Friday, November 20, 2009

Lone Nocturnal Spooner

Stupif Duck says:
hey. are you in tallinn?
we haven't talked so long you could be in namibia for all i know
you wouldn't tell me either, i bet
haha :D i was just imagining how i start talking like.... hey honey, love you so much, are you in tallinn.... haven't talked so long, i wouldn't know.... you wouldn't tell me either, damn secretive bastard.... you never include me. i hate you, go to hell.
deleted from msn XD
Stupif Duck says:
still away? :D
what are you doing there?
something pornographical, i bet
XD

--

Mul on liiga hea fantaasia, ärge lubage mul lünkasid täita. :D
G kuulis, et ma tunnen end üksildasena ja ütles, et tuleb ka kontserdile. :)))) Ehkki ta muidu poleks saanud tulla. Nagu täiega kurb on olla praegu, minul veel viimased hetked online ja mitte kedagi pole netis. :( Ja siis istun kodus kuni teisipäevani ja mõtlen, et mida mulle küll vastati. Kui üldse vastati.

G says:
I hate your home computer
Stupif Duck says:
yeah :(
me too
G says:
are you going to fix it or sth?
Stupif Duck says:
nope. :)
G says:
when you're not online in the evening on msn, I feel the most urgent need to talk to you :)

Minu viimane hiilgehetk oli see, kui ma olin veendunud, et telekaekraani allääres hüppas üks msnikastike lahti. :D
Kirjutasin just oma poenimekirja suurte tähtedega ALKOHOL. Muidu unustan jälle ära. Vajan natuke tuimestamist.
Ja vihma muudkui sajab. Vihmavarju ma kaasa ei võtnud hommikul. Aga noh. Mis siin ikka. :) Tõeline vihm on see, kui pahkluu kõrgusel on aknast vaadates hall viirg. :D St kui üles tagasi põrkab vesi. Pealegi, väike vihm mõjub ergutavalt.
Te kujutage parem ette, missugused mu lapse püksid on lasteaiast kojuminnes. :) Eile pani püksid jalga nii, et põlvest enam ei kõverdund. :D Porikäkk.
Täna on ta emaga kodus, helistasin talle just, ütles, et ma pean KOHE koju minema ja Karumsi kohukest viima talle. :D

Ma olen täna õudsad kogused kohvi ära joonud, nüüd on täiega uni. Mul kohvi ajab magama, eks. Mu maitseeelistused on muutunud muide, nüüd meeldib mulle mõru Jacobs rohkem kui magusam Nescafe. :D
Tea, kas oleneb meeleolust või.
Vihm pole ikka veel järele jäänud. Ja netti ei julge ka kinni panna, ehkki peaks nüüd veits muude asjadega tegelema. Eelmisel reedel pidin veel korraks online õhtul tulema ja netti polnudki. :D Ajas ikka vihale küll.

Haa, ma lähen peale tööd pileteid ostma, neid soodukaid, Woodstocki. Ja nagu mul kombeks, ei osta ma mitte ühte või kahte, vaid ostan kuus. XD Ma just telefonis kurtis, et tunneb end veel nirult, et ei tea, kas tahabki üldse minna kuskile välja... ja ma lihtsalt moosisin niikaua, kuni ta ütles, et hea küll, osta siis mulle ka ikka pilet. XD Mul käib ikka kõik hulgi.
Inks, sulle võtan ka ära, ehkki sa pole mulle orksis veel jaatanud. :D Et sa tead siis. Et enam välja ei vingerda. :D

Nüüd pean vist nälgima paar nädalat. Sünnipäevanädala jooksul ma aina sõin. :D Ema muudkui vaaritas ja siis osutas järjest ühele ja teisele potile, ei oioioi, näe, see on vaja ruttu ära süüa, muidu läheb pahaks. Lõpuks tekkis juba viha ta vastu ja keelasin söögitegemise ära. Lubasin toidu aknast välja visata. :)
Õnneks ta teab mind küll, nii et nüüd on õnneks natuke aega tagasihoidlikum. :D
Ma hoiatan alati ette, aga kui ei kuulata, siis plahvatan täie hooga. :D Ema tavaliselt ei kuula. :)

Vauuuu... taevas on täitsa lilla. Nii lahe.
Ma nägin ühel... noh, tegelikult ma näen seda und viimasel ajal üsna tihti, ööl unes, et olin rase. Ja seisin vannitoas ja mõtlesin, et no ei ole võimalik, ma oleks ju varem juba aru saanud, et sedapsi olen. Kobasin oma suurt kõhtu ja järsku keegi äsas seestpoolt jalaga vastu. :) (Ma mäletan seda aega nii hästi, kui päriselt siuksed värgid toimusid =) )
Ja siis ärkasin üles, täiega paanikas. Kuidas ma ei teadnud?! Ma pole ju end veel arsti juures arvelegi võtnud... ja asju pole üldse valmis ostnud.... ja miks ma ometi kõhuli magan, loll naine!!!
XD Jupp aega võttis, enne kui aru sain, et kõigest uni oli. :)

Ma ei taha kuidagi töölt ära minna. XD Nett aitab nii hästi mind eksitada, aga kui kodus olen, siis peab ju mõtlema! XD Horror. :D Ma väldiks hea meelega oma pead. Andke mulle mingeid muid mõtteid laenuks, aitäh. :)
Lahedat nädalavahetust, tiburullid! :*