Sunday, October 31, 2010

This could be the End

Olen tööl. Telefon heliseb, ärev hääl küsib: "Emme, kas sa jõuluvana telefoninumbrit tead? Ma pean talle ütlema, et ta vanaema ei kuulaks, ma ei ole ÜLDSE pahandust teinud, ronisin lihtsalt voodisse, aga tema kisab! Nagu ahv!"
:D

"Emme, kas sa tead, mis kõige paremad käärid on? Hambad!"

Kui ta kuri on või solvunud mu peale, näiteks kui ma talle kommi ei luba :D , siis ta ajab huuled prunti ette. Ja ma siis eile küsisin oma herilastigedalt pojalt, et kas sa tahad musi või.
Küll ta üritas siis naeru tagasi hoida, aga ei saanud hakkama. :D


Mulle meeldib see laulja. :D Yldse superkhuul b2nd. Ja armastan videosid, mida on hea vaadata. :)

Järjekordne osa sarjast "kondid" lõppes. Sepe nägi lõputiitreid jooksmas ja küsis: "Emme, aga mis sellest kondist sai siis?"
Ma ei osand midagi öelda. :D

I say:
ma ei saa praegu, pean kallistama minema :D
sepe tuli ja ytles et l2hme voodisse kallistama


Räägime siis kiirelt pihvist kah, ehk Biffy Clyro kontserdist Rock Cafes. VÄGA lahe oli. Veel toredam oleks olnud, kui kere ka liigutada oleks saanud, neil lood siuksed, et tahaks sinna muusika sisse ronida ja aju OFF-asendisse panna. Voolata vabas vormis mööda põrandat. Aga noh, mõistetav, paljudele ju meeldib see bänd, nii et kannatasime ajutise kilusündroomi ära. :)
Saba oli pikalt ümber nurga, aga me olime listis ja saime seetõttu siuhti ilma sabasseismiseta sisse. Kuigi ilus soe õhtu oli, poleks ka seismine eriti morjendanud. Käisime kohe kemmus ära, sest rahvast oli nii palju, et aimasime kohe, et pärast ei pääse ehk üldse liikuma. Nii oligi, seisime terve aja baariletist kahe meetri kaugusel, aga juua ostma minna ei saanud. :D Noh... oleks, kui VÄGA oleks tahtnud, aga... mis siin ikka teisipäeval trimbata. :)
Alguses tundus mulle, et saundiga on midagi pahasti, aga siis Mar meenutas kõrvalt, et kle, tavaliselt me seisame täpselt kõlari ees. :D Ja hiljem kadus see tunne ära ka, ehk oli lihtsalt harjumise asi, igal bändil on ju peale isikupärase saundi ka oma siuke... ee... hääl. Ja ma ei mõtle siis laulja häält, eks. Vaid seda mingit...üminat, mis kaasas käib inimestega. (Sama asi ju tegelikult näiteks näitlejatel, sa kohe tead juba ette mõne puhul, et milline film võiks olla, kui see-või-see seal mängib. Kunagi läksin ema tuppa sahtlist miskit võtma ja nägin telekas filmijuppi, kus pimedas toas mingi mees ravimikapist midagi võtma hakkas, ainult kätt oli näha, ja ühmasin, et mis, mingi Mickey Rourke'iga film või. Ja oligi. :D Väga totter tunne. Aga jah, kõigil on mingi ümin kaasas.)

Haa, üminast meenub see, kui rahvas ülakorrusel (die-hard-fännid) hakkas "mon the biff" skandeerima. Mina olen seda fraasi korduvalt youtube'is kohanud, ent ei tea kah, kust see alguse sai või mida täpsemalt tähendama peaks (ei ole päris NII suur fänn, et uurida... nüüd ehk peaks :D), aga paljud teised ei tabanud üldse ära, mida hüütakse. Mu selja taga hõikas üks mees: "Kruus-tan-gid!" ja Mar vaatas mulle suurte silmadega otsa ja küsis, et "Miks nad "Rock Hotel" hüüavad?"
:D
Helimees oli neil vist omal kaasa võetud, selline... iseäranis karvaste käsivartega. =) Mar naeris mu üle, kui mainisin, aga hiljem avastasin teda ennast kah korduvalt neidsamu käppasid vaatamas. :D Tore oli see, et tüüp laulis kaasa ja tundis end ilmselgelt hästi selles musas. Võiks ju olla "tööl," tüdinenult ja tülpinult. Kuigi ma ei oskaks sellist asja ettegi kujutada sel alal. :)

http://www.youtube.com/watch?v=L8kuWH7sjFo

Who's got a match - minu lemmiklugu juba aastaid, embeddida ei lase paraku, peate ise kopipeistklikkima. :)

Väga vinge kontsert oli igatahes. Edevad noored blondid poisid, kes nina all võimlesid, ei teinud ka asja üldse hullemaks. ;)

L says:
kui ma biffyst kirjutan, kuule, siis mida ma ära ei tohiks unustada?
Mar says:
mind
L says:
XD
pean sind kirjeldama või?
Mar says:
jaa, kui vaimustav ma olin ja kui kenasti kiljusin ja kui musikaalselt käsi kokku lõin :D

Nii oligi. :P
--

L says:
tead, niii friiki
aga sepe on ikka vist pisut... siuke.. õudne mees :D
mul jäi sõrmus siia ääre peale
see x-i sõrmus, mida ma kannan ainult siis, kui tahan x-i nagu... kaitset või kui igatsen või midagi taolist
või noh... see sõrmus oli temaga liiga tihedalt seotud, seepärast ma seda igapäev ei kanna, ainult siis kui tunnen et vaja
ja sepe võttis selle sõrmuse ja proovis sõrme ja ütles siis:
tead, et see sõrmus on kutsumissõrmus
kui su isa näiteks surnud on, siis sellega sa saad temaga rääkida

Eriti kummaline. Ma saan aru, et mina nii tunnen, aga Joosep ei tea ju neid kaasnevaid asjaolusid. Ja ta on varemgi mu sõrmustega mänginud, ükski teine pole temas selliseid mõtteid tekitanud.

--

K2isin t2na (laup2eval) poes, sest tahtsin Joosepile kangesti pealuud osta kingituseks, ja seal n2gin yksp2ev kiiruga m88dalennates yht. Noh.. l2ksin siis poodi ja valisin pikalt-laialt, krdi kallid need v2rgid seal. L6puks siis otsustasin, milliseid asju tahan, panin letile. Myyja, h2sti tore tshikk muide, l6i need kassast l2bi ja ytles hinna. Ma vastu, et oot-oot, te unustasite selle siin kah juurde arvutada. Tema ytleb, et oi, aga meil on praegu k6ik halloweeni asjad miinus 50 ehk poole hinnaga. :D
Arva 2ra, kes ostis k6iksugu kummalist jama kokku ja on veel hirmus 6nnelik kah? :D
Tulin koju ja peitsin staffi 2ra igalepoole. Ei saa ju lapsele k2tte anda k6ike...
Ma ostan talle niigi jube palju, kui t88le l2hen ja tema koju j22b vanaemaga, siis ma n2iteks peidan talle korterisse v2ikseid kingitusi. Siis ta 2rkab ja otsib neid p2ev l2bi. :D Noh... TicTac v6i Chewits v6i shokolaadimedal... vahel ka m6ni v2ike auto. Joosep ise ytles selle kohta, et "varsti hakkavad p2kapikud k2ima ja siis sa ei peagi enam mulle kingitusi ostma. Raha j22b k6ik alles!"
:D Jeap... mis ma selle ylej22va papiga kyll k6ik ostan..!
Igatahes, kurtsin emale ka, et ma NIIIII tahaks talle kohe k6ik k2tte anda, ehkki antud kraamiga saaks juba j6ulud 2ra pidada. Et ma saan ju aru kyll, et.. oleks nagu m6istlik ja... Ema ytles sellepeale, et ma v6in 88siti tema toas k2ia m66kadega m2ngimas. :D Ahahaha. Will do, mul juba praegu kibeleb.
Seal oli yks selline... nagu p6rguvyrsti valitsussau, ilgelt khuul, pealuudega ja v2rki, ja mul tuli kohe 6V meelde. :D Ta on nii pagana kylm ja yleolev. Ja suudab mu aju segi keerata. Aga see maksis nagu hellalt palju, isegi kui poole hinnaga v6tta. Pealegi me ei kohtu temaga never-ever enivei, nii et... ei hakanud jamama. Temaga on niigi igakord siuke tunne, nagu ma k2iks talle hirmsasti pinda. Kyllap k2ingi, aga... miks siis yldse l2hemale tulla. :D Ma ei saa aru.

Uff, Fidel pani just facebookis yhe Sal-Salleri laulu yles ja mul meenus, kuidas Sal-Saller mu eksile ytles, et lahe tydruk sul. :) Tegi kohe meele r66msaks.
Olime Amigos ja ma tulin kuskilt hirmsa hooga, kaks punupatsi peas, ja hyppasin tolleaegsele kullakesele (Sepe isa, btw) selga. :D Ja tema r22kis just SalSalSalSalleriga juttu. :D Ihihii, ma lasin muidugi k2hku jalga, et mitte mehi meesteasjade ajamisel segada. :D P2rast tuli ja s2ras nagu pyhademuna, Smiiiilers oli ta Eesti lemmarb2nd, Saller suur iidol. Isegi "meie" laul oli Smilersi "Nyyd on nii hea."
:) Mnjaaa... vanad head ajad, mil keegi mu yle uhke veel oli.

Ahahaha, yks praegu lendas sylle mulle ja teatas, et ma olen ta v2ikene tatilill. How nice. :)
Ma elan muide v2ga ohtlikku elu, t2na hommikul... noh... kell 3 p2eval 2rkasin, ja Joosep teatas, et on mind p22stnud juba lills88jataime (!) , kolmejalgse roboti ja koletise k2est. Mida ma kyll Joosepita teeks, eh?

Eelmine n2dal oli t2ielik horrorn2dal, NII palju oli t88d. Boss j2ttis mulle 2ras6ites nimekirja staffist, mis ma 2ra peaks tegema ja ma vaatasin kohe, et krt, sellega l2heb kiireks. Seega alustasin kohe, m6tlesin, et l6petan enne reedet 2ra ja siis saan puhata. Joosepil ju kips ja k8ha ka veel, k8his 88d l2bi, nii et ma olin praktiliselt koguaeg yleval ja s2ttisin talle tekki uuesti peale. Ja kuigi ma olin paljudel p2evadel kauem t88l ja ainult yhel p2eval k2is Joosep minuga kaasas, siis ma ei teinud midagi peale klientidega tegelemise ja kaubasaatmise, siis ikkagi l2ks nii, et reedel tellisin kell yheksa l2bi endale takso ja hakkasin kodu poole s6itma. (Kusjuures, t2na meenus, et oleksin pidanud ka veen2idud posti panema. Deem.)
See on k6ige vastikum, kui sa pingutad, ja IKKA l2heb pekki. Ma m6tlengi nyyd, et ehk ma tegin ikkagi midagi valesti. KUIDAS ma ei j6ua? Teised oleks kindlasti j6udnud. Ohhhjah.

L says:
ma oleks taksos peaaegu nutma hakand :D
pool 10 l2ksin takso peale kontori juurest
friikin napakas
ja see lasi scorpionsi still loving you-d
nagu... :D kuul p2he

L2bi 8ise linna s6itvas taksos peaks kurvad laulud olema seadusega keelatud.
Ostsin kodu juurest putkast kodakondsetele burgerid vabanduseks, et varem ei saabunud.
Ahjaa, reede hommikul k2isime traumapunktis ja Joosepil v6eti kips maha ja visati siuhti laia kaarega prygikasti. Ma v6tsin selle sealt kohe v2lja kah, 6nneks olime esimesed patsiendid ja prygikast tyhi. :D Tulevikus on tal labak2si sama suur, kui praegune terve k2sivars, hea m2lestus. :) Ja loodetavasti j22b see ta viimaseks kipsiks... ehkki... Kohe p2rast selle 2rav6tmist oleks ta 22repealt lium2e otsast alla sadanud, ja siis l6i pea vastu seda pagana otsa 2ra hirmsa kolksuga. :) Loodetavasti ei ole minu 6nn talle nakanud. See oleks hirmus.

Vaatan mingit filmi Salma Hayeki ja Colin Farrelliga. Mulle meeldib see idee, ja Hayek meeldib kah, kellele ta ei meeldiks, aga... Farrell ei ole minu tassike teed. Mitte et ta halvasti m2ngiks ega midagi.
Peaks tshekkima, sest tundub, et see on mingi raamatu j2rgi tehtud. Ja raamatud on enamasti paremad, kui nende j2rgi tehtud filmid. Ehkki on erandeid. :) Aga loo algus on kyll ysna intrigeeriv, tahaksin seda pikana v2ljakirjutatult n2ha.
Naised on kyll natuke napakad seal... aga noh... naised vist ongi. Tavaliselt on k6igel p6hjus, ka k6ige napakamal k2itumisel.
Nojah, k6ik surid. K6ik surevadki.
Ma olen v2ga melanhoolne t2na. J6in kaks klaasi siidrit ja nyyd m6tlen, et teen yhe tee ja siis l2hen magama. Tahaks nutta, aga mis m6tet sellelgi.



--

L says:
ahaha. mul üks tuttav on täna sõbrunend inimestega, kelle nimed on kukk ja kikas.
very cock-centered today
just like me (A)

No comments: