Monday, August 31, 2009

Faith in werewolves

Sir Liesalot says:
oh, sepe räägib, mis ta unes nägi.
"ma nägin nahkhiirt, selline väääääärviline. lendas mulle käe peale ja kallistas mu kätt niimoodi... ja mul oli selline vana nägu."
ja siis rääkis mulle pikalt-laialt küüslaugust.
küüslauk on selline... talle rinnuli ja suuurte küüntega. aga väga armas.
XD

--

Sir Liesalot says:
haah... toit on täitsa mage.
Sir Liesalot says:
minu puhul tähendab ilmselt seda, et ma olen armund. muidu soolan alati üle XD
T says:
:D
T says:
aga no mage on veits parem, soola saad ju alati juurde panna
Sir Liesalot says:
mulle õudsalt meeldivad soolased asjad
T says:
mulle tegelikult ka
Sir Liesalot says:
nagu mehed :D
Sir Liesalot says:
i never fail to bring more porn to every conversation
T says:
:D :D :D oo..jaaa

--

Z says:
ja kuna sul displayd ei näita siis on mu default mis on kanepi pilt ja siis MARIHUANA on peale kirjutatud
Sir Liesalot says:
:D mul oleks peale kirjutatud mariHAUna
Z says:
marje aunaste
Sir Liesalot says:
XD
või oli ta marju XD mul jooksis juhe kokku, midagi on nagu valesti
marju aunastu
Z says:
mul muuseas kirjutamise ajal täiega oli et wtf ta nimi oli ja panin suvalt
Sir Liesalot says:
:D maire!
Z says:
ahjaa
heal lapsel mitu nime
Sir Liesalot says:
nagu m-l oli kunagi see... et vaatas helgi sallo oli lehekaanel. ja siis see leht jäi talle koguaeg silma. ja öösel teisest toast siis kostis mu tuppa tige pobin: JÄLLE see helvi!
Z says:
XDXDXD

--

Miss Juu says:
joosep käib hellalt pinda, praegu ta on ema toas ja ema ütleb talle et lõpeta see toiduga mängimine
joosep: lõpeta ise see toiduga mängimine
ema: kui sa ilusti ei käitu, ma saadan su teise tuppa
joosep: ma ei lähe
ema: ma võtan vitsa praegu
joosep: ei võta.
vaikus
joosep: sa oled tuust
XD
õudsalt sööb ajud ära siukevärk, tavaliselt ta teeb mulle

--

G says:
yeah, he likes the same music that you do
and his favourite song by kings of leon is deo deo deo deo uhh uhh
Miss Juu says:
yeah :D
day old blues
G says:
yes :D
nr 9
on cd
Miss Juu says:
:D
G says:
:D
Miss Juu says:
you're like a trained monkey already :D just like me
G says:
:D

--

Miss Juu (sry, msn's trying to have sex with me) says:
noh... krt. mis selle nimi on
Miss Juu (sry, msn's trying to have sex with me) says:
eee...
K says:
infarkt vä
Miss Juu (sry, msn's trying to have sex with me) says:
noh, et kaotaks nagu teadvuse, aga käib ise edasi ja ajab asju
K says:
kooma vä
Miss Juu (sry, msn's trying to have sex with me) says:
:D koomas inimesi ju kõik kohad täis

--

Täna on kummaline päev olnud. Eile avastasin ühe vana saidi ja selle, et ka siis, kui ma arvan, et enam rohkem overboard minna ei ole võimalik, siis teen ikka paar sammu veel. :D Mu süda on üks superasi. Võiks selle NATOle maha müüa, nad saaks seda kasutada igast ekstreemoludes, taguda ja venitada ja uputada ja maha matta ja külmetada ja kuumutada... Miski ei murra. :D Ja paistab pisike, mahub vabalt taskusse ära... aga on suur nagu Venemaa. :D Kokkuvolditav süda. :D Ruumi on maa ja ilm. Peaks hoopis mingisse jalgpallimeeskonda ära armuma, neil oleks seal lõbus. :D

Ja täna siis rääkisin jälle realistliku inimesega. Hämmastav, et on olemas nii kardinaalselt erinevaid vaateid. Ma arvan ikkagi, et tegelikult tahavad kõik armastust, rääkigu nad mida tahes. :) :P
Ja igaks juhuks toonitan veelkord, et ta ei ole üldse paha inimene, ta ei mõtle pahasti, lihtsalt kukub natuke niimoodi välja. :D
Aga jah... eriti naljakas oli kuulda teise üksikema suust, et sul on ju laps, mis armastust sa veel tahad. Te ei kujuta ettegi, kui paljud inimesed nii ütlevad. Ilma mõtlemata, I'm sure. :D Muidu nad saaks ju ise ka aru, kui idiootne see on. :)
Su ema ju armastab sind, miks sul meest vaja veel on? - sobib samasse virna, aga seda ei ütle ometi keegi. :D
Armastusi on sada miljon erinevat, ja armastus lapse vastu on täiesti eri kategooriast kui armastus mehe vastu. Neid ei saagi ju võrrelda. :)

"Kuidas sa saad armund olla, see on nii naljakas. Nii vanana peaks ju prioriteedid juba paigas olema."
...
Ütlesin et kavatsen ka 80selt veel armastust kõige tähtsamaks pidada, tehku see mind siis või lausidioodiks. :D
"Kuidas sa saad igatseda midagi, mida sul ei ole."
Mida siis veel igatseda? :) Kuidas ma siis edasi lähen, kui tahan ainult neid asju, mis mul juba on. :D Või et ma ei tahagi enam midagi. Siis koristan laua ära ja suren.

Kõiki neid küsimusi olen ma varemgi kuulnud. Aga ma ei saa neist ikka veel aru. :) Mul võib ju suur süda olla, aga pea on tibatilluke. :D
See, mis ärritas, oli järgmine. :D
Rääkisime sellest, et temal ongi hea niimoodi elada. Ja believe me, ma mäletan seda elu jube hästi, ma ise elasin alles hiljuti samamoodi, omaenese mõnusas rutiinis, jumalik oli, kui ei pidanud ühegi mehe peale mõtlema ja kõik oli valutu. Kui ma ei tahtnudki kedagi enam kunagi leida. See oli super.
Aga nüüd on teisiti. Bussikas kangutas 2005ndal mu huvi uuesti mu seest välja ja ehkki ma vahepeal üritasin kangesti tagasi tundetuks muutuda, siis nüüd.... Noh, nüüd olen ma juba päris avatud. Ma leiaks hea meelega kellegi... Noh... ma ei tea, kas ma nüüd päris koos (ühes kohas) tahaks elada, harjunud juba üksi olema, aga ühe lapse võiks küll veel saada... Ja vägaväga kindlasti pean ma miljon korda paremaks elu, kui sul on keegi, keda kallistada, keda armastada. Ma ei taha enam üksi olla, tunnen end poolikuna.
Enivei, me rääkisime siis sellest, kuidas lapsed end tunnevad. Minu peas on ettekujutus, et laps pole loll ja saab aru, kui sa kurb oled. Olen siis üritanud talle seda seletada ka, et ta end süüdi ei tunneks. Ma ise kasvasin tonnide süü all, Joosepit üritan säästa. Ja nii edasi, ma ei viitsigi praegu seda kõike lahti seletada. :D
Point on selles, et vahel ma nutan. Ma olen nii väsinud üksi tugev olemast, kõige eest vastutamast, et tunded on liiga pinnapeal ja ikka juhtub, et laine lööb üle pea. Joosep juba teab, et ma filme vaadates näiteks ulun. :D Ta teab ka seda, et see pole mingi maailmalõpp ja pärast olen ma jälle korras. Vahel nutmine pole mingi häbiasi, ma leian.
Ja tema, see realistlik tuttav, ütles mulle, et ma tundun meeleheitlik.
And there I went flying off the handle. :) Look at me, above the white fluffy clouds. :)
Jah, seepärast ei võtnudki ma esimest ettejuhtuvat, kes mind tahtnud oleks, vaid otsisin kõige krdi keerulisema tüübi. XD Sest ma olen nii meeleheitel. XD

Tema ei nutvat kunagi.
Mida ma ei usu. :) Hea küll, ehk ta tõesti ei nuta, aga kurb on ju ikka vahel.Isegi kui kõikvõimalikud tunded on luku taha pandud tugevasti, et unustada. Et harjud ära sellega, et ei tunne. Kalestud teatud mõttes. Surud sügavale enda sisse kõik instinktid.
Ma niiiiiiii loodan, et temaga juhtub nii nagu minuga. :) Et ühel päeval tuleb ja ajab mulle seosetut juttu mingist roosast udust ja silmadest, mis põlved nõrgaks võtavad. :D

Veel kuulsin ma ta käest ühe tükikese informatsiooni. Mitte just kõige... noh... üldiselt võiks öelda, et see oleks väga häiriv informatsioon olnud, kui mul ei oleks nii kuradi absurdselt suurt usku inimesse, kelle kohta see käis. :) Ma tean, et sealt jutust on mingi suur tükk puudu, sest see lihtsalt peab nii olema. Ma olen näinud sinna hinge, ja mulle meeldis, mida nägin. Ehk nagu ikka, ma usun seda, mida tunnen, informatsiooniga mind ei kõiguta. :D Eriti sellisega, mida saab tõlgendada kuidasiganes.
Minu kohta saaks ka paari "õigesti" väänatud tõese lausega hoopis teise pildi.
Teised inimesed ei tea kunagi, mis su peas toimub. Või su südames, või kodus, suletud uste taga. Seega ei ole mõtet ka kohut mõista.
Mul on usku. :)

Sellest hoolimata masendas kogu see vestlus mind veidi. :D Ja siis hakkasin mõtlema, et aga äkki tahtiski ta minuga ainult veidi mängida, niisama... tühjalt flirtida.
Ja siis otsustasingi, et ehk peaks natuke tahapoole astuma. Ma ei ole nii meeleheitel. :D (Hahaa) Aga ma ei taha seda ka, et ta end pahasti tunneks.
Unustada ei saa, see oleks nagu peaks vaibanoaga kuidagi südameni jõudma ja selle välja rebima. Nii et las jääb.

Margit ütles mu arvamusavalduse peale msnis, et nii ei saa, sa ju hoiad mind ka käigus, kui sina alla annad, kuidas mina siis veel hakkama peaks saama. :D
Ja siis tuli Ma online ja ütles orksis mulle NIIII ilusaid asju. :) Tema on see teine realist mu elus, ja ta ütles, et ma inspireerin teda. :))))) Et ta üritab ka nüüd rohkem lahti minna ja võimalused endani lubada. :)
See tegi tuju niiiiiii heaks. Ütlesin siis mokaotsast, et nüüd on vist ebasobiv mainida, et kavatsesin just alla anda. :D
Ta ei lubanud ka. :D See on nii... super, et teistele läheb korda, mida ma teen või mõtlen. =) Et ma saan neid nii palju nagu... mõjutada, positiivse poole. :) (Ehkki nemad teevad seda omakorda minule ju ka. :) )
See annab mu elule mõtte. Ausalt.
Mitte, et ma mingi Ärataja või Valgustaja oleks. :D Hihii. Mõnus naljatilk. :) Ärme päris nii üleääre ka mine.

Igatahes... Vaibanuga jäi riiuli otsa tolmukihi alla. :)

Today's fortune: The great pleasure in life is doing what people say you cannot do. :)


Miss Juu (sry, msn's trying to have sex with me) says:
näe, osav poliitik (Y) :D
Jaanus Mutli põhjendab ühistranspordi graafikute hõrendamist: «Väga paljudel tallinlastel ja naabervaldade inimestel ei ole seoses töötuks jäämisega põhjust linna tulla. Kui sul töökohta ei ole, siis ega sa ju niisama ei lähe bussiga sõitma."

Hahaaa. :D Tüüp paneb hästi.

Ja öelge mulle, kui teil oleks kuskil self-destruct-nupp, siis millal te seda vajutaks, kas siis, kui kõik on superhästi, või siis, kui kõik on superhalvasti?
Ja kummal juhul oleks te pessimist? :D
Ja kas te oleks sel juhul üldse elus praegu? Mina oleks raudselt surnud, see on ka põhjus, miks ma self-destruct-nuppude poolt ei hääletaks. :D Ega relvade üldse.
Vaibanoaga vähemalt mõtled enne viis korda, et kas ikka maksab.


sepe: mina küll nutsin hirmsasti kui lasteaias eke-henri mind lõi autoga. hirmsasti nutsin, ausalt ka. ja siis me saime sõbraks ja ajasime koos miryusifi taga.

:)

Ja lõppu jällegi musooni, seekord panen kaks videot. See vanamees on nii lahe, eks. :) Ja Cat Poweril on superkuul hääl ja laul on nii... sügav, et sinna võib ära kaduda.






Ja ah, tegelt panen kolmanda loo ka. :D Sest see on nii mõnusalt macho.
"Remember me, my love, I'm the one you're dreaming of." :) Mulle meeldiks selline mees. Kes teab, et sa ainult teda tahad. :) Käib ja ajab omi asju küll vahel, aga hoiab sind oma südames soojas. :) Seepärast mulle Long Way Round meeldiski, seal olid mehed ainult. Aga nad niiiii igatsesid oma naiste järele. :) See oli armas. Ja keegi ei näidanud näpuga ega naernud nende üle. :) Seal polnudki muidugi kellegi näppe, nad olid krdi ürgstepis pidevalt. :D
Kuula seda lugu viis korda järjest ja tuju läheb heaks. :D

No comments: