Friday, December 11, 2009

Hipitiri

S says:
ma ei saanud, ta ytles no
ma ei hakka siis pressima
L says:
:D ehk ütles "noooo..." nagu vend
vb ta ongi vend
L says:
tädi anne ütles mulle viimane kord et sa näed välja nagu su isa. :D
S says:
lmao ma ostsin s-ile just pluusi
L says:
ma ütlesin et ma olengi tegelt mu isa. tulin neile tünga tegema
S says:
100% itaallase pluus. Kõigil on täpselt sellised
S says:
liibuv, lilla ja itaalia lipp on peal
L says:
XD vend nüüd mõni itaallane
vend on äärmisel juhul koomas itaallane
isegi magav itaallane on energilisem

--

S says:
kamoon, on reede
olex ma seal siis ma tulex täiega
koguaeg kuulan kuidas sa käid
ila juba tilgub
aint et ma tulex jõle nokastand olekus
L says:
see ei häiriks mind küll üldse :D
aga et... et JÄLLE! seal
:D ma olen nagu mingi maskott
varsti tulevad panevad mulle mingi poroloonist jänesepea
S says:
ahahahahahahahahah

Mnjaah. Mõtlesin, et lähen täna ka ikka korraks välja, krt teab, kas sel aastal tulebki enam miskit muud põnevat. Vana-aasta õhtuks pole mul ka absoluutselt mingeid plaane... aga ei tea, kas üldse tahaksingi. Joosepiga koos on päris tore uusi aastaid vastu võtta. :) Ta läheb ilutulestikust nii elevile, plaksutab käsi ja kilkab. :)

Üleeile tuli mulle jõulukaart, selline... pisikene ja must. :D Keskele oli kirjutatud siis, et wish you this and that ja nii edasi. Mu shoti sõbrantsilt. :) Eile tuli ka kaart. Tavalise postkaardi suurusega, aga pisikeses kirbukirjas tihedalt täis kirjutatud. Kohe aru saada, et mu õelt. =) Ma kirjutan ise samasuguseid postkaarte. Kogu maailma informatsioon peab sinna peale mahtuma. :D
Nii armas, sees läks kohe soojaks. (Ei joond Jägermeistrit.)
See aastalõpp on üldse üsna kaardirohke, tundub. :)

Hommikul oli tore täna. :) Joosep ei jonninud üldse ja saime kiirelt liikuma, lasteaias musitasime ja kallistasime ja lehvitasime ja... Väga tore. :) Hommikul ta küsis minult, et "kas sa annaksid mulle hommikusöögiks neid draakoneid." Ja siis me arutasime seda, kui lahe see on, hommikuks selliseid kummalisi kummikomme süüa. Ja võõrad inimesed näevad teda tänaval ja sosistavad, et "ooo, kas see on SEE Joosep, kes hommikusöögiks draakoneid sööb?!"
:D Seitse ühe hoobiga or something.

Haa, ja teate, kui tore. :) I rääkis eile, et oli bussis head musa kuulanud ja läks bussijuhilt küsima, et mis muusika see on, nii lahe. Kunagi Lasnamäel sõites oli ka midagi sarnast bussis lastud. Bussijuht küsis, et mis number bussis. Ja selgus, et ta oli varem selle Lasna bussiga sõitnud. XD Hea kokkusattumus. Ja bussijuht KINKIS talle selle plaadi ja veel ühe lisaks ka, et "kuula seda ka, see on ka sarnane."
:)))
Mingi minumoodi mees. :D Aga ülilahe, eks.

Context - The Fool
The Fool is controlled by his irrational impulses, and is forever willing to risk it all as he steps off into the unknown. Only by taking a fresh new path can you expand your personal horizons and discover new understanding. The Fool card signifies the beginning of a new journey that you may not even realize you need to be on. Though you can not see where you are going, you should strike out with confidence. No matter what you find, you will discover freedom and independence in having taken the trip. So go ahead and step off the cliff, adventure awaits.

Focus - The Chariot
Ambition can be the driving force behind any journey, but can also be your downfall. You can not let your ambitions blind you to what is right in front of you. When this card appears, you need to temper your enthusiasm or else your aggression to succeed will ultimately lead to failure. Channel your energy positively and make your choices with a cool head. Like the chariot driver must control his horses, you also have to rein in your own passions. A strong will can easily get out of hand.

Outcome - Temperance
The water flowing from one cup to another, symbolizing two halves of the whole. Opposites that are connected, like fire and water or the sun and the moon. It is time to bring opposites together and work towards new harmony. You will need to use some creativity to show how opposing sides can come together, so do not expect it to be easy. You need to be that bridge between them, creating peace. Conflict will rule the situation otherwise.


Et siis selline tulevik mul seekord. :D Seega pean riskima, aga mitte meelega. :D Pean olema julge, aga mitte liiga. Hihii. Krdi keeruline värk.
Eile sattusin jälle Superstaari vaatama, nüüd vist peabki jälgima jääma. Tore saade oli, Birgit paistis ka lõpuks inimese moodi välja, muidu on alati selline... külm ja kalkuleeriv tundunud. Nüüd isegi nuttis vahepeal ja see, kuidas ta sellest hästi väljatulnud pildist rääkis, oli supernummi. :D Ja see meeldis mulle ka, kuidas kutid mänguasjade vastu huvi tundsid. :D Mulle meeldivad mehed, kes pole päris täiskasvanud veel. :D Mitte ea poolest siis, iseloomult ikka.
Jana Kask seevastu jättis veits niru mulje endast. Ja miks nad selle Mikk Saare sinna kutsusid... ta pole ju mingi laulja. :D Marten teeb talle sarmi ja Ott häälega iga kell ära. :D Sorry, aga ma ei ole koguaeg tore inimene, you know. :)

L says:
i ütles eelmine kord, et kui ta poleks näind, kui palju ma tegelikult jõin, siis ta poleks seda uskunudki :D
S says:
XD
tahax ka näha palju sa siis jõid
L says:
:D kle jube palju
ja ma ei saa üldse aru, kust see raha tuli
ma jõin terve peetäie siidreid
nagu... palju
ja siis ma jõin vähemalt kuus jägermeistrit red bulliga
suuuured klaasid
õllekapas
S says:
XD ahahahahahaha
S says:
kuidas kurat sa pükse täis ei kusnud
L says:
XD ma ei tea ka
ja üks rummkoola arve oli ka kotis
mul ei tulnd kindlasti jägermeistri nimi meelde :D
S says:
xdxd ahahha sellised asjad mulle juba meeldivad


Jeap... õed-joomarid. :)
Hea, et me ühevanused pole. :D

Lõikasin eile ikkagi juukseid veits. Kui mainisin siin ühes blogis, et kavatsen lõigata, siis rahvas viskus kääridele ja karjus koleda häälega, et ei tohi, ei tohi. :D Ütlesin küll, et mis pagana heavyvanur nüüd mina, peaksin ikka soliidselt vananema, siis ei tahetud üldse kuulatagi. :D Lõikasin siis otsi ainult. Tekib jälle siuke kleidiga lehma tunne viimasel ajal, et mis ma siin ikka üritan. Kedagi ei häma. :)

S says:
ta ytles et ta on 157 cm deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem dats petite fo me
jessas ma olen tast praktiliselt 20cm pikem
kuidas me tänaval kõnniks
ei kõnnikski, ma koperdaks ta otsas
L says:
:D
sa astuks tast üle ja ei saaks arugi
h***** oli ka must 20 senti pikem
ma ei näinudki teda kunagi
ainult ta pluuse

Kodanik h**** oli siis mu viimane kokkupuude isassooga. :D Aastakümneid tagasi. Või midagi taolist.
Täna öösel nägin unes, et keegi varastas mu imiku ära. Või ehk see polnudki minu laps, sest ma olin nii pagana rahulik kogu värgi juures. :D Ja ta tegelikult ei varastanudki nagu... lihtsalt võttis ja läks ära. :D Ja ma läksin kaasa ja vaatasin, et kõik ikka hästi oleks, sättisin ja... siblisin, et neil ikka koos hea seal oleks elada.
Ma mõtlen, et see minu unenägudetegija vist ei saanud mu inglisekeelsest alateadvusest päris hästi aru ja võttis otsetõlke. :D

Viisime hommikul kotitäie tühjasid Actimeli pudeleid lasteaeda, ja vatti ja neid valgeid pabermassist kuulikesi, mis ma ostsin. Lapsed saavad siis ehk näiteks päkapikke meisterdada. Või miskit. Õpetajal hakkas fantaasia kohe möllama igatahes, nii lahe. :) Nad ikka leiutavad täitsa lahedaid asju, peaaegu et prügist. :D Raha ju pole lasteaial, siis kasutatakse kõik võimalik ära. Väga kuul mu arust. :)
Õnneks vanemad ka ikka viivad staffi. Ma arvan vähemalt, et viivad. :) Seal aktiviste küll.

Appi, kell on juba miljon ja ma ikka veel ei tea, mis täna teen siis. Või ostaks nurgapealsest poest ühe suure siidri ja tõmbaks nina kronti, nagu Joosep ütleb. :)
See kah kuidagi... kurvavõitu. Kahju, et kõik sõbrantsid just täna kuskil ära on.

Hahaa, mingi hindu on mulle orksis skräppind:
WISH U A VERY VERY HAPPY NEW YEAR, SIR !
:D No aitüma. Tal on displaypilt siuke vuntsidega härra, ma siis vastasin, et "Thank you very much, madam."

Nagu ema mul ironiseeris hiljuti, kui külalised käisid, et mis te temaga üldse midagi kokku lepite, tal on ju oktoober.
Vihjega, et ma pole kalendris ikka veel kuidagi õige kuuni end vedanud. :D No mis need väiksed ajanihked ikka teevad, eks. Ehk polegi seepärast veel päris külmaks läinud... kuna ma pole kalendris õiget lehte keeranud. Ma olen ju kõikvõimas. :)

Mulle meeldib see ilm, mis nüüd jube pikalt oli. Siuke soe, aga sügisene. Ja ei saja midagi, ja tee pole libe. Väga broo. Nii võiks jäädagi.
Või siis suvi ja 30 kraadi sooja. :D

No comments: