Monday, April 14, 2008

Õnn on kana

Today's fortune: Luck is coming your way.

Awww. :D Tuleks juba kiiremini. :D
Õnn muneb. Õnn on kana, tegelikult.
Muide, ma tean vastust küsimusele, kumb oli enne, muna või kana. Aga ainult sel juhul, kui küsimus on: kumb oli enne, kana või kanamuna.

Jah, varahommik ja mul juba katus sõidab. :)
Mul ongi selline... mobiilne ülakorrus.

Sõin just pirukat ja öelge mulle, kas need tehakse meelega sellised või? Et kui peale hingad, siis lendab kogu see puru sealt ümbert ära ja hoiadki ainult viinerit näpu vahel. Pagana lehttainas.
Tegelikult meeldib ju kõigile hoopis tainas, miks nad seda ei müü? Keeraku kah siuksed väiksed rullid ja müügu. Ma ostaks küll. :D Mitte küll lehttainast... aga näiteks...noh, siukse väikse topsi mingit koogitainast.... :D
Ma tunnen, et peaksin pigem vait täna olema. :D

Haa, ma parem räägin teistest inimestest. Eile oli mingi saade mingilt kanalilt, nagu alati, ma ei süvenenud ja tegelesin hoopis muude asjadega, aga seal oli tõlkes selline omapärane asi... Noh, situatsioon oli selline, et inimestelt küsiti, et kui nad võidaksid järsku miljoni, et mis nad siis teeks. Ja üks jumala kena naisterahvas vastas, et teeks "liposuction"'i. Ja tõlge oli all: "Teeksin huuleimu."
:DDDD
Ma vaatasin esimese hooga hajameelselt ta huuli ja mõtlesin, et mida on, täitsa normaalsed ju. :D Siis hakkas aju tööle ja suu vajus lahti. :D
Mul on alati suu lahti, kui aju töötab, ventileerida on vaja, muidu läheb kärssama.

Aga ma keeldun uskumast, et see tõlk mõtleski, et see huuleimu on. :D See oli mingi ajuaps või pohmellihuumor jälle, täitsa kindel. :D Pohmellihuumor on lahe, vanasti, kui pidudelt ülejäänd tüüpide naised järgmisel hommikul kurjalt ära läksid, siis mina jäin alati lolli möla kuulama. :D Sealt on lugematul hulgal absurdihuumorit saanud.
Tabavaim on muidugi see, kui uim oli peas. Viltu. :)

Või see, kui mindi oma ketshupist pead kaevule pesema ja mingid noored vene ülbarid kiirelt jooksu panid. :D Kui juba omadel pead lõhki, mis siis võõrastega veel tehakse, eks. :D Üks, kel pea "lõhki", läks veel eriti rõõmsalt ja kiire sammuga nende poole, et terekäsi ulatada.... aga jäi seekord ära. :D Muide, ketshupilõhn ei kao peast niipea, mina olin ühe vapra sõdalase pärastine vannitaja. :D
Aga noh, kui on vaja teha indiaanitantsu ümber lõkke, siis on väike ketshup vahel asendamatu. Kes siis seda ei teaks. :)

Uuu, mis meenus. Ma nägin hommikul tööle sõites reklaami "Suitsetamine tapab hääletult." Minu reaktsioon: Phew, mõtle, kui ta veel häälekalt tapaks.
Ja siis hakkasingi mõtlema, vaata, mingi teine reklaam oli ka, kus suitsu asemel oli see... noh, see... kuhu puhud ja siis teeb bljääät. :D Et huvitav, kui paljud inimesed edasi suitsetaks, kui teeks suitsud, mis eriti rõveda häälega vinguks terve aja? "Ole nüüd normaalne, no mida sa tossad, vaata, kui palju pappi selle peale läheb...väga ebatervislik ja... viuviuviu." :D Siukse...heleda ajudest läbilõikava häälega.
Mul ülemise korruse mees suitsetab, vahel on tunda lõhna... siis liibun vastu lage ja ahmin sisse. :DDD Igasuguseid õli-ja bensiinihaisusid armastan ma ka. :D Ja puulõhna. Ja nahalõhn meeldib mulle ka, üle kõige. Mõtlen siis inimnahka, siukest, milles inimene ise veel sees ikka on. :D

Praegu pakub endiselt ainult üks nahk huvi. :D Nii naljakas oli vaadata, olen ju otsinud juba kaua, ja nüüd on näha, kuidas ma olen tiirutanud, nii paljude ta tuttavate profiilidel käinud ja teda ikka ei leidnud. :D
Aga see vist ongi nii... Et asjad saavad juhtuda ainult mingitel kindlatel aegadel, ülejäänud ajal sebi end ogaraks, ei tule midagi välja.
Aga nüüd on millegipärast tunne, et ma olen ka õnn, ehk ma munesin liiga kaua.
Aaahhh... Mis siin ikka. Küll tuleb ükskord mõni, kelle arust ma ka kõige parem olen. :) Orkut just ütles ju, et luck is coming. :DDD

Nende "õigete" ajahetkedega seoses mainiks veel, et laste pealt on eriti hästi näha, kuidas ühel päeval veel ei oska midagi teha ja järgmisel päeval oleks nagu aju järgmisele levelile jõudnud ja järsku tuleb välja kõik, mida eelmisel päeval täiesti tulutult üritati. Joosep on järsku vanemaks saanud, nii naljakas, alles olid jonnituurid ja jube jama, ja nüüd on täitsa teine laps. :) Jaagup.
:P

Eile ütles mulle, et ma olen nähtamatu krokodill. :D Ma olen üldse igavene hunnik kõikvõimalikke tegelasi, parimad on endiselt petsennik ja jobu. (Politseinik ja jõehobu.)
Okei, ma lähen nüüd meile tenniseid tellima suveks. :)
Ühtlasi, kui keegi teab, kust saab t-särki kirjaga "võta mind, võõras mees", siis palun andke teada. :D
--


Ed Banger says:
kirjutaks et olen dominatrix, kohe lendaks jälle kohale seltskond
Stella says:
kirjutax et ma olen asterix
Ed Banger says:
ja ma kirjutan et olen asteroid

5 comments:

misskessu said...

segane peast:D
kule, a tainast saab ju niisama ka poest osta, nagu kiloga või nii:D

wonderwoman said...

See pole ju üldse huvitav. :D
Kui piima tahad juua, siis ei lähe ju ka lehma järele... (eee...jah!)

:D

Näputoit on maitsvam. (Y) :D
(On siuke sõna üldse olemas...?)

misskessu said...

no a äkki peaks? a sanas, kui lehm oleks olemas endal, poleks see piim nii ihaldatav, eks:)

BM said...

..ma ihaldan piima.


Kõlab ilgelt kahtlaselt.

wonderwoman said...

Kui mul lehm oleks, ma sööks ta ära, tõenäoliselt.
Praegu on siuke hamburgeriisu, et võtab silmanägemise ära.
:) Ehkki ma lehma ei ihalda. :D