Saturday, May 3, 2008

Busybee

Phew. :) Nii palju asju vahepeal teinud, soojus paneb mu jalad liikuma. :D Siis ülejäänd kerel ei jää muud üle kui järele lehvida.
Käisime esimesel mail Sulevi ja Joosepiga metsas, Glehni pargis krokodillijahil. :) Väga tore oli, tegime palju pilte ja turnisime ringi ja isegi pohmellis Blonde-Mafia jooksis läbi ja tõi süüa, ise oli riietatud nagu spioon. Ta peaks endale kiivri ostma. :D Ja motika, ta oleks faking hot motika seljas oma pikkade koibadega.

Eile käis Joosep vanaemaga sünnipäeval, vanaema enne vandus mulle, et käitub korralikult ja ta pidas üllatuslikult oma sõna. :) Nii tore, nüüd julgen neid teinekordki koos lasta kuskile.
Joosepil oli igatahes väga lõbus, sest koju jõudes oli ta punane ja märg, seletas midagi autodest ja vajus kümne minuti jooksul ära. :)

Minul oli küll... ma pole nati üle kolme aasta üksi kodus olnud. :D Ei osanudki nagu...teha midagi. :D Jõin ühe siidri ära ja panin klaasi lauanurgale. Ja siis vaatasin tükk aega, et näe, klaas on lauanurgal. (Väikse lapsega teatavasti ei saa asju lauanurgale panna, vaid peab kõik lakke teipima või püstijalul manustama.)

Aga kui Joosep magama jäi, siis panin ruttu riided selga ja läksin takso peale. Sõitsin Rock Cafe'sse Brides in Bloomi kuulama. :) Taksojuht tegi mulle alet mingil kummalisel põhjusel ja pileti sain ka tänu sõbralistile odavamalt. :) Kohalejõudes ostsin inertsist ühe siidri, aga tegelikult polnud üldse janugi, ja tänu siidritopsile ja kolmanda käe puudumisele ei saanud ma soojendusesinejale, kelleks oli Ewert Sundja, plaksutada. Sundja oli lahe. Aga ma teadsin seda juba ette, mulle meeldib, kuidas ta laulab. Mitte sõnu, aga tunnet. Ta ise meeldib mulle ka. :) Nagu see prillidega joonistatud poiss sealt Fanta-reklaamist. :D
Sobisid hästi Brides in Bloom'iga kokku, mõlemad siuksed... ussilikud. :D Nagu päriselt, kuulad ja üritad nagu... korralik olla ja keerad pead eest, aga ikka läheb kõrvast sisse ja siis on järsku kõhus nagu suur uss, vingerdamas. Siuke...ärevus või...vajadus või.. midagi. Viib nagu natuke paralleelmaailma. Nagu tiivad kasvaks selga, valusalt, aga õnnelikukstegevalt. See kõlas nüüd natsa nagu... vanad kirjandid a la "olime väsinud, aga õnnelikud." :) Aga tõsiselt, mõni muusika tekitab siukse...tunde, nagu hakkaks meenuma mingi VägaOlulineAmmuUnustatud Asi, ilma milleta pole elul mõtetki sees.
Ja hääled jäävad ka pähe kajama. Kummalised tüübid need lauljad, ise nii kõhnad ja hääled nagu maavärin. :D
Siiamaani tunnen kuskil rinnaõõnes Brides'i laulja häält. :D
VÄGA viis üritus oli. Kahju, et see bänd laiali läheb. :'( Õllesummeril vist pidid veel esinema... ma küll mõtlesin, et ei lähe sinna... aga eile tundus, et tahaks vist ikka veel korra laivis kuulata. :D Plaadi ostan ma enivei. (Selle uue siis, mis varsti tuleb, vana mul juba on. Ja veel mõned lood...arvutis. Tahad ka kuulda? Ütle, ma saadan. :) Või otsi nad ise üles. :D )

Täna on seega esimene päev, kus ma kodus olen terve päeva, ja tahan seda nii jättagi. Joosep on ka väsinud ringirallimisest, magab teises toas praegu. :) Poodi ka ei läinud, Sulev tõi mulle rattaga saia ja kohukest. :D St. sai oli nagu sai ikka, aga Sulev oli rattaga. :D Võikski poeskäik nii olla alati... et ulatad raha aknast välja ja saad kaubad vastu. :D Nagu drive-in... ainult et... on hoopis reach-out. :D

Homme lähen Andruse ja Joosepiga loomaaeda. :D Me küll käisime seal alles hiljuti Margiti ja Janiga, aga tore oli. :D Ma tahan hülgeid veel näha, nad on nii minu moodi. :D Ja tiiger oli ultrakuul, magas oma kuudis, pea käpale toetatud, nagu suur kass. :) Joosepile meeldisid putukad kõige rohkem. Ja need kivid, mis teeäärtes olid. :D

Mõnipäev peaks Sütiste metsa minema... kes tahab kaasa tulla, andku teada. :D

Mõtlen oma seksidiileri peale üsna tihti, me peaks nüüd millalgi kokku saama ja ta kere kummitab mind. Täiuslik.

Ahjaa, ja kuidas selgeks teha, ega sa juhuslikult pole Hitler olnud eelmises elus? Lihtne, mine ja loe Blonde-Mafia blogi nimega Mai, kui pisar silma ei tule, siis võid end Adolfiks kutsuda.

:P

1 comment:

BM said...

Väga tegus :D
...ja maitea, see on nagu mingiks tendentsiks saand et BLONG on koguaeg pohmellis.
Praegu ju ka nagu ja...

:D

roki edasi siis, suvi veel ees