Thursday, August 13, 2009

Waiting for the perfect storm

Kerges joobes daam väljub ööklubist. "Takso! Takso!" Takso sõidab ette. Daam pistab pea aknast sisse. "Kas olete vaba?"
Taksist: "Vaba."
Daam: "... Eee... ehk siis tantsiksime?"

:) Meenutas mulle mind ennast, ma unustan ka pahatihti ära, mida ma tegema pidin või kuhu minema. Praegu tean küll täpselt. :) Hämmastab ennastki, kui palju jamamist ma olen nõus ära kannatama, et veidi aega rõõmus olla.

Arvutivabal ajal on vähemalt väga ilusad ilmad olnud. Siiamaani. :) Oleme Joosepiga päris mitmeid kordi ujumas käinud ja väga lõbus on olnud. Ega ma ei mäleta enam eriti midagi. XD Aga kui läpaka korda ükskord saan, siis panen sullegi siia pilte ja eks siis meenub ka ikka miskit. :) Või vaata orksist, praegu just panen kiiruga üles igavese hunniku, ei jõua neid üle vaadata enam ega midagi. Andestage siis kõik kordused ja udukogud ja muu saast.
Pidin täna koju kiirelt jooksma, et I tuleb uue kõvakettaga, aga deem. Ei saagi täna korda, jääb esmaspäeva peale. Margitil hakkab selle aja peale juba kõrvadest musta suitsu tulema. :) Ta kasutab mind pidurina. :D Et mitte liiga kiiresti joosta.
Ja mina kasutan teda omakorda gaasipedaalina. :D

Hea, et I üldse olemas on, muidugi. Selliseid inimesi võiks rohkem olla. Eks tal hakkas must kahju, kui ma talle lõuga väristasin, et läpakas katki. :D No ausalt, ma ei oska praegu endasse hoida asju.

Deem, teate, kell on kuus ja ma olen tööl ikka veel. Ma ei kavatsenud üldse blogida täna ja siin, aga ma ei tea... Kas ma suudan selle nädalavahetuse üle elada üldse. :) Mõtlesin, et kirjutan täna öösel, aga...
Õnneks ema oli nõus Joosepile ise järele minema.

Mu sees on hell hunnik igasugu staffi. Muudkui koguneb. Tunnistan, et enamus sellest on hüperpositiivne, ma vist hakkan vaikselt tervenema. Hing paraneb ja kasvab.
Aga samas ajab kogu see värk mind nutma. :D Mul on kõik veel liiga pinnapeal, tunded virvendavad silmaganähtavalt.
Saba ja võtmega mehel on nüüd igatahes ka jupp mu südamest. :) (Kui sul peaks kunagi mind vaja minema, tule ja ütle. Ehkki mis võiks veel vaja minna, kui sul on juba saba, võti ja süda. :D Täiuslik komplekt. :D )

Ilmateade ütles just, et homme hakkab vihma sadama hirmsasti. :) Las siis sajab. Põllumehed rõõmustavad. XD

Vend just rääkis, kuidas ta oli millalgi Leigol käinud ja seisnud tunde paduvihmas, aeglaselt mutta vajunud. XD Eks siis näis, mis sel aastal toimub. Tuul olevat hooti kuni 17 meetrit sekundis. :D Panen siis paberkleidi selga. Roosa krepp. :D
Muide, ostsin piletid (Inksule ja endale) alles teisipäeval ära, Piletilevist. Nii naljakas oli, läksin selle putka juurde, see polegi niivõrd putka Magistralis, kuivõrd siuke... tünn. :D Enivei, läksin ja tõusin kikivarvukile ja kiikasin sinna sisse, ja sealt pimedusest vaatasid suuuuuured ja hästi ilusad silmad vastu. :) Ma mõtlesin pärast tükk aega, et jube raiskamine, panna selline haldjatüdruk koleda tõrre sisse peitu.

Vaataks selle Inksu Jääääre siis ka ära. Pink Floydist muide nii palju, et kunagi üks vanem tüüp lõi mulle külge, ta oli jube rahulik ja uimane tüüp, ja rumal ka, sest ta ei taibanud ära, et ma ei suutnud seda muusikat välja kannatada nii pikalt. Ta ise nautis kangesti, vaikis ja tõstis sõrme siinseal ja mina siis sügelesin ringi ja jube igav hakkas lõpuks. :D Läksin minema muidugi. Aga Pink Floydi ei kannatanud tükk aega kuulata. Eks homme siis näis, ehk kõlab nüüd... paremini. :)
Või ehk olen endiselt siuke... kiirem. XD Või siis visuaalne pool aitab oluliselt kaasa. ;)

Uff... nüüd ma lihtsalt munen siin, vahin aknast välja. Ma ei taha koju minna. :D Õues läheb aina külmemaks ja niiskemaks, ja kohekohe hakkab vihma sadama, aga mis siis. Linnud lendavad ja lehed liiguvad tuules ja ma tunnen, kuidas ma hingan. Suvi on. :)
Nüüd juba sajabki. Kell saab varsti seitse, lasen jalga siis. Teisipäeval kontakteerun jälle, kui netti pääsen.
Ütle, et kõik on hästi. :)

Woohoo, ja Kings of Leon tuleb raadiost. :) Ilusat nädalavahetust, tiburullid. :*

3 comments:

Unknown said...

Kle, ma arvan, et homme läheb Sulle Pink Floyd palju paremini peale. Nende laule laulab ju... :) Aga tead, mis veel? Terve mu perekond fännab PF-i... Mina olen see ainust "must lammas", kes ei ole erilisse vaimustusse sattunud. Ok, ma pole PF-i ka eriti kuulanud...

Unknown said...

Üritasin Pink Floydi kuulata juutuubist, aga see ajas mulle une peale...Eks tegelikult peaksingi magama minema, et homme nö virk ja kraps olla:)

wonderwoman said...

XD Oh sind, väga delikaatne. XD

Aga noh, ... ma ei olegi mingi undercover brother. Pealegi, kes siin ikka niiväga loeb.
Aga kontsert oligi ju super. =) Kui väiksed kaklushimulised momendid välja arvata. :D