Tuesday, February 2, 2010

The Single Star

Aknast näen, et postimehe auto jäi kinni lume sisse, käib ümber auto, räägib mopsiga ja kaabib lund. Tunnen end veidike... nagu... süüdi. :D Äkki peaks jope selga panema ja minema lükkama? Ma olen ju supertugev. XD
Üle Eesti Kuller ja seisab siin... maja taga. :D Ratas käib ringi. Helistaks talle ja ütleks, et ah, mis... circle of life. :D Tule, joome kohvi.

Kohvijoomisega peaksin tegelikult väheke ettevaatlikum olema, süda teeb viimasel ajal totaalset stantmäni. Aga õõõõõõudsalt õõõõvastav, kui ma peaksin hakkama mingit... taimeteed jooma. :D See on nagu nõudepesuvesi. Okei, tegelikult olen ka mõnda head taimeteed saanud, T näiteks pakkus pühapäeval mingit imevedelikku, mis lõhnas nagu taevas ja maitses ka hea.
Muidu armastan ikka kangeid asju, kui K omal ajal, ennemuiste, vanglast tuli, siis ütles, et näe, lõpuks ometi keegi, kes oskab teed teha, lusikas seisab ikka püsti sees. :D Tegelikult lusikas (hahahaa, sööbus. :D Nüüd see ajab mind naerma, nii et ma ei lõpetagi seda lauset enam iialgi.)

Niisiis. Postimees on ikka veel õues, aga läks vähemalt autosse sooja. Äkki ma peaks keevat vett võtma natuke ja minema autorataste alla valama? :D Tegelikult aitaks mingi... latt tõenäoliselt, aga kust ma selle võtan... Miks ta ise ei lähe põõsastesse ragistama? :D Meisterdagu mõni latt olemasolevatest vahenditest.

Haa, nagu see Pantene reklaam, ma just eile märkasin.
"Tugevad* juuksed, et saaksid särada!"
Ja siis all oli märge, et mida see tärnike tähendab, aga see oli nii väikses kirjas, et ma ei jõudnud lugeda. Ja siis ma naersin omaette tükk aega, et kindlasti on sinna kirjutatud, et
*- tegelt mitte.
:D

Pühapäeval vestlesime asjadest ja inimestest, ehkki enamus aega jälitasime kasse ja lapsi. Joosep viis pükste küljes vähemalt pool kassi koju kaasa pärast. Ja nuttis tund aega, et aga MIKS ei tohi tema tädi T juurde elama minna?!
Ja siis T ütles heasõbralikult, et vahel ongi inimesed ülbed. See ongi sõprade ülesanne, eks, lohutada. :D Ja kiruda, kui kõik ei lähe nii nagu tahaks. :D
Sest kui nüüd ausalt läheneda asjadele, siis ei ole see ju ülbus, kui sind lihtsalt ei huvita keegi romantilises plaanis. Kõigil naistel on vist vähemalt üks kord elus juhtunud, et keegi vähem või rohkem nokastanud noorsand on külge löönud ja kui sa ära ütled, siis sõimab ta sind ülbeks. Südant ei saa sundida, ükskõik, kui heatahtlik inimene ka ei oleks või ei prooviks olla. Nii mehed kui naised.
Süda on... iseteadlik. :)

Minu süda on eriti kõva peaga. :D Keelasin talle ühest teatud inimesest mõtlemise ja sellepeale hakkas ta mind saboteerima. Hirm tekkis täitsa, Mar-iga poeskäies ei saanud vahepeal liigutadagi, nii valus oli. Ja niimoodi jupsib juba nädal otsa, ma arvan, et lähen ikkagi arsti juurde ja palun neil mingid juhtmed läbi lõigata, et mu süda mu keret enam mõjutada ei saaks niimoodi. :D See on ju napakas. Aju peaks suutma keha mõjutada, mitte süda. Väga häiriv.
Igatahes... trolliga kojusõites tegi Mar ühe ettepaneku ja ehkki olin juba kuu aega täiesti kindel olnud vastupidises... siis tekkis järsku palja mõtte peale selline tunne nagu oleks pool pudelit viina ära joonud. :D Eufooria. Jalad ei ulatanud enam kuidagi põrandani.
Siis mõtlesingi, et nooooh.... vaatame. :D Äkki peaks kuidagi nii proovima, et ma ei otsustagi midagi. (Aga kuidas nii saab... Tahaks ju ikka, et kõik oleks selge ja konkreetne.)
Igatahes... ma ei teagi nüüd, kas süda on reetur või salaliitlane. :)

Inksuga rääkisime eile mopsis ja ta rääkis parajasti läbitavast metsatukast ja järsku hüüatas: "Awwwww! Vaata! Ma leidsin praegu südame!"
(Ta teab, et ma näen alati kõike. Ka läbi telefoni.) Igatahes... ma siis kujutasin ette, kuidas maas vedeleb siuke verine tomp ja Inks on kummargil seal kohal, et awwww... =)
Väegade romantiline.

Joosepil on viimasel ajal tekkinud huvi anatoomia vastu. Küsib mu käest, et "aga miks see süda niimoodi kopsub?" ja räägib pealuust, kereluust ja seljaroogist. Ja pealihane on pealuu peal.
Ja eile sain ka enda kohta midagi uut jälle teada. Tuli Joosep jooksuga, anatoomiaõpik käes ja hüüdis: "Emme, kas sa tead, mis sinu sees on? Kereluu ja kosmosesander!"

Kosmosesander on küll pisut... eee... hirmuäratav. :D
Ehk peaks minema orksi sandereid läbi kammima. 2008nda alguses, kui ma bussikutti otsisin, siis tundus mulle, et ma pean Mihkleid otsima. :D Käisin vist mingi... sada Mihklit läbi, aga ei tundunud küll ükski õige olevat. Ehk on hoopis Sander. :D Kosmose. :D Kurat, ma lähen tshekin pärast, ehk ongi mingi Sander Kosmos kuskil. :D
Siis pean ta küll meheks võtma. Kiuste. :D
Läheneks talle sujuvalt sõnadega, mis sa siin luusid, kas sa ei tea, et peaksid minus olema?! :D Hihii. Väga... ee... õrn lilleke.

Enivei, ka surmast oleme Joosepiga rääkinud. Ta kardab surma. Aga see on vist see periood, kus laps on surma pärast mures. Ma küll räägin talle, et surm on täitsa normaalne asi. Küsimused on küll natuke...

- Aga millal sina ära sured?
- Ma ei tea.
- Aga kas sa oled siis elus veel?
- Millal?
- Kui sa ära sured?

:D Tegelikult, kui nüüd sügavuti minna, siis ma ei tea. :D Kas teie elate praegu? Või mõtlete ka, et aaah, aega on, ma teen praegu need ja need asjad ära ja SIIS elan. Kui suvi tuleb. :D Või kui olen tööl saavutanud selle ja teise. Või... misiganes. Või elate juba praegu? :)
Mina vist... pean tunnistama, et ega ei ela küll. Ma nagu hoiaks end koguaeg tagasi.
Ma ei teagi, mida ma siis kardan või... Nagu "Proua Dalloway-s," elada on ohtlik, kasvõi ainult üks päev.
Ehk ma kardan seda, et... mul on emotsioone mitme eest, kui nad kõik lahti lasen, siis lähen põlema või midagi. :D Või ma ei teagi. Ehk kardan läbi põleda. Või et igale inimesele on ainult mingi aeg antud, teatud hulk päevi, mil nad elada võivad.
Ma ei tea. Aga midagi nagu segaks koguaeg, takistaks end vabalt tundmast.
Peab üles leidma, mis see on, ja ta maha lööma. :D
Nii ei saa, kui elad küll, aga ainult oma peas.
"In my head, in my head, in my heeeeeead.... Zombie..."
:D

Mu nädalavahetus näeb Facebooki andmetel selline välja:

** The Chariot -- Ambition can be the driving force behind any journey, but can also be your downfall. You can not let your ambitions blind you to what is right in front of you. When this card appears, you need to temper your enthusiasm or else your aggression to succeed will ultimately lead to failure. Channel your energy positively and make your choices with a cool head. Like the chariot driver must control his horses, you also have to rein in your own passions. A strong will can easily get out of hand.
** The World -- The cycle completes itself with the World card, and so one aspect of your life has also come to a close. Of course, you cannot rest on your laurels and let life come to a halt. There is satisfaction in knowing you have completed your task, but no one is happy with only that. Be ready to launch into your next challenge. You can be pleased with yourself for your success but remember to keep it in perspective. If you need to take a rest before life gets crazy again, now is the time for it.
** The Star -- The single star in the sky is a bright symbol of hope and divine light. Regardless of what else is going on in your life, there is a place for inspiration and meaning. Take heart in even the smallest hope, and have the self-confidence to pursue it. You may need to look to the heavens in order to gain needed peace and trust. Your imagination and intuition can also help guide you. Make sure you are looking to the future, and not back into the past.


Noh... vähemalt on mingitki lootust. :D Ja minevik ei huvita mind küll üldse, tuleb tunnistada. :)
Aajaa, ja siin peaks olema mu veebruar, tshekkige kuulõppu. :D Woohoo. :D

During the last two weeks of the Chinese Year of the Ox and before we the Year of the Tiger comes along on February 14th, communication will be sitting at the top of your priority list. Particularly with family members. And especially if you have a younger sibling. You could be on the receiving end of some passive-aggressive low blows. Before you prepare to employ your stinger, find out what’s really going on. It will take a lot of digging on your part to get to the real issue at hand. But it will be worth it. The potential for healing an old family wound may come from your efforts to know the truth. Another type of conflict may arise during these two weeks, which could involve a mentor of yours. Although you respect this person and they have most certainly earned your admiration, he or she may pull the “Older and Wiser” card on you, and behave in a condescending fashion. He or she doesn't realize how insulting this manner appears to you. You will want to stand up for what you believe in but refrain from lashing out. There is a bridge between you and this character that you want to maintain intact. Ultimately, he or she will admire you for your nerve. On a more positive note, the second half of the month will sizzle. On February 14th, your Scorpio dazzle merges with the Chinese Tiger’s oomph, producing an energy boost for your creativity and drive. Apart from getting twice as much done, you’ll have attention showered on you from hordes of unlikely sources. It's as though you were spraying aphrodisiacs into the air. Soak up the affection and love being shown you. And remember that the Tiger is powerful yet oddly unpredictable. After the 14th, don’t take anything—or anyone—for granted. Put up your crapola antennae and aim them in every direction for the next 12 months. We like to be able to count on you canny Scorpios to do our detective work.

Crapola antennae. :D Uujee. Seega, pööratakse tähelepanu küll, aga mis on päris ja mis on kräpp, seda me veel vaatame. :D
Ja Blongil soovitan kohe kõik ausalt ära rääkida, mis pagana passive-aggressive. :D Lase aga tulla. :D

Energiat tahaks küll juurde, mul hakkab keha juba tagumikku põletama. :D Seda ei saa ju ometi lasta juhtuda.

Hahaa, mingi pornold lisas end mu msni, küsisin, et kes sa oled, siis ütles, et me võime webcammida. Ma vastasin, et pole huvitatud. (Ma pole elu sees aru saanud, miks peaks võõraid inimesi jõllitama. :D Ma tahan ainult siis teist inimest näha, kui ma kõrvuni sees olen, muul ajal ja muud inimesed ei koti. :D Mul on pealegi üsna hea fantaasia, ma võin neid ette ka kujutada, kui väga vaja on.)
Sellepeale ta vastas, et "suit yourself. ur prob a virgin anyways."
XD
Yeah, virgin with kids.

Ütlesin talle tsau ja diliitisin ta enne, kui ta ebaviisakaks jõudis minna. :) Ma ei saa aru, miks inimesed arvavad, et ma peaksin täpselt samamoodi mõtlema nagu nemad. :) Ma olen Horny Bastard Clubi president, jah, aga see ei tähenda, et ma valimatult kõige/kõigi järele ilastaks. :D Mul on omad...ee... lemmikud. (A)

Muide, sel lool on ilgelt hea video, aga paraku ei leidnud ma seda youtube'ist, panen siis mingi multikaga video. XD Multikad on ju kuulid. Pärisvideos olid need kutid puu otsas alguses nagu käod ja lõpus oli hunnik kutsusid. :)
Sõnad on sel laulul küll täitsa kümnesse. :D Ma ka jooksen, kui just fakti ette ei panda. Panda. Uudistes alles olid, viidi tagasi Hiinasse.

Hounds of Love by The Futureheads.



Kell on 17:17, ma peaks juba minema hakkama. Boss ju vahetas jälle tööpäevad ära, aga endalegi ootamatult ütlesin, et ei, sel nädalal käin nii nagu enne kokkulepitud oli. Tavaliselt ma annan alla alati. Noh.. mul pole nagu eriti mingeid olulisi asju ka, miks peaks ühtemoodi tööl käima. Aga seekord mõtlesin, et muidu olengi reedeks zombie. Niigi natuke... EinoBaskin. Hääl ära.
Aga järgmisel nädalal siis olen tööl K, N, R. Ja pärast seda ei tea. :D Ta lubas siis öelda. :D

Ja Joosep on ehtne tänapäeva mees.
"Maja põleb ja seal sees on tita! Mis nüüd saab?! Mida ma teen?!"
Vaatab mulle küsivalt otsa ja jookseb närviliselt siiasinna.
"Missuguse mütsi ma pähe panen?!"

No comments: