Tuesday, April 15, 2008

Assortii

Your Body Is a Wonderland - nekrofiilide lemmiklauluke.
--

WOMAN'S POEM
Before I lay me down to sleep,
I pray for a man, who's not a creep,
One who's handsome, smart and strong.
One who loves to listen long,
One who thinks before he speaks,
One who'll call, not wait for weeks.
I pray he's gainfully employed,
When I spend his cash, won't be annoyed.
Pulls out my chair and opens my door,
Massages my back and begs to do more.
Oh! Send me a man who'll make love to my mind,
Knows what to answer to "how big is my behind?"
I pray that this man will love me to no end,
And always be my very best friend.




MAN'S POEM
I pray for a deaf-mute nymphomaniac with huge boobs
who owns a liquor store and a golf course. This
doesn't rhyme and I don't give a shit.
--

Ig Nobelid on päris-Nobelite paroodiad, need antakse veidrate ja naljakate teadustööde eest. Mõned huvitavamad näited:
Majanduspreemia laureaadiks sai Taiwani teadlane Kuo Cheng Hsieh, kes leiutas seadme, mis aitab pangaröövleid võrgu abil kinni püüda.
Lennundusalastest töödest märgiti ära Argentiina teadlaste töö, mis tõestas, et Viagra aitab hamstritel paremini ajavahega kohaneda.
(Mis uurimus see ka on, seks aitab ju iga asja puhul, ma oleks võind kohe öelda. :D )
Toidualase preemia võitis Brian Wansink Cornelli ülikoolist, kes uuris inimese täitmatut isu põhjatu isetäituva supipoti abil.
(Hmm... põhjatu JA isetäituv... :D Ja kes kurat jaksab seda supilaket ikka lõputult süüa, nüüd mõelge välja isetäituv grill. :D )
Keemiapreemia pälvis jaapanlane Mayu Yamamoto töö eest, mis uuris võimalusi eraldada lehmasõnnikust vaniljeekstrakti.
(Miks ometi?! Uurigu parem, kuidas liivast saia teha. Aafrikas kohe asjad paraneks.)
Füüsikapreemia said L. Mahadevan Harvardist ja Enrique Cerda Villablanca Santiago ülikoolist. Nad uurisid, kuidas linad kortsu lähevad.
( :D :D :D Kindlasti oli neil uurimustöö käigus väga lõbus. )
Keeleteaduse preemia läks Barcelona ülikooli teadlastele Juan Manuel Torole, Josep Trobalonile ja N ria Sebasti n-Gallesele, kes tegid rottide peal kindlaks, et loomad ei tee vahet, kas tagurpidi räägitakse jaapani või hollandi keelt.
( Hahaa. :D Ma olen ilmselt rottidega ühel intelligentsustasemel... :D Ehh, tegelt madalamal, mul oleks veel savi kah. :D :P Huvitav, kuidas nad seda uurisid... küsisid rotilt? :D "Kui aru ei saa, siis ära ütle midagi.")
Ja nüüd kõige parem pala, vähemalt minu arust. :D Ja täiesti töötav mudel... Mulle siuke relv meeldiks hulga rohkem, kui need, mis tänapäeval kasutusel on... Muidugi, inimkond sureks vist kogu täiega üsna siva välja siis... aga noh... :D
Niisiis:
Ig Nobelite rahupreemia pälvisid USAs Daytonis asuvate USA õhujõudude labori teadlased, kes pakkusid välja kolmeleheküljelise ettepaneku keemiarelvast, mis tekitaks vastaspoolte sõdurite vahelist seksuaalset iha. Ig Nobelite taga seisev Marc Abramhs, kes toimetab ebatavalisi teadustöid koondavat väljaannet Annals of Improbable Research, ütles, et pole teada, kas keemiarelva kohta saadud dokument oli töö algus või lõpp ning võimalik, et töö sellise relva kallal käib tänaseni.

:D Ma ei oskagi miskit muud öelda. :D Nüüd hakkame sõdurmeestele voorusevöösid tegema, siukseid, mida nad ise ära võtta ei saa hirmsas kirehoos. :D Hihii. :D Sõjafilmid hakkaksid mulle kohe hulga rohkem meeldima. :D :D :D



Pealegi... loomeinimestel peakski olema õudsad kaasad, kas te ei leia? :D Siuksed... mõistmatud ja egoistlikud ja irratsionaalsed... Üledramatiseerivad. :D Siis oled pidevalt endast väljas, ja muudkui kirjutad või joonistad või midaiganes. :D Pidev sisemine kaos ja pidev inspiratsioon. :D
Kui kõht täis ja meel hea, siis hakkavad inimesed kirjutama asju nagu see... Hando Runneli Mutionu laul või mis ta oli. :D Ehkki, tuleb tunnistada, et väga lahe lugemine. :D


Aga sellega seoses hakkasin mõtlema selle ütluse kohta, et abieluinimesed elavad kauem. Noh, sest siis on keegi, kes kiirabi kutsub, kui sa pikali kukud, eks. Või sind vahtkustutist sihib, kui sa põled või midagi. Üksi on üsna hirmus... tegelikult. :) Ma kardan vargaid ka. :D Kui ma vahepeal päris üksi kodus olin, siis panin jõulukuuse ehteid, neid väikseid kellukesi, põrandale. :D Mul on tappev loogika, ma tean. xD Et kui varas tuleb, siis komistab sinna otsa ja ma kuulen ja haaran... mõne eseme, millega äsada. :D


Muide, kommidest meenus, Maximas müüdi vahepeal, ehk müüakse praegugi, ma ei ole eriline kommiekspert, mingeid masohhisti maiustusi, mis nägid pealtpoolt välja nagu shokolaadikommid, aga neid ei saanud hammustada ja suhupannes nad paisusid ja venisid kõikvõimalikes suundades ja kleepusid kurgulakke. Selline asi peaks alati taskus olema... ja kui mõne liiga jutuka inimesega kohtud, siis pakud viisakalt kommi. (6) Õnnis vaikus on garanteeritud vähemalt kümneks minutiks.

Täna oli täitsa enam-vähem päev... ainult, et selgus, et ma olen tegelikult plastmassist. =) Tööl tuli üks klient uksest sisse, tõmbas ninaga ja ütles: "Oh, kui hea lõhn teil siin on," ja enne kui ma reageerida jõudsin, jätkas: "Ärge muretsege, küllap mõni plastmass." :DDD


Õde vastas, et ta oli ühe merebioloogiga rääkinud ja see siis kirjeldas neid uuringuid ja värke, mis ta kaladega teeb ja kõige lõppu õde oli küsinud üsna süüdimatult blondina: "Ja kas sa pärast sööd nad ära või?"

Igatahes, silmadest ja haavatavusest veel niipalju, et täna kui tööle läksin, tuli mulle trepi peal vastu üks samas majas elav vana mees. Vaatas mulle avali silmadega otsa ja siis naeratas laialt ja ütles: "Tere!" Mitte selline... koridori-tere, vaid selline...vandeseltslaslik ja relvitukstegev, nagu oleks me vanad sõbrad. :) Ma läksin töö juurde ja üritasin mitte nutma hakata. Ta oli nii vana noh... ja ...ta ronis mööda treppi nagu suur ämblik, hoidis igast nurgast ja nukist kinni ja... ta silmad olid siuksed...vesised.. ja ta oleks nii tahtnud minuga juttu rääkida. Noorena oli ta kindlasti ilus mees, praegugi näha veel, ja pikk ja enesekindel...

Leiutasin uue magustoidu... või noh... vana uues kuues. :D Selle asemel, et küpsist tee sisse pista ja siis iga kord see sinna sisse pillata ja lapsele vandesõnu õpetada tahtmatult, panin küpsised kaussi ja valasin kuuma teega üle. :DDD Näeb küll välja shitavõitu (shokolaadiküpsised noh :D ), aga muidu on väga viis. :D


Iuuu, ja mis meenus. :D Täna käis mul klient, kes tuli istus laua äärde ja rääkis pikalt-laialt oma tegemistest, hambad võttis vahepeal suust ära ja asetas lauaäärele. :D Iuuuuuu... Kujuta ette mu näolihaste vaeva naeratuse säilitamiseks. :DDD Mõtlesin tõsiselt laua äraviskamisele kui ta lahkunud oli... aga piirdusin siiski vaid desinfitseerimisega. :D Ma ei suuda kannatada selliseid asju. :D Ükspäev bussis istus mul keegi täitsa kena noormees kõrval ja nokkis terve tee linnani nina pühendunult... Ei tundunudki enam nii kena olevat. :D :P Põgeneda ka ei saanud.


M says:
töötan
M says:
imelikke asju bronnin
M says:
helsingi meremaailma pileteid
Juula says:
tahaks ka meremaailma
M says:
ma ei tahaks - mind kalad ei eruta
Juula says:
:D
M says:
olen käind
Juula says:
kes sind siis erutaks?
Juula says:
mis maailm?
M says:
roomajad
Juula says:
hiiu õllekas varahommikul
M says:
äh
--


Bussiga koju... kaks vene näkki istusid mu kõrval kõrvuti istmetel ja lõugasid nagu seisaks üks Soome ja teine Eesti kaldal. Ja siis tuli üks naine peale ja pani muusika nii kõvasti mängima, et mu aju pidi kõrvadest välja voolama.
Õnneks hõivas tähelepanu vanem meesterahvas mu eesistmel... kes kõigepealt puhastas taskurätikuga silmi sellise innuga, et ma juba kartsin, et ta võtab silmad peast ja poleerib ära. Seejärel nuuskas ta taskurätikusse pikalt ja põhjalikult.... ja siis asus sellega prille puhastama... Krdi kõrgem pilotaazh seda kõike ühe taskurätikuga teha...

--
hahaa nii naerma ajas praegu, vaatasin inimeste MSNi personal messe.
valik: 1. ny-st tagasi, väsind, jõuetu.
2. vihkame tiblasid.
3. täna tapetakse inglid.
4. ready for dying.
5. kuradi värdjad

ja siis sulev, mu kallis semu: toonekurel on kolm muna

XD

2 comments:

BM said...

See on nagu täiega perfektne blogi. Täpselt selline, et on nalja, on häid mõtteid ja ideid, on huvitav...kõike on. Mõtled et kurat kus sellel on head ideed. Ma naersin mingi kolm kordi nagu kõva häälega. See proteestivärk--mul tuli tilk püksi.
Mõtlesin ise ka blogida. Nagu alati just sellisel momendil kui sittagi pole juhtunud. Sul on nagu supersisutihe ja siis mul tuleb siuke et...tahtsin just peldikusse minna aga keegi oli just käind ja manti lasknud.
...
No ei ole huvitav lugeda eksole.

Aga sa roki edasi!

wonderwoman said...

:))) Aitüma.
See oligi ju assortii vanadest värkidest suuremas osas. Best of mu eelmise suve rate-blogist. Ja siis veel üht-teist käesoleva aja elust.
Ja peldikuelu huvitab mind alati väga, nii et.. blogi edasi, blong. :)