Friday, February 22, 2008

Ma olen meeleseisund. =)

Mul on täna kräppi dei. Panta rhei. :D Praeguseks juba pigem panda "eye", sest silmad on täna vesised siuksed. Näh, jälle valetan, tegelt ma nutan nagu lekkiv robot ja silmad ei lähegi tavaliselt laiali. Põsed on lihtsalt märjad, muidu ei saaks arugi.
Polegi nagu otseselt midagi pahasti läinud, aga energia on otsakorral ja kõik teeb haiget. Tunnen end täna erakordselt üksikuna. Leidsin netist ühe kena poisi kontolt võrratult ilusa pildi.. mis suurendas seda ...eraldatusetunnet veelgi. Ja üks klient (naine kusjuures!) vihastas mind vaeseomaks, tuli ja terve aja, mis ta siin viibis, tõmbas kärinal endale tatti ajusse. Teate küll seda heli... Üöööööök. Tal tuli see pealegi nii vilunult välja, et küllap teebki koguaeg nii... mis oli veel eriti ärritav. Mind on üldse kerge närvi ajada. :D Korda ainult midaiganes tegevust kümme korda ja ma juba karjun. :D Ehh, ei ole tegelikult nii hull... Ja ma vihastan ruttu, aga lepin ka kohe. :D St unustan kõik lihtsalt ära. (A) :P

Aga... mulle kirjutati orkutis niiiiiiiiiii armas testicle! :) Tegi kohe meele rõõmsamaks ja tekitas sellise tunde, nagu oleks mind kuskil ja kellegil ikkagi vaja. (Ma tunnen üldse viimasel ajal meeletut vajadust vajalik olla. Hakkan vist vanaks jääma.)

No comments: