Thursday, December 10, 2009

- It's my fairytale you're trying to star -

Nagu ütles Caleb, Wasted Time-is vist. Eile kuulasime Joosepiga mõlemad plaadid mitu korda läbi, siuke tunne oli lõpuks, et puus lendab bumerangina minema.
Ei, tshekkisin, see rida on hoopis King of the Rodeo loos, kah super. Wasted Time on praegu siiski sobilik, sest ma tahaks Apple Shakerile öelda, et... Shake some my way or let's forget about it altogether.
Praegu olen tööl, ofkoors. Kõrvalkorteris puurib keegi seina. Mul on tunne, et see puurijamees on ära tabanud, et mind kodus ei häirigi puurimine niiväga ja siia kolinud. Telefoni üldse ei kuule, igavene keberniit on tellimusi vastu võtta. Panin siis omakorda raadio ka hästi kõvasti mängima. XD (Minu loogika.)
Ja vesi sai otsa. St tegelikult ei saanud, kui ma viitsiks seda suurt pudelit tõstma hakata, siis oleks vesi täitsa olemas... aga ma ei viitsi. :)



Eile oli mõnus päev, selline tunne oli, et maailmas on kõik hästi, naeratasin järjekindlalt. :D Täna ma tekitan endale juba ise jälle probleeme. Ma ei suuda kannatada, kui keegi kurb on ja siis olen nõus kõik pasa enda peale võtma. Aga ma üritan iseloomu kasvatada ja enda peale ka mõelda. Ehkki see on üsna raske. :(
Krdi emo olen ikka küll. :) Keegi teeb kurba nägu ja ma hakkan kohe lahinal ulguma ja ütlen, et jaa, palun, võta kõik, mis mul on, endale. Krt. Nii ei saa. :)
Üritan nüüdsest egoistlikumaks minna. :D Tehke ainult kurba nägu mu ümbruses, kohe saab lõuga.

Facebookis tuli teatis, et "your spirit guide wants to tell you something." Ma siis klikkisin kuulekalt, et näha, mis tal mulle öelda on. Igaks juhuks, tead küll.
Täna hommikul kui lasteaiast ära tulin, tekkis selline... väga paha tunne. Jõudsin juba trepist alla ukseni ja siis läksin ikka tagasi ja ütlesin õpetajale just in case, et hoidku Joosepil silma peal, et tal on kukkumisega probleeme. (Lastel on vahel sellised päevad, kus nad järjest käntsa käivad, ja ehkki Joosepil tegelikult praegu pole kukkumisega probleeme, siis kuidagi pidin ju... südant rahustama.)
Pargis jooksid pisikesed ilmatusuurte ranitsatega tüdrukutirtsud vastu ja üks ajas teist taga, kiljudes: "Rohehallitusjuustu EI OLE olemas!"
:D Ma ei tea, meil on küll vahel külmkapis näha.
Enivei, spirit guide ütles mulle nii:

"Your spirit guide is an older wise man. He is ever present and always around you. It's not your imagination but you have felt the presence of your spirit guide. He is a quiet gentle man but rest assured he is there when you need him the most. You seem to always question yourself and he wants you to know to always go with your intuition and gut feeling because you are right 99% of the time. He also wants you to know that you shouldn't be as hard on yourself as you are. You are your own toughest critic and it's unnecessary.
He wants to show you an "article of jewelry." Whatever this may mean pay attention to it."

.. Eeeem... Eks siis näis. Vaatame hiljem, kas või mis ja kuipalju. Praegu ei saa küll midagi aru. :)
Kaitseingleid on mul muidu mitu, ma olen selles täitsa veendunud. :) Selle kohta, mis soost nad on, mul inff puudub, aga nad on hästi lahedad. Ja aidanud mind kõikvõimalikust jamast välja.
Horoskoopi kah järgmise aasta kohta. Mina olen kass-jänes. :) Ja mind ilgelt häirib, kui terve pikk jutt on puha raha kohta. Mis tähtsust sel on.
Või ehk peaks ümberkohanema...? Love isn't coming my way anyway.
Hakkan kah siukseks... Hahaa, mul meenus praegu see "selgeltnägija-Indrek" ja tema tshikk. Täitsa paras paar, ausõna. :D Lugesin seda intervjuud ja pidevalt oli tunne, et lähen häbi pärast kuskile laua alla.

http://www.jmine.com/chinese_horoscope2010.htm

Joosep pani eile mõlemad jalad ühte püksisäärde ja siis hüppas mööda tuba ringi, hüüdes: "Ma olen orab!" :D

Ma näen viimasel ajal jälle unenägusid. Täna öösel näiteks nägin mingeid snaipreid, aitasin mingit sõjapõgenikku. XD
Joosepil on palju paremad unenäod, teisipäeval äratas mind näiteks sellega, et rääkis, et oli unes näinud, kuidas issi oli mind kallistanud ja musitanud. :D Ehkki ma vahetaks issi mõne teise vastu välja. :)
Ise nägin ma samal ööl hoopis sellist und: Olin kuskil metsas, ja järsku hammustas mind madu kannast. Mingi siuke.. suur, rasvane madu, nägin, kuidas vingerdas. Mõtlesin, et deem, nüüd ma siia metsa kärvan. Ja siis ilmus järsku sinna siuke suur must tokras karvaga koer ja hakkas jube tigedalt mu peale haukuma. How nice.
Siis ma märkasin, et tegelikult ei hammustanudki mind madu, vaid haug. :D (Seal oli mingi kraav kõrval, ju siis sealt tuli kuri marutõbine haug or something. :D )
Ja siis muutus koer Michael Hutchence'iks ja me saime kõik sõpradeks. :D
Väga põnev seltskond, kas te ei leia. :D Nagu mingi vene muinasjutt.

Miks ma ei võiks unes näha, mida teha? Mind häirib õudsalt see, et ma ei teaaaaaaaaa, mida edasi teha. Võiks tulla keegi ja ulatada mingi... käsiraamatu mu elu kohta. (Ehkki ma teeks kindlasti puhtalt kiusu pärast juba pooled asjad tagurpidi kui seal kirjas. :D ) Aga ikkagi. Praegu olen täitsa segaduses. On mõtet üldse... Või peaks käega lööma ja hakkama näiteks... eee... salli kuduma. :D
Piinav.

Ja kui tobe on youtube'is musavideosid vaadata, kui siinsel arvutil kõlareid enivei pole? :)

1 comment:

Anonymous said...

Taname huvitava blogi