Tuesday, October 27, 2009

Transformer

Ilusad inimesed (naised eriti) ajavad mind natuke masendusse. Masendunult lähen tigedaks. Nii et ma pole täna just eriti tore. :(
Väsinud olen ka. Ma ei teagi millest. Ja täna on alles esmaspäev, terve nädal veel tööl olla.
Ma vihkan seda kõike. Krdi... elu. Ehkki see on tõenäoliselt va kuuraisk jälle, kes mind mõjutab. Tuleks ometi päike tagasi. Suvi ja valgus ja soojus.
Miks mina pean nii emane olema ja endale üldse kaaslast otsima. Siis võrdled end järjekindlalt teistega ja see on üsna rumal... Kui üritad lõbus olla. Nii paljud tuttavad naised on juba ammu käega löönud ja neid ei häiri see mõte enam. Neil on omaettegi hea. Aga mina olen nagu mingi... Tänapäeva maailmas olengi vist mingi friik, tundub. Kõik on nii krdi iseseisvad ja...
Noh... olgem ausad, ega ma ka ei tahaks, et mingi tüüp mulle igal hetkel vastu vahiks, see hakkaks üsna kiiresti närvidele käima. :D Aga... tahaks teada, et kui ma hetkeks puhkan, siis maailm ei vaju kokku. Et keegi on siis minu asemel tugev.
Ma võin vastutada vabalt, see ei häiri mind, aga mind häirib see, kui ma PEAN vastutama.
Kui lihtne oleks kõigega hakkama saada, kui teaksin, mis edasi saab. Kas poleks ka.. noh, näiteks peavalu kergem kannatada, kui teaks kindlalt, et varsti läheb mööda. Nagu see kunagine test oli... millest ma siin juba rääkinud olen, aga kes seda ikka mäletab, eks. Et inimesed kannatavad kordades rohkem valu, kui neile anda võimalus sellele ise lõpp teha. Kui nad teavad, et neil on väljapääs.
Võib-olla sellepärast tundubki mulle kõik nii kurb ja valus. Sest ma ei näe väljapääsu. Andke nõu, kuidas õppida end armastama? Nagu päriselt. Mingeid... juhtnööre. Kuidas mitte mõelda igal sammul, et ma ei vääri midagi ega kedagi. See on nii väsitav. Ja loogika ütleb, et see on lollus, KÕIK inimesed väärivad ju armastust, keegi pole liiga kole selleks, ja aegajalt suudan end ajutiselt tugevamaks teha, aga siis vajun jälle. Nii nõme. Ja ma ju näen ise ka, et on olemas inetumaidki inimesi, kui mina, miks siis mina ikkagi kõige hirmsam olen? Kõrini enda lollidest mõtetest. Ehk on kellegil mõni salarelv selle jama vastu. Jagage inffi. Tahaks ka enesekindel olla. :)

Ja kurat, praegu on Transformerid ja see on nii jube. :D Ja nii põnev. :D Ma juba ronisin tagurpidi diivanile närviliselt, põlved lõua all. :D Niiiiiii kahju, et Joosepil homme lasteaed on ja ta magab juba. Õudsalt oleks tahtnud, et ta oleks seda näinud.
Isegi kui natuke õudne on, siis mõjub see ikkagi fantaasiale ülihästi. :) Lahe on näha üle pika aja mõnda filmi esimest korda. :D Missiis, et totaalne lastekas... ju ma siis olengi laps. :D See oli nii lahe, kuidas nad seal maanteel "uisutasid."
Ehkki rahamaitse on igal sammul tunda. Kõigil on nimed ja... iseloomud ja... et saaks pärast neist kõigist nukud teha ja lastele maha müüa kalli raha eest. :D Aga noh... shitta kah. Mis selle raha eest ikka niiväga muud saab. (Ma olen totaalne mänguasjafriik. :D )
(Haa, Bay film oli, oleks pidand ta käekirja ära tundma, aina action. :) )

Fantaasiast rääkides... bussipeatuses oli täna uue filmi plakat. Pangarööv. Ja siis juurde oli kirjutatud, et "otsetee paradiisi" või midagi taolist ja pildil oli autoaknast väljaulatuv käsi püstoliga. Mul tekkisid hoopis teised seosed. Tea, kas maksab ikka sellist plakatit avalikult välja kleepida, kui niigi rahvas end maha notib sel talvel ilmselt rohkem kui varem.

Super says:
jajah
ja siis unustan kõik muu ka ära ja keskendun ainult võileibadele
K™ says:
kasv]i
not my first choice tho/...
Super says:
aga jah.
eks oleks mõtekam end lihtsalt põlema panna
K™ says:
pigem v]ileib siis juba
Super says:
teen enne võileivad valmis ja siis panen end põlema
ega's ma mingi ego ole


Ma sõitis ära soojale maale ja Õilis Võrse hakkas Eesti poole tulema soojalt maalt. Blong on Itaalias ja M on Hollandis ja L on Saksamaal. Ja mul kukuvad kohe silmad peast. :) Jube väsimus tõesti. Ja täna oli kell pool viis juba pime... Pean homseks helkurid välja otsima. Siiani pole me Joosepiga nii hilja veel väljas olnudki, et pimedaks oleks läinud. Pimedus teeb mind veits paranoiliseks, koguaeg on tunne, et nüüd kohe sõidab mõni auto mulle otsa. Teate, mida ma tahaks. Helkur-aerosooli. Nii et lased riietele peale, ja muidu pole midagi näha, ainult pimedas. See sobiks mulle. Ma olen küllalt koba, et helkureid igalepoole kaotada ja end nendega torgata ja veristada ja kinni jääda. Kõrini sest jamast. Nad võiks mingi kergema variandi välja mõelda. :) Mul oleks ka vilkurite ja valjuhääldite ja pasunatega mütsi vaja. :D

Moon Willow says:
noh ma olen niipalju juba targemaks saanud, et kui ma sinuga räägin, siis jook ja söök on teises toas...
Super says:
:D muidu ma tulen läbi arvuti ja söön ja joon kõik ära
Moon Willow says:
:D
Super says:
võileib tuleb laua peale teipida
kui minuga räägid

Tegelt selleks, et mitte naermahakates arvutit ära rikkuda. (Kirjutasin siia erinevaid sõnu ja kõik tundus jube pornograafiline. Fenomenaalne, kuidas ma võin iga teise tuju kõrvalt ikkagi osaliselt omadega vasakul olla.)
Kell on pool kaks ja ma mõtlen.... et ma vist ikka ei viitsi täna enam pead pesta. Teen homme patsid siis, kes mind ikka vaatab. Pealegi tundub, et pea hakkab jälle valutama. Apteegist läbi minna hommikul. Või ehk läheb ikka üle. :)
Loota ju võib. :) Ei viitsi võileiba ka kaasa teha, ostan kohvikust saiakesi.
Teeks Fantoomile pika pai praegu.
Alustaks vasakust põlveõndlast ja siis läheks sealt edasi kuni peani, vahepeal eksleks õige pisut, ja siis parema põlveõndlani.
...
Nüüd läks uni ära.

4 comments:

Anonymous said...

Njahh, see enda armastamine....ma pean ühe teise inimese ka ennast armastama panema ja ma ei tea täpselt kuidas, sest ta va sunniks punnib ikka vastu...ja see teeb ju mulle ka haiget, kuidas sellest aru ei saada, see kui kordad lõputult ja muudkui tõestad ja tõestad et on ju väärt.

wonderwoman said...

Kõige kergemini saab seda nii teha, kui oled koguaeg olemas ja käeulatuses ja abivalmis ja siis kaod lihtsalt järsku ära.
See paneb inimesed tavaliselt mõtlema, et deem, täitsa tore oli, kui ta siin veel oli. Siis otsivad su ise üles. Hindavad ka rohkem.

Mul on just see viga, et ma ei hakka üldse murdmagi, eriti kui vastu ka veel punniks. :D Annan lihtsalt eriti uduselt ja segaselt märku, et siin ma olen, ja kui ta kuramus tahab, et teda keegi hirmsasti armastaks, siis tuleb ise. Ehk. Inimesed tänapäeval üsna masohhistlikud. :)

Aga sul... ehk pole mõtetki teda murda, kui ta nii rumal on? Äkki on kuskil mõni teine mees juba ootamas, et sa teda märkaks. :)

Anonymous said...

tähendab, selle ennast armastama panemisega ma mõtlesin, et ta ise ennast kasvõi natukenegi armastaks :D

wonderwoman said...

:D Sooh. Sa oled see kunagine tundmatu anonüümne, kes mind näinud on, jah? :D

Noh... mulle ükskord öeldi, et ma solvan tema maitset, kui endast pahasti räägin. :) See tegi tükiks ajaks tuju heaks.
Ja ega vist sõnadega saagi... kuidagi.. veenda. :D Ma ei tea. :D Mind ehk isegi saaks, sest ma ise üritan ka normaalne olla. :D
Aga tegudega ikka ennekõike.