Monday, July 20, 2009

Teemast mööda. Või teemasse.

Today's fortune: Time is the most valuable thing a man can spend.

And man, does that guy spend my time! :D Ta on mul naha all. Igal pool kaasas. :D

Praegu on mingi eriti füüsiline aeg vist, ma olen hornyhornyhorny ja see ei aita ka, et üks paneb järjekindlalt pilte üles, mis mul arütmiat tekitavad. See pole isegi liialdus, tead, hing jääb kinni ja jube tihti peab neelatama. :D Panin desktopiks, siis ei pea iga kolme sekundi järel kuskil otsimas käima.

Olen nüüd kaks päeva vahelduva eduga reisi- ja rannapilte läbi vaadanud ja masendus taob jalaga tagumikku. Piltide peal on keegi teine, ma ise tunnen end hoopis teistsugusena. Nii õudne on nentida, et ma näengi siuke välja. :( Kõht on pool meetrit eespool nagu vanal mehel... Joosepit olen ka süles kandnud juba neli ja pool aastat, siis seisan sellises kõht-õieli poosis, muidu ei jaksaks. Pole ju kellelegi teisele vahepeal üle anda. Kere harjus ära. :(
See tekitas mus siukse viha ja lootusetuse, et panin kohe pildid orksi üles. (Sa tead, et mu loogika on pisut off, kui põhjendusi ei tea.) Et ehk ta ka kunagi satub mu profiilile ja näeb ja siis ongi kõik. Lõpetatus, you know. Gotta have it, I'm a chick after all. :(

Ehkki, krt, kuidas.... Uff. Sees keeb. Keeb!
Ehk peaks hoopis mõne tuletõrjujaga sebima hakkama. :D See oskaks mind ära kustutada, kui kärinal põlema lähen jälle. Iseasi, kas ta suudaks mind üldse sütitada. :)
Praegu ongi lohutuseks see, et kuigi "fantoomi" kere ajab mind seinu mööda üles ronima ja mu romantiline ajuveerandik ujub roosas udus, kui ta peale mõtlen... aga ehk ta on jube loll. :D Ehk poleks tal üldse sisu ja sügavust, huumorimeelt ja headust. Või tulisust.
Kuigi vaist ütleb, et on. :D Deeeeeeem. Ignoreerime vaistu. :D
Kasu pole tast ju enivei midagi. Kui ehk alles talvel näeb. :(

Kurat, ma peaksin reisist blogima, ma tean, või sellest, kuidas me ellu jäime, või sellest, kuidas me Joosepiga nüüd iga päev ujumas oleme käinud... aga ma ei jaksa. See ei paku mingit pinget praegu. Nagu oleks terve maitseaineriiul elust kadunud.
Ehk homme pigistan endast mingit inffi välja, tean, et on paar tobujussi, kes ootavad. :D


No comments: