Friday, January 29, 2010

Vaene Ilme.

Mulle helistas üks tüüp laupäeva (!) hommikul kell pool kaheksa, kaks korda. Ütles õrna häälega, et "Palun taksot."
Aga ma ei andnud.

M kurtis jäiste tänavate üle, meenutan kunagi Pikrist saadud hüva nõu: puista riivitud shokolaadi või näiteks Kasekese kommi (või too Joosepile, see armastab neid :D) tänavale ja hulkuvad koerad lakuvad oma soojade keelekestega tänava puhtaks.
Facebookis tahtis mingi kummaline abielus sakslane end mu sõbraks lisada.
Kirjutasin just sajakuuele ümbrikule aadressid peale.
Ja nüüd lähen poodi ja ostan uued saapad, vanadest puhub tuul külje pealt sisse juba ja segab mu niigi vähest tasakaalu. St kipun teelt otse kraavi traavima.
Mar lubas kantseldama/jalga hoidma tulla. :) Woohoo. Ja homme läheme Joosepiga vist T-le külla.
Asi hakkab ilmet võtma. :)





Lisan veel ühe nipi laste rõõmustamiseks. Tavaliselt jätan/peidan tööleminnes lapsele siiasinna väikseid üllatusi, noh, komme või pisimänguasju, ent tundub, et vaesel masuajal kõlbavad ka kõikvõimalikud muud...eee... olevused. :D Jätad lapsele sussi sisse prussaka, teisel kohe tükk aega hea meel.

3 comments:

BM said...

Kärbes! KÄRBES! :D

See muusikavideo oli ka jumala hea :D Mõnus naine.

Ja siis su lehelt useless informationist: During menstruation, the sensitivity of a woman’s middle finger is reduced. Medical science has yet to explain why.

Unknown said...

Eriline kadekops ikka...Teine ilusti palub, aga Sina ikka ei anna xD Oot, aga miks ta 2 korda helistas?

wonderwoman said...

:D Väga useless information tõepoolest. :D

Ta helistas kaks korda, sest esimesel korral võtsin praktiliselt sosistades vastu, Joosep ju magas kõrval. :D Ja siis ta hingas natuke ja pani toru ära. Ma siis seisin igaks juhuks telefoni kõrval, et ehk helistab uuesti, aga ei helistanud. Siis ronisin tagasi voodisse ja olin ilgelt õnnelik, et laps üles ei ärganud.
Ja siis ta helistas. :D Krdi töll ootas, kuni ma uuesti voodisse lähen. :D
Aga noh... eks mu kodunumber on ka selline, et arusaadav viga, andeksantav. :D Ja noh... ta oli jommis. :D Kes meist poleks seda olnd. :D

Mõtlesin muide hetkeks öelda seda "Mis sul viga on" asja, aga ütlesin hoopis miskit a la "ma pole mingi krdi taksofirma." :D Krt küll, et vaimukus on varahommikul minust üsna kaugel. :D

Aga Joosepi ajas ikkagi üles, dämmit, nii et ma ei saanudki normaalselt magada enam.