Sunday, July 5, 2009

Laenake korraks ajamasinat :)

Thunder Horse ütleb:
deem... ma olen nii õnnelik
nagu me seal linnas olime ja läksime nendest indiaanlastest mööda ja astusime hesburgerisse sisse ja välja kohe ja nii, ja siis läksime bussi peale (kogu see linnast läbiminek võttis about 15 minti)
ja siis mar***le ütlen: näed, kui tore päev, me käisime linnas, hessis, kontserdilgi
nii tore :D
Thunder Horse ütleb:
mar*** vaatas mulle otsa ja ütles et : sind on ikka ERITI kerge rõõmustada
XD
aga ongi tegelt.
mulle pole üldse palju vaja
**** võiks ka anda, muidugi
(see oli ülemise korruse mehele vihje)

--


Thunder Horse ütleb:
mul see norra tshikk just kirjutas
enne, et tal ämm tõi talle surnuaialt, kellegi haua pealt väljakaevatud lillesid ja istutas tema aeda
et keegi oli välja juurind ja minema visand ja tal hakkas kahju
Totally gone... ütleb:
XD
Thunder Horse ütleb:
ja siis et oh my god, i'm so freaked out, some strange dead guy is now in my yard
ja ma siis ütlesin et aga äkki oli keegi hästi lahe ja sõbralik inimene hoopis, või keegi väga üksildane
ja talle õudsalt meeldib su hoovis olla, laste ja loomade seltsis
ja see mulle ta juures õudsalt meeldib, ta läheb mänguga kaasa
ta nagu saab aru ja tuleb mõttega kaasa
ütleb et vau, nii armas, ma niipidi ei osanudki mõelda.
ehkki tegelt on ikka friiki küll XD
Thunder Horse ütleb:
ma ka vihastaks ämma peale
krt... nagu,,,
no mõnes mõttes saab ju aru ka ämmast :D

--


Eile...see on siis laupäeval, terve päeva pea valutas, õhtuks andis järele natuke, kui õde rääkis, mis ta päeval tegi, kus käis ja nii edasi. :)
(Nüüd ma olin paar minutit siin niisama ja naeratasin ja mõtlesin, et mis ma nüüd ütleks... aga ma ei ütlegi midagi. :) Mul on lihtsalt hea meel. :) )

Igatahes, eile siis naeratasin kuni suunurkadel valus hakkas ja siis läksin magama. Hommikul ärkasin jälle peavaluga. Kuramus küll, valuvaigistid ka ei aita. Kes tuleks aitaks vere uuesti korralikult ringi käima panna? ;)

Käisime Joosepiga Nõmme turul ka siis ära. Trollis hakkas mingi vanatädi jälle juttu tegema Sepega, ta on nagu inimmagnet tõesti. :D Enivei, ma polnud seda uut turgu näinudki veel. Ja tuleb tunnistada, et kõik oli tõesti väga puhas ja kena ja euro. Ja steriilne ja kuiv ja igav.
Mulle meeldis see vana rohkem, kus võis igal hetkel kuskile auku kukkuda ja jalad murda. :D Kus iga majake oli erinev. Joonlaua järgi tehtud asjad ei köida mind eriti.


Photobucket


Aga purskkaev oli tore ja saiakohvik ja õuelauad-toolid. :) Mulle meeldib, kui ma võin valida, mida ja kus teha. :) Ehkki ma käisin kohvikus vaatamas küll (ma olen sutike masohhist, kui te pole veel täheldanud XD ), siis ostsime hoopis maasikaid ja ploome ja lillkapsast ja arbuusi ja sinki. XD Ma ei suuda singile kuidagi "ei" öelda. :D
Ja Joosep käis terve turulolekuaja peale nagu uni, et ostame nüüd ometi maasikaid. Ise ta ei söögi neid üldse.

Tagasi koju läksime jala läbi metsa. Enne käisime silla peal ka, arvasin, et ehk ta tahab seda värki ülevaltpoolt ka näha. :) Muidu ainult sõidame alati silla alt läbi.

Photobucket

Metsas nägime kahte rähni, kes teineteisevõidu päid vastu puid tagusid, hiigelsuurt sipelgapesa, oravat ja ühte hullu koera. :D Rähne Joosep jälitas kuni need laiali lendasid, sipelgaid ta kartis. :) Orav ei huvitanud eriti ja hull koer meeldis talle.
Kasse nägime ka mitut ja kive korjasime nii palju, et nüüd võiks maja hakata ehitama.
Ja siis Joosep võitles mingite nähtamatute tüüpidega väga innukalt. Vehkis oksakestega ja karjus "saksa keeles": "Automaattee!" See olevat sõna, mida Cobra 11 mehed ütlevad, kui pätte taga ajama lähevad. :D

:))))) Mul on täna hea meel. :D Mul pole vähimatki aimu, miks. :D

Igatahes... siis tulime koju ja Joosep sõi igavese hunniku maasikaid. :) Küllap on siis jälle mingi uus etapp, ta võtab pidevalt järsku uusi asju ette, millele seni on kategooriliselt "ei" öelnud. Ma ei üritagi teda tagant kiirustada, mulle meeldib, kui ta ise otsustab, et nüüd proovin seda järgmist toitu või et nüüd julgen selle suurema liumäe peale minna.
Mu isa naeruvääristas mind alati sellises olukorras, et "see pole ju midagi, mis sa ei julge või?!" Ma ei andnud alla ka, aga tundsin end alati nii pahasti. Nagu oleks ta igakord minus pettunud.
Ärge lastele nii tehke, eks. :) Ehk on minusugused õrnakesed. :)

Margit kutsus mind 16-17 juuli Paidesse. Ja mõtlesin, et aga ehk lähekski. Kui mul kalender kuskil lähemal oleks, või ajumahtu küllaldaselt, et korraga mõelda päevadele ja numbritele, siis ma oskaks kohe öelda, et kas oleks võimalik või mitte. :D Aga seal lähedal oleks üks üritus, kuhu võiks siis ühtlasi minna... Sealpool on vähem inimesi ka ehk sellistes kohtades, saaks Joosepi kaasa võtta. Talle õudsalt meeldiks. :)
Noh, vaatame seda asja.

Ja Tiina ütles, et homme võiks koos miskit ette võtta, Sepe enne msnis moosis teda. :D Vaatame. Kui ilm ilus on, siis võiks tõesti kuskile hulkuma minna kolmekesi. :)
Ehkki mu praegused plaanid homse suhtes on, et koristan natuke, siis pesen pesu ja siis pesen Joosepi puhtaks. :D Ja ennast siis kõige viimasena.

Uuu, Dexter algas. Kanal kahest. Mulle meeldib juba see algus, see on nii... õõvastavalt sensuaalne. :D Et võta ainult teema ja vaata läbi selle ja kõik tavapäranegi muutub millekski hoopis muuks.

--
Andke mulle ajamasinat, ma pean tulevikus ära käima ja vaatama, mis seal saab. :D Närv ei pea enam vastu, mul on kõrini ootamisest. :D Või siis lähen kuskile kaugesse minevikku ja sosistan talle kõrva mingeid... nõiasõnu. XD Et ta kedagi teist ei tahaks. :D
Krt... ehk ta on seda hoopis minuga teinud? See seletaks nii mõndagi. :D

6 comments:

Angelforever said...

:D Eriti see viimane lõik... ;P

Unknown said...

Kle, kui selle ajamasina laenuks saad, siis ehk laenad mulle ka? Ainult korraks, ausõna:) Üks teatud inimene on mulle ka vist mingid nõiasõnad peale pannu...AGA need hakkavad vaikselt oma mõjuvõimu kaotama. Mitte, et ma nüüd kedagi teist tahaksin...Lihtsalt ei tea enam, kas Teda tahan...

wonderwoman said...

:) Maini ainult ajamasinaid ja nõiasõnu, kohe naised kohal. :)
Aga jah... endal on küll närvid nii läbi, et hakka või nutma.

Ja muidugi ma laenaks teile ka oma masinaid, kui mul vaid võimalust oleks. :)

Angelforever said...

Noh ma ajamasinast nii väga huvitatud küll ei ole... aga lennukipileti raha võiks võtaks küll... :D

wonderwoman said...

Ma just otsutasin, et peaks ise lendama õppima... võime ju koos harjutama hakata.

Angelforever said...

Poleks ka paha mõte... siis poleks ju muud kui best outfit on... ja sips sinna... millalgi tagasi... ;P