Thursday, December 31, 2009

- Orange Box of 2009 -

Head vana lõppu kõigile. :)
Mul on sellega seoses täitsa häiriv hirm, selline tunne on, et ma ei jõuagi enam midagi vägaväga olulist teha ja ma ei suuda isegi välja mõelda, et mis see selline üldse olema peaks. :) Õudsalt vastik tunne. Sellega seoses kipub masekas ligi hiilima jälle.
Eks ma üritan end lohutada sellega, et tegelikult ei vahetugi aasta veel, et alles veebruaris. :D Aga ikkagi.
Sellest, et mul arvutit pole, on ka tuline kahju. Ma võin kihla vedada, et muidu suudaksin end ehk ikkagi kokku võtta ja pärast shampaklaasikest teeks mõned uusaastaöölollused siiski ära. Öösiti tulevad lollused üldse paremini välja.
Siin töö juures ei ole mingit meeleolu.

Ja mida see lumi ometi teha üritab, aru ma ei mõista. Muudkui sajab ja sajab. Ja mu müts jäi Blongi juurde. :)
Ilus on küll, va raibe. Naljakas, kuidas kõik asjad on hoopis teistsugused, kui neile siuke valge pudi peale visata. Eile just mõtlesin, et ehk polegi lumi, on hoopis maailmalõpp. Inglite tiivasuled langevad. Kükitavad teised kõik pilveservadel reas nagu kitkutud kanad. Põrgus tuleb suuremat sorti barbecue.

Ma kisun jälle optimismi, nagu näete. :D Ehk nagu Joosep ütleb: "Ma ei saanud haiget kahjuks."
:D
Näe, siit võib lugeda mõningaid huumorhoroskoope aastavahetuseks.

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=21&i=270739&t=270739

-
Ja siis leidsin ühe sellise, 2009nda aasta horoskoop pani küll õigesti. :) Vaata, kuidas sul. Minu 2009 oligi selline. Üle pika aja aeti pea segi ja nüüd olengi täitsa sassis. :D Pagana tunded.
http://horoscope.findyourfate.com/yearly-horoscope-present.asp?sign=Scorpio

Õnneks on ta siuke... hea tuju maaletooja, st kui mul koduski mingi jama parajasti käsil on, siis on hea ta peale mõelda.
If I could reach up and hold a star for every time you've made me smile- the entire evening sky would be in the palm of my hand. :)
Mitte, et ma ei kiruks ka vahel. :D Krdi raibe, võiks ju tulla juba ja võtta, mis ta muneb. :D

Today's fortune: Patience is the art of hoping.
Minge pekki, ausõna. :)
Mis mul sest kunstist, tahaks juba kobada. :D Impatience is the art of hopping.
Sel aastal jäingi jälle ilma. Järgmiseks ei maksa endale lubadagi. Ma pole mitu aastat isegi kallistand kedagi korralikult. Vastassoo esindajat siis. Deeem.
Aga noh... ise olen rumal, tahan ainult seda kõigekõigemat ja ei vaevu vahepeal kuskil janu kustutamas käima. :) Mis teha, eks. Eile just mõtlesin, et läheks ja küsiks kellaaega ta käest järgmine kord. (Mul pole enam kella, pärast räägin.) Ja siis kujutasin ette, kuidas ta kella vaatab ja ila hakkas automaatselt jooksma. :D Kergita veel käist. Näita mulle mõnda nahariba, mul läheb kohe orkaaniks sees. :D

Hea, et selliselt mõjuvaid tüüpe nii vähe on, muidu oleks jube keeruline elada. :)
Ja samas kahju ka... kui neid rohkem oleks, siis ehk treffaks mõne sellisega ka, kes mind ka tahaks omakorda.
Ehkki... mulle endiselt tundub, et ta pole ka päris täitsa külmalt ükskõikne... ta lihtsalt ei taba ära, kui megalt ta mu sees kõik segamini paiskab igakord. Muidu ta oleks natukenegi kannatlikum... või abivalmim. :) Kui ta mul käest kinni võtaks, siis ma ei saaks kolm minutit end liigutada, sest pean enne hingamised ja vereringed ja luutihedused jälle paika saama. :D Aga ta võtaks seda ilmselt jälle kui huvipuudust or something ja läheks enne minema. :( Minestan suurest igavusest, kallis mees. :) Anna aega atra seada. :)

Näe... see... kollase kõhuga lind. Leevike? Keegi kunagi tegi mulle selgeks, kumb neist tihane ja kumb leevike on ja ajas mul kõik lootusetult segi. :) Pärast seda ei tee ma neil enam mingit vahet. :D

Mar ehk jõuluvana kinkis mulle suure punase klaasist-metallist päikese aknalepanemiseks ja ütles, et see on nagu mu hing. :) Võtan omaks täitsa.
Ja aknale panen ka. See toob mulle õnne. :)
Eile hommikul lagunes mul täiesti ootamatult käekell ära, mitmest kohast korraga, ja seisma oli ka jäänud, kuigi alles hiljuti panin uue patarei sisse. Selle kinkis mulle Joosepi isa kunagi ammu. Ilus kell, hästi minulik, selline pisike ja must ja ilma vidinateta. Mäletan, et kõik noomisid meid, öeldi, et kallimale kella kinkimine on väga halb enne. (Kui sa oled just kella kinkinud kellelegi või ise kella saanud, siis ära usu, eks. :) )
Igatahes... ma ei hakanudki teda enam parandama, las jääbki nii. Eks ostan siis uue millalgi. Miks mul seda kella ikka niiväga vaja on, mul pole kuskile kiiret. :)
Aga tunne oli küll selline, nagu oleks mingi ajastu otsa saanud sellega.
Või siis ehk ma lihtsalt otsin mingeid häid endeid, et aastalõppu endale vastuvõetavamaks teha. :)
Haa, alles ükspäev nägin ju õues liblikat. 26ndal detsembril, täpsemalt. :D Lumetorm oli. Ja ma vannun, et nägin liblikat. :D
Ja veel üks kummaline värk, Joosep lappas ükspäev mingit luuletusteraamatut mul kodus ja järsku hakkab rääkima, et näe, see ristionu. Ma ignoreerisin sujuvalt, pagan teab neid tema jutte, eks. :D Ja siis ta läks emale ka näitama oma ristionu. Mul tekkis juba huvi ja läksin vaatama. Kreutzwald oli. Küsisin ema käest, et kas tema on poisile rääkinud temast või. Ema ütles, et ei, ta arvas, et mina olin rääkind. Joosep ise väitis, et pole üldse kuskil näinud seda onu varem, aga teab, et ta on ristionu. :D Te teate, mis Kreutzwaldi nimi tegelikult oli, eks. :) Enne saksastamist.

Napakatest asjadest rääkides võiks veel mainida, kuidas ma Sensuaalset Sergeid unes nägin üksöö. :D Seda va selgeltnägijat või maagi, või kestandoligi. :) Sebis mu unes Mar-iga, ja lõpuks üritas teda maha lüüa. :D Hihii, Mar on kange muti, andis talle kohe vastu, ja tüüp põgenes. Ja hiljem üritas end mu vannitoas ära uputada ja oli väga õnnetu. :D No mida uned, eks. Kusjuures, jube detailne ja pingeline uni oli.

Pole ammu enam soomekeelsete subtiitritega unenägusid näinud, meenus just. Aga ma pole ka soome kanaleid enam ammu vaatama sattunud, vanasti neid ainult vahtisingi. Inglisekeelseid unesid näen siiamaani vahel. :) Paar korda on isegi saksakeelseid olnud, siis ma ei saa suurt midagi aru ja loovin niisama tegelaste vahel ringi. Eks see üks suur Kommissar Rex ja Cobra 11 on. :D Mis süzheed seal ikka niiväga olla saab. :D

Mar-i msni personal messiks on: "Esimene shampus avatud." :) Kell on pool üks alles. Päeval. :) Küll tal on hea elu. :D
Pean ise ka meeles pidama, et poest endale ühe nuia kaasa haaraks, pidevalt unustan alkoholi ära. Muide. Kas keegi kuskile suuremale prallele ka läheb? Tuttavad kõik väidavad, et istuvad niisama kodus ja söövad, huvitav, kas toimub siis üldse kuskil miskit või mis. :) Mina kavatsen ka kodus olla, kuhu mul ikka minna. :) Õnneks pidutsesin oma isud juba nooremana üsna täis, nii et väga ei kisugi kuskile.
Prrrrr... Külm on siin tööl täna. Pidin just ühele arvele allkirja kirjutama ja igati kandiline tuli. :)

Joosep ütles üleeile väga poeetiliselt, et "lumi on nagu meri ja nagu tähed on peale pandud." Kõik sädeles laternavalguses ja väga kaunis oli ülepeakaela. Ja siis märkas ta naabri aknast jõulukuuske ja lisas kurjalt: "Need tuled on küll lollid, lähevad kustu ja põlema ja jälle kustu ja jälle põlema! Mulle küll ei meeldi see kuusk. Niisuguseid asju ei tohi teha arektliga!"
:D Vaene elekter, jah.
Ja eile läksin kööki ja tundus nagu oleks lund toas sadanud, kõik oli valge. Ja küsin siis Joosepilt, et mis siin küll juhtus. Joosep: "Ma söön jahu."
Pidavat väga maitsev olema. :)

Selle, kuidas ta akna peal "VAAAAREEEEESEEED!!!" karjus, sain ma isegi lindile, eks kunagi panin youtube'i ka. Mingi mees veel lehvitas talle. XD Tundis end vist vareselikult sel päeval. Varesed ise üritasid saiatükke lume seest välja nokkida, aga ei saanud kuidagi maanduda. :D Iga kord vajusid üleni lume sisse, isegi nokk ei ulatanud üle auguserva, tiivad röötsakil igalepoole laiali. :D Jube naljakas oli neid vaadata.

Oufff... Peaks vist hakkama mingeid aastakokkuvõtteid tegema, kell hakkab juba jalaga tagumikku äsama. Enivei.
Aasta oli üldiselt päris hea, ehkki just lugesin kuskilt, et vana aasta kohta ei tohi väga hästi öelda, muidu uus solvub. XD
Aasta kõige kurvemad sündmused olid loomulikult mõnede sõprade kaotused. Aga nad ei kao kuskile, kuni neid mäletame, eks. :)
Aasta niisama kaduja on Õilis Võrse. Ehk ta kunagi kõrges vanaduses räägib välja, milles küss oli. :D
Aasta feil olen mina ise. Uskumatu, kui palju ja osavalt ma suudan asju pekki keerata. Ma peaks kuskile grillmeistriks minema, tõesõna.
Aasta töll on mu arvuti. :)
Aasta kõige nirum kuu oli kuskil aastaalguses, pakun, et ehk märtsis või aprillis.
Aasta kõige parem kuu oli maikuu. :) Loomulikult.
Samasse kategooriasse käib ka aasta kõige ilusam (mitte-mu-pojast-)inimene ja aasta kõige rabavam sündmus. Ma ei arvanud, et oskan niimoodi enam tunda.
Aasta positiivsete asjade hulka kuulub ka muusika kindlasti, Kings of Leon ja Dramamama, viimane tegi mu aasta täiega lahedaks sellega, et meelitas mu urust välja. Ma pole viimase kümne aasta jooksul kokku ka niipalju väljas käinud kui viimaste kuudega. :)
Aasta sõpsid on Margit ja Inks, ehk siis tüübid, kes täitsa üllatuslikult läbi netiavaruste mu ellu sulandusid ja sinna ilmselt jäävadki. :) Muahh teile, kullakesed.
Kõik teised saavad ka muahhid kirja, kui ilusti ootate. :D Või tulge shampaga külla, siis saab kohe kätte.
Aasta sündmus... :))) haa... las ma mõtlen. Aasta sündmus oli hahahaa, no... no oligi noh. Sellest ma juba kirjutasin alles hiljuti. Mitte miski ei trumpa üle. Seisakski ainult teise läheduses kuskil ja käituks nagu säraküünal. :D Ta aura uimastab mind või midagi. :D

Blong soovitas kirjutada Aasta Parmu, aga seda me juba teame, kellede vahel see tiitel jagamisele läheks. :D Hõissa. Hõk.
Aasta Ämber. Hahahaa, neid on mul nii palju, et ei maksa hakata ülegi lugema. Viin need heategevuslikus korras kuskile vaeste aiamaale. :D
Ja hetkel on mu sees ilmselt Aasta Armukadedus, sest ma ei tahagi üldse mõelda, et... noh... krt, ma murran neil kõik sõrmeluud. Mõlaga. :D Ehh. Tegelikult on mul selleks otstarbeks kujuteldav mõlaga sõber. :D Aga jube raske on leppida küll olukorraga. :( Eriti kuna ma ise süüdi olen. Vot lõpuks ometi midagi, mida ma EI TAHA kohe kuidagi teistega jagada. :)

Nagu alati, on mu ema seltsielu ka põnevam kui mul, tema läheb õhtul pralletama, mina jään Joosepiga koju nagu ontlikule vanainimesele kohane. :)
Imeilusat vana lõppu siis teile ja palun, olge ettevaatlikud. :) Peale täiskuu on täna veel ka kuuvarjutus, nii et igasugu hulle ja metsikuid asju võib toimuma hakata. Endagi sees. :)
Esmaspäeval tulen, siis soovin teile uut, nii et tolmab. :D Kui ma igatsusest vahepeal lõhki ei lähe. Aasta Horny Bastard olen ju ka mina. :) Shiet, kuidas ta kere mulle meeldib.

Ja lennuki must kast ei ole tegelikult must, vaid oranzh. :) Viimane random fact aastal 2009. :D 2010, bring it on!
Muahh, tiburullid. :*

3 comments:

Unknown said...

Juhuu! Lahe, et Aasta Sõpsi tiitli sain, sänkjuu:D Ise oled ka täitsa...:D
Mis aastavahetusse puutub, siis mul oli kodune värk. Väga suurt prallet ei olnud. Paar sõpra külas ja vsjoo. Aga khuul õhtu/öö oli! Loodan, et teil Sepega oli samuti vahva:) Siinkohal veelkord: HEAD UUT AASTAT, kullake!:)
P.S seda lennukifakti ma juba teadsin:P

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wonderwoman said...

Krdi spämmijad. Mida mina selle Viagraga ikka teen, eksoleju. Ja iPodi pole mõtet mulle reklaamida, mul pappi niikuinii pole.

Head uut sullegi. :* Tore, et sul tore oli. :)