam kui selge, et ma ei saa sellega hakkama. :D Ja ehk seisnebki mu selgrookasvatamine hoopis selles, et mitte põgeneda.
Jään siis edasi lootma. Kuigi meenub see laul, et "opened up my heart and all I did was bleed." Samas meenub ka see laul, et "I wanna be your underwear." XD
Shiet, ausõna. :D Kitsad püksid ruulivad, saaks nüüd veel ülemisest otsast ka vähemaks staffi. :D Ka kergekujuline nudistlus ei kurvastaks mind üldse. Põhiline, et ei külmetaks... noh, mind saaks siis kasukaks palgata. Võtaks hõlma alla sooja siin ja seal. Urrr. Maksta võib natuuras. Või noh... peab. :D


Becky M. Inge says:
swine fluent XD
G says:
i have horrible neighbours
Becky M. Inge says:
that's what i have
G says:
swine fluent or horrible neighbours?
Becky M. Inge says:
both, and a hangover

--

Moon Willow says:
aitäh et üritad mulle tegevust leida... ja mu tuju tõsta... aga ma olen liiga maoli maas praegu...
Astird XD says:
cartoon network-is praegu üks bully võttis teisel järjekindlalt võileibu koolis ära.ja see siis kurdab sõbrale: he keeps taking my lunch! i haven't eaten in days! sõber vastab: oh, the same thing happened to my grandfather.
kutt: what did he do?
sõber:he became a supermodel.
Astird XD says:
sepe:kuule emme, anna mulle see roheline asi sealt kapi otsast.
mina:no heaküll, võta, aga sa pead lubama, et sa sellega ei vehi.
sepe: ei vehi. ma panen sellega sulle ühe paugu.
Moon Willow says:
irwwww
Moon Willow says:
ok... sa said hakkama... sa said mu naerma..

2 comments:

BM said...

ahahahahha XD ma panen sulle sellega üheeeee PAUGU

wonderwoman said...

:D See on tal siuke nui-püss.