Monday, January 18, 2010

Pepuriisikas

Ehk siis Joosepi uus sõna. :) Väga nummi mu arust, ehkki Mar pööritaks kindlasti silmi jälle. :D Ka "ninasarviku puuksuhais" ja "ahvi kaenlaalune" on talle liiga vänged väljendid, ent mu tagasihoidliku arvamuse kohaselt siiski iga kell paremad kui need teised põnevad sõnad, mis lasteaiast koju tuuakse. :) Natuke fantaasiat ei tee paha. Kui juba nirusti öelda, siis vähemalt huvitavalt, eks. :D

Mina ei olegi suuteline vist päris "korralikult," mahlakalt ropendama, olen proovinud, ei mahu suust välja. Mulle tundub see masendav. Kui noored tshikid ropendavad näiteks kuskil avalikus kohas, neljatähelised lendavad siiasinna. See on kuidagi... alandav. Väiksed karvased väljendid kui kogemata sisse vupsavad, siis ei ole ju hullu, aga mõnel on iga teine sõna selline. Tekib tunne, et inimene ei tea isegi oma väärtust, üritab kuskile seltskonda end pressida ja justkui jube "lahe ja üleolev ja ükskõikne" olla. Tegelikult on lihtsalt nõme. :)
Noortel kuttidel on sülitamisega tihtipeale sama rida. (Hihii, sõna otseses mõttes.)
See EI OLE cool, kui sa kannal ringi pöörled ja igasse ilmakaarde tatti pritsid poolesekundilise vahega. Mitte miski cool ei kordu nii tihti. :)
Näiteks... kui seitseteist Clint Eastwoodi tuleks kõnnumaal vastu, siis ei oleks ükski neist kuigi cool. :D Nad oleks niisama naljakad. :D Hahaa, ma kujutan seda praegu liiga elavalt ette. :DDD Ilge silmakissitamine ja süljelarakate lendamine. Ei mõjuks üldse nii, nagu üksik Clint. Eastwood on üldse kummaline mees. Isegi need õudsad ahvifilmid ei suutnud teda mu jaoks ära rikkuda. :)

Mu emal oli laupäeval sünnipäev, eks. Ja tädid tulid kohale ja pralle oli täitsa tore, tuleb tunnistada. (No ma istusin teises toas ka. :D) Tavaliselt käivad mulle kõik pinda hirmsat moodi, aga seekord ei häirinudki. Üks tädi mängis Joosepiga klaverit, nii armas. Õpetas talle ühte-teist. Ma mõtlen, et ehk peakski talle mõne klaveriõpsi kuskilt sebima... Tundub, et tal huvi oleks. Kui kellegil on mõni tuttav tore inimene, siis andke teada. Ei pea miski hell virtuoos olema, alguses hea, kui niisama põhitõdesid teab ja oskab veits mängida midagi. :) Taskuraha mõttes.
Enihau, ma sujuvalt eksisin jälle teemast kõrvale. :D See kõnealune tädi on üks selline naine, kelle suhtes ma ei oska kuidagi mingit hoiakut võtta. Ta ei ole mulle kunagi eriti meeldinud, samas ei ole mul otseselt ta vastu ka midagi. Ta on liiga... kuidas seda nüüd öeldagi... hukkamõistev. :) Mulle ei meeldi selline asi.
Sel õhtul oli ka, ta oli nii normaalne ja tore Joosepi vastu ja viitsis temaga seal jamada ja puha, ja siis õhtu lõpuks ütles ta ikkagi midagi, mis jubedalt segas. Et nagu... siit siiani on normaalsed inimesed, ja siis need, kes teistsugused on, on kõik inimrämps. :) Mulle ei mahu selline suhtumine pähe kuidagi. See on nagu.... et kui kõigil on meiekandis ruudulised püksid ja siis üks keigar lendab triibulistega sisse, siis see on küll ilmtingimata pätt ja kaabakas ja temasugustega meie ei räägi. :)
Aga noh... eks ta ise on sellise suhtumise juures kõige suurem kaotaja. :) Olgugi, et arvab, et on väga põhimõttekindel ja nupukas. :P Igaühele oma.

Teine tädi noomis mu ema koguaeg, et see ei jooks. :D "Ma helistan su arstile praegu!"
Nad teavad teda juba küll, mu ema ei tunne üldse mingeid piire, tõmbab nina poole tunniga täis ja vajub kuskile norskama. Ja siis teistel ei jää muud üle kui koju minna. :D (Ma pean nüüd ilmselt tunnistama, et seda ma tädile ütlesingi, ehk seepärast ta oma kordnikurolli nii tõsiselt võtma asuski. :D Teadis, et mul on õigus.)
Ühtlasi jõi ta vist ema eest kõik joogid ära hoolikalt, sest ta jäi ise nii jommi, et ohohohoohhoo. :D Õhtu lõppedes oli koridor üle 50 tädisid täis, kõik olid "spaidermänid." :D Hihii. Ma ei saanudki päris täpselt aru, miks nad just spaidermänid olid, aga noh... peaasi, et lõbus. :D
Mõtlesin, et mul on 15-16 aastat veel, siis hakkan ka spaidermäniks. Sinnani olen ikka wonderwoman. :D

Panin orksi pildi üles sellest uuest seelikust ja küsisin Mar-ilt, et kas on siis liiga lühike, nagu mu ema arvas. Mar arvas, et on lühike jah, aga et ma võin selle ikka vabalt selga panna. Et "hea, et sul puudub selline asi, mis sind takistaks." XD
Mille peale ma vastasin, et olin just pool hommikut ulgunud, sest tundsin end nii südantlõhestavalt koledana. Ja jah, ma olen teadlik, et on inimesi, kes on minust VEEL koledamad. :D Selle kohta ütles Õilis Võrse kunagi jube hästi. Et kui on kaks naist, enamvähem ühtemoodi, aga üks tunneb end vabalt oma keres, siis tundub ta tükk maad kenam. Lihtsam suhelda ka.
Ja mõtle ise, tegelikult ongi nii. Ilu tulebki seestpoolt. Tuleb ignoreerida neid... koledamaid, välisemaid asju. :D Hihii.
Jummel küll, ma olen nüüd poindist nii kaugele purjetanud, et... aga noh, ma räägin siis edasi ja vaatan, ehk jõuan ringiga tagasi. Koguaeg tuleb uusi asju meelde, millest peaks ka rääkima. :D

Eile oli Kättemaksukontor. Joosep armastab neid eesti sarju ja siis vihastab mu peale, kui ma neid valesti kutsun, eile räuskas mu peale pool tundi, kui ma teda hüüdsin, et "kättemaksukoerad algavad!" :D Ja Kelgukontor.
Ja seal olid mingid supermodellid siis loos sees. Ja siuke asi öeldi: "Mõtle nüüd ise, kui oled supermodell ja sõidad lahtise sportautoga, kas sa kutsuksid siis kellegi sellise nagu Kaspar Tuvi välja?"
:D Mul oli täielik hämming. :D Mis Tuvil viga on siis? Tuvi on super. :D Päriselt.
Miks tohiks üldse keegi niimoodi öelda. Inimestel on liiga erinevad maitsed selleks. Alles oli mingi haige saade... kuskilt, mingi... dieedidoktorid vist oli nimi. Ja seal oli mingi tüüp, kes oli "haiglaselt kõhn" ja "hirmus" ja "jube." Ja noh... ma ei tea. :D Nad seal siis nuumasid teda ja ravisid ja treenisid ja... See pea seal otsas ei olnud küll kuidagi minu maitse, aga ülejäänd kere oleks küll sobinud. :D
Ehkki... õigluse huvides peab mainima vist, et tal oli igast muid hädasid seal veel küljes. Aga ma ei viitsinud seda saadet ju ometi vaatama jäädagi, for god's sake. :)

Point oli igatahes see, et ei pea muutuma ilmtingimata, tuleb lihtsalt üles leida see ullike, kellele sa hirmsat moodi peale lähed. :) Kõigi jaoks on ju kuskil mõni ullike. :D Hihii, elutarkused a la wonderwoman.

Mar just msnis ütles, et aitäh, et ma talle elutarkusi meelde tuletan. Eile olevat ma öelnud miskit, mis ta mõtlema pani ja nüüd täna hommikul siis nentis, et mul on jälle õigus. XD Ma ise ei mäletanud muidugi midagi enam.
Aga asi oli sellesama seeliku kohta, millest ma tund aega tagasi rääkima hakkasin. :D
Pärast seda, kui ta ütles, et see ongi liiga lühike :D , jaurasin ma omalt poolt jupp aega vastu seda, et ... millal siis veel liiga lühikesi seelikuid kanda, kui mitte praegu. Kümne aasta pärast on juba lootusetult hilja. :D Siis on hilja mõelda, et deem... oleks vist ikka pidanud selle raisa selga ajama ja jalga keerutama minema.
:)
Sama asi Inksuga. Sa ära muretse nii palju. Kümne aasta pärast vaatad pilte ja naerad ja mõtled, et deem, oleks võind rohkem teha. :) Ma ei paneks ju üles pilti, mis on kole. Kui mina seal peal juhuslikult jube kaunis oleks, siis ma laseks sul ju ennast välja lõigata ja paneks SIIS alles pildi üles. :D Ma ei ole ju mingi kaabakas. :) Kui sa kole oled, ma kannan sulle kohe ette. :DDD (Väga südamlik.)
Neid kahtlase väärtusega pilte oli seal ka, lõpupoole just. Seepärast ei pannudki enne üles, kui sa kah online oled samal ajal. Kahjuks täna ei jõua üldse tegeleda sellega, tööl on hellalt töine täna. :D
Ja lubasin Joosepile kähku järele minna. Täna oli meil aega musitada ja kallistada, nii et lõpuks tegi mulle täitsa rõõmsalt põsele pai ja jooksis mängima. :) Ei mingit jonni. Hirmus igatsus on kah ta järele nüüd. :) Minu ilus poeg. :)

Ja näe, vana Mang lubab mulle nii palju häid asju. :) Puha arrrrrmastust. Loodetavasti on see nüüd ikka vahelduseks kahepoolne. :D

http://www.maaleht.ee/news/horoskoop/mang/tahetark-igor-mang-mida-toob-uus-aasta-12-tahemargile.d?id=28329979

SKORPION 23.10.–22.11.

Õnne ja rõõmu

Skorpionile on see suurepärane ja tõeliselt hea aasta, on võimalik edu paljudes eluvaldkondades. Eriti paistab õnne ja rõõmu tulevat eraelus – teda ootab ees suur palav armastus. See tuleb paljude Skorpionide ellu kevade esimesel kuul.

Pensionäridele tuleb pensioniraha kätte tõrgeteta, samuti on neil palju rõõmu laste õnnestumistest. Igas vanuses Skorpionid võivad aasta kolmel esimesel kuul sagedamini osaleda lotomängudes või börsil.

Jaanuaris töötab tal pea paljude projektide kallal. Vaim on erk ja otsib kontakte, et kedagi oma kampa saada. Jaanuaris on võimalikud reisid, et talverõõme nautida ja ka uusi tutvusi luua. Juba aasta esimesel kuul on võimalusi tundeküllaseks kiindumuseks.

Kuu lõpus, alates 25. kuupäevast kuni 11. veebruarini, on ohus tervis: tegu on kas tavalise külmetuse või sel ajal leviva epideemiaga.

Suurem osa veebruarist kulub tegelemiseks koduste asjadega, suhetele pereliikmetega ja nendega koos tulevikuperspektiivide arutamisele.

Alates 24. veebruarist astub nende ellu fortuuna, olles saatjaks kogu märtsi, täpsemini 28. kuupäevani. Selles ajavahemikus toob väikseimgi sotsiaalne aktiivsus populaarsust, annab vajalikke sidemeid, toetajaid, sponsoreid. Isegi keskealistel inimestel võib siin sündida ilus soe romantiline suhe ning naised võivad jääda lapseootele. Tuleb sõite ja seiklusi.

Aprillis on vaja meelistegevus ja südameasjad kõrvale jätta, kuna töökohustused suurenevad. Töökohas on näha suuremat laadi segadust, mis on tingitud mõne töökaaslase ebaõnnest, kelle töö tuleb nüüd temal ära teha. Ka tervis on kuu esimesel poolel vilets.

Aeg alates 14. aprillist kuni kuu lõpuni on edukas – on võimalik saada ülemuse või kollektiivi tunnustuse ja tähelepanu osaliseks.

Kuu lõpul on järjekordne armastussuhete periood, mis kestab intensiivselt kuni 21. maini. Kergeks seda suhet pidada ei saa, sest nõuab tõsist otsustust – kuidas koos edasi? Partneri mõju on nii tugev, et lausa muudab Skorpioni väärtushinnanguid, ehkki ta pole just alluv tüüp.

Mai viimasel nädalal ja suuremas osas juunist kuni 18. kuupäevani peab ta tegelema väga maiste ja praktiliste eluküsimustega: korter, kinnisvara, pangalaenud, vanad võlad, lapsed, töökoha tulevik. See on rahutu aeg, kui tuleb ette hajameelsust, on oht kaotada asju, kulutada ülearu raha.

19. juunist läheb elu meeldivamaks ja rahulikumaks, siis saab taastada suhteid inimestega, kellega tülli mindud.

Juuli lubab tulla väga tähendusrikas kuu, kui öeldu või tehtu mõju ulatub aasta kogu teise poole peale ning kaugemalegi. Siin tekib võimalus mõnel Skorpionil astuda suurde poliitikasse. Ka nendel, kes vahepeal olid sellest eemale tõmbunud.

Neid meelitatakse ja neile pakutakse tähtsaid kohti. Kui mitte just rahandusministriks, siis sinna, kus liigub suur raha. Kui Skorpion ettepaneku vastu võtab, tuleb augustis suuri tööalaseid muutusi. Juuli jääb siiski puhkusekuuks.

Kui ta tegi otsuse jääda vanale ametikohale, on augustis töö­kohal ikkagi väiksemat laadi muutusi. Augusti esimesel poolel on pingeid ülemustega tuleviku osas. Igatahes 22. augustist on olud tööl muutunud Skorpioni kasuks.

Septembris saab ta rakendada kõiki oma häid omadusi ja võimeid: energiat, julgust, kiiret taipu, vastutuse võtmist. Nende omadustega pälvib ta ülemuste ja kollektiivi tunnustuse. Tuleb läbikäimist mitme riigiasutusega. Kuu kõige tülirohkemad päevad on 16.–19. septembrini.

Oktoobris on parem tuure maha võtta, sest edukus ja autoriteet võivad hakata konkurente häirima. Ka sellel kuul tulevatest tutvustest on oodata pigem sekeldusi kui kasu. Aga oktoobri lõpul seltskondlikest üritustest loobuda küll ei tasuks.

Novembris on näha loomeenergia taastumist ja aktiivse juhirolli võtmist. Kuid on ka kalduvust partnereid ja alluvaid kritiseerida või neid liigselt taga sundida, mis tekitab pingeid. Samuti on näha trauma ohtu liigse kiirustamise tõttu, eriti 4.–6. ja 9.–11. novembrini. Rahakaotusele viitavad päevad on 28.–30. novembrini.

Detsembris näitab fortuuna end jälle täies mahus: mis eelmine kuu toppama jäi, saab nüüd tasa tehtud. Läheb käiku mitu projekti, tuleb ka rahalist kompensatsiooni. Ja armastus – seegi ärkab taas ellu. Siin võib tulla üllatusi uue suhte näol või siis võtab kevadine lugu nüüd teise iseloomu.


Edit. :D Hahaha, ma unustasin poindi ära! XD Lisan siis nüüd takkajärele, et Mar lubas ka siukse seeliku osta ja minuga koos välja tulla. :) Woohoo!
Kuigi ma pean ilmselt omale mõne uue lemmikbändi (vähemalt ajutiselt) otsima, sest praegune juba kardab mind vist. :D Ootan soovitusi. Bändid võivad oma CV-d saata. :D Alastipildid on ka väga oodatud.

2 comments:

Unknown said...

Minust on täiesti piisavalt pilte...Ja muide ma pole enam pooltki nii kriitiline enda suhtes kui nii 1- 1,5 a tagasi...
P.S tahaks ka seda seelikut näha:)

wonderwoman said...

Mul on pilt orksis üleval ju. :D Nende tuhandete piltide seas, mis seal on mul. (A)