Sunday, October 17, 2010

...ja valgus sai.

No, I used to be great. Now I'm amazing. Get with it.

Nii hakkabki olema. Kes ei usu, et ma nüüdsest amazing olen.... eee... võib vabalt muudmoodi arvata. :D (Kiss Kiss Bang Bangist on see lause tegelikult. :))
Eile ja täna ka on hirmsad tööpäevad, st ma vehin nii kiiresti ringi, et maailm on siiruviiruline. Aga noh... ma ei kavatse alla ka vanduda, üritan ikka kõik tehtud saada.
Eile oli muidu päris tore päev, kohe hommikul naeratas mulle üks suure punase habemega meeskodanik, ja see toob ju õnne, eks. :D (Jah, ma mõtlesin selle ise välja. Aga vean kihla, et tõsi. :D )
Küllap oli mul silmavärv laiali, vihm sadas pähe küll ja ma ei viitsinud kapuutsi pähe panna. Mul on siuke Darth Vaderi kapuuts ka, ma ise ei paistagi sealt enam välja, kui ON-funktsioonis on.
Või ehk olid mul juuksed püsti tuulega võitlemisest. Mul ikka tekib aegajalt selline (väga) vaese (ja kiilaka) mehe Nukitsamees pähe.

Ja kui töölt õhtul (waaaay liiga hilja) ära läksin, siis kõndis mu ees päris pikalt üks hirmkõhn mees. (Meenus, kuidas I saatis random sõnumi, et "deem, mu ees käib praegu üks üüratult kondise peega mees, küll sa rõõmustaks, kui siin oleks." :D )
Noh, eks mul kippuski naeratus näole. Ja noh... tegelikult on igasugu kiiksud siiski ju sellised, et kui see üks asi inimeses kohe meeldib, siis need teised asjad võivad siiski kõik ümber lükata. Juhul kui sul eriti vänget varianti kallal pole, sellist, mis sind kontrolliks ja valitseks ja su mõtteid dikteeriks. Seega pole ma vist... "päris" kiiksuga. Ma olen kiiksulaadse tootega. (Krt, see juustulaadne toode, mida müüakse, ei meeldi mulle kah üldse. :D)
Või ehk pole mul kiiksu, aga on väike nagin. Sest päriskiiksu puhul, minu kujutluses, ei huvitaks siis enam miski muu, vaid sa muudkui lendaks... :D

Mitte et sel isendil miskit viga oleks olnud. Noh... peale selle kuremütsi. Kuigi... ega see kah nüüd.. segaks, kui ta ise lahe oleks. Ainult, et ma ei tea ju, kas on lahe. :D Seega kuremüts häiris natuke. See on see allakäivate kõrvaklappidega nokamüts, mis piki pead liibub ja.. noh... nii pika ja peenikese mehe puhul oli see totaalne kuremüts.
Igatahes ta kõndis, käed seljal nagu vanal mehel. :) Vanad mehed mulle meeldivad. :D Ja külm oli, ja ta muudkui mudis oma käsi ja need olid täitsa kontvalged puudutatud kohtadest. Noh.. tegelikult olid siuksed.. vahatooni.
Mõtlesin, et laenaks talle oma kindaid, mul olid Joosepi tagavarakindad ka kotis, aga... inimene, kellele mahuvad kätte 5-aastase Joosepi kindad, ei saa oma kindaid pakkuda inimesele, kellel on sõrmi meetrite viisi.
Nii jäigi asi soiku. :D Tema õnneks, ilmselt. Oleks veel hämmingusse sattunud. :D
Aga teinegikord olen nõus ta sabas jalutama. ;)

Bussis olid mingid kummalised baaritooli moodi istmed, siuksed kõvad ja plastmassist, ja igas kurvis liuglesin ma oma toolist minema suure hooga. :D Käis peast läbi küll, et kuidas ma seal niimoodi loksun, peaks ju pee ometi olema küllalt volüümikas, et täita terve iste, aga... Siis tuli hea idee, et peaks ümber keerama ja sinna toolile õhkama, teate küll, ja siis istun ja jään BLOP kinni nagu iminapaga. :D
Ja veendusin järjekordselt inimeste/rahvuste mitmekesisuses. Või õigemini sarnasuses, mis hiljem selgub, et on siiski erinevus. :D Kõrval ütles keegi venelanna oma sõbrannale peatuse saabudes: "Urrraa!" Ja see kõlas üks-ühele samamoodi nagu oleks eestlane just "Kurrrraaat!" öelnud. :D
Kujuta nüüd ette, kuipalju segadust selline tundepuhang mitmerahvuselises seltskonnas tekitaks. :D

--

Mu poeg on ikka minu poeg, no question. Viisin talle just syya, asetasin taldriku talle nina alla ja tegin pai ja l2ksin, ja tema hyyab mulle j2rele: "Head 88d!"
:D

6mblesin, st traageldasin t2na kardinad lyhemaks, mu yliaktiivne peasisene turvaelement piiksus j2rjekindlalt, et nii v6ib tulekahju tekkida, kui kardin ymber ja yle pistikupesa ja pikendusjuhtmete pusa on.
Nyyd on yks kardin k6rgemal kui teine, aga... teises toas on kardinatega t2pselt sama asi, ja neid pole mina 6mmelnud! :D Ahaha. Siin majas on symmeetria surmapatt.
Eks n2is, kas viitsin homme nad k6ik yhepikkuseks teha... v6i teeks hoopis siksakid all22rde. :P

Lambi "parandasin" ka ise 2ra, sest pagan teab, millal K ykskord j2lle siiakanti satub. Ega ma ei tohiks vist... aga kui valgus vilkus enne seda, kui l6plikult 2ra l2ks, siis ma eeldasin, et ju on mingid asjad mingite teiste asjade kyljest lahti tulnud... kuidagimoodi. Ja siis ronisin lae alla ja lootsin, et elektrit ei saa ja mudisin k6iki asju, mida ulatasin. :D Ja vualaa. Valgus.

Ja siis joonistasime tyhjakssaanud kempsupaberi rulle mustreid t2is. :D Miks need lihtsalt 2ra visata, eksole.
Kui Joosep magama l2ks, siis meisterdasin talle homseks hommikuks veel sellise tyybi klaveri peale (jah, ma olen normaalne keskealine naine :D ) :

Photobucket
Joosep ytles, et see pidavat "torumees" olema. :D

Photobucket

Muide. Mul tuli siin paar p2eva tagasi idee, et teen seinale s6prade fotodest wall of fame'i. St see idee on t6en2oliselt mulle juba mitu korda tulnud ja j2lle ununenud ja j2lle "tekkinud" ja j2lle kadunud...
Aga just m6tlesin v2lja, et ma teen raamid ise. (V6i ehk olen ma sedagi varem juba otsustanud, who knows. :D) Igatahes, idee meeldib mulle endale ja kujutan selgelt ette, et tulemus saab yberkhuul olema. :D

Uoo, ma vaatan just MTV-st saadet, kus Matt ja Jared Kings of Leonist istuvad ja kommenteerivad KOLi videosid. Nii tore on. Jared on nii lahedalt impulsiivne, teda on hea j2lgida ja isegi kui ta ytlebki miskit.. noh... mida v6iks ka mitte 8elda :D , siis ei h2iri see yldse, sest see on ju Jared noh. :D Caleb ja Nathan ongi viimasel ajal kuidagi... vanaks j22nud vist. Nii t6sised ja rahulikud ja m6tlevad enne, kui ytlevad. :D V2ga igav. :D
Joosep k2is just kallistamas, et "ooooo, neil on K6IK Kings of Leoni lood seal!"
:D Ta ka f2nn ju. :)
Enivei, mida ma 8elda tahtsin tegelikult. :D Et "Use Somebody"-s on Caleb sydantl6hestavalt armas, iga kord vaatan ja m6tlen, et deeeeeem, misasi see on selles videos, mis mu totaalselt heldima paneb.
Ohh, panengi siia vahele selle video, pole ammu Kingsi lugusid jaganud siin. :)

(Edit. Ahahahaa, mitte kyll selle still-pildi peal, siin ta on nagu hambutu asotsiaal. :D )



--

Joosepile tuli lasteaiast esimene sünnipäevakutse. Kaksiksynnale. Mis oleks ylilahe... kui mul kingituste jaoks raha oleks. :D Eks ma hangin selle, lastele peab kingitusi ikka tegema. Mulle meeldib endale ka kingitusi teha. Ja kyllap neid synnip2evi hakkab nyydsest aina rohkem ja rohkem tulema. Aga... tahes-tahtmata m6tlen, et ehk siiski oleks parem, kui lapsel polekski ühtki sõpra. :D

Synnip2evakoht ise asetseb Tapperi vastas... mis tekitas mu p2he m6ningaid riukalisi ideid. :D Aga ei, kui on Joosepi p2ev, siis on Joosepi p2ev. Olgugi, et ta t6en2oliselt tahaks kah kangesti Tapperisse minna. :D

Yldse on kogu see emandus (eee... seda n-i vist ei peaks seal olema tegelikult, aga nii k6lab kuidagi... nii nagu ma m6tlen seda s6na SELLES t2henduses :D) kuidagi kummaline ja ohtralt m2lun6udev. Lasteaias teised emad vist teavad k6ik k6iki, mind teretatakse ka koguaeg ja ma ei tea yldse, kes keegi on. T2iesti... ma ei tea, kes on kelle ema. Ainult kahe lapse puhul tean nende vanemaid. Ylej22nud on tume maa. Need poisid, kelle synnip2evale Joosep nyyd l2heb... ma l2ksin lasteaias 6petaja k2est kysima, et paluks nende emade meiliaadresse, et ma vastata saaksin kutsele. Ja 6petaja ytles, et neil ongi yks ema. :D No daaah, sellep2rast siis koos. :) Ma m6tlesin, et vat kui kavalad emad, et peavad laste synnip2eva korraga, tuleb ju kahepeale odavam. :)
Kuidas nemad k6ik mind teavad? V6i ehk ma hindan end yle ja nad ytlevad lihtsalt k6igile igaks juhuks "tere?" :D V6i on kuidagi... mu v2rvilised riided ja see, et ma Joosepi t6ukerattaga seal vahel ringi tiirutan...?



L says:
ma tahangi nüüd hakata koju wall of fame'i tegema
tapeet on nii ära kulund :D ahaha
et sõbrad oleks ümberringi
Mar says:
:) suurepärane mõte
L says:
seda minagi. mis see sein seal ikka niisama... seisab
tehku midagi kasulikku :D

--

Ma pean hakkama Alustama asju. Mitte ainult neist mõtlema.
Ma planeeerin ja mõtlen ja kujutan ette ja mõõdan ja... ei TEEgi kunagi.
Aga peaks kohe minema ja eelmised variandid maha kiskuma ja et kõik oleks tükke ja tolmu täis... :D Siis isegi kui ise edasi ei tee, siis vähemalt ehk käib teistele nii pinda, et teevad ise ära. :D Ahahaha.
Eeeiii, tahaks ikka ise teha. See ongi kogu lõbu. Eluaeg olen mõelnud, kuidas tahaks kolida kuskile mahajäetud majja, mingisse lobudikku, mida saaks siis ise hakata uuesti üles putitama. See oleks nii suurepärane. (Not gonna happen though. Krdi raha.)
Ehkki ma kardan, et jällegi... käärid mu kujutelma ja reaalsuse vahel oleks liiga karmid. :D Nagu piltide tegemisel või luuletuste kirjutamisel. See fiiling, mis minu sees on, ongi minu sees, teised ei näe. Ja kuna ma seda edasi anda ei oska... sakin ma selles järelikult. :D
Uff, jälle kas must või valge. Miks ma küll enda puhul alati nii karm olen.
Igatahes hakkan nüüdsest endale to-do nimekirju kirjutama järgmiseks päevaks. Mulle meeldib see punktide mahakriipsutamine, see motiveerib. :D

I say:
tead neid keerlevaid naisi, et vaatad, mispidi keerleb, siis tead, kumb ajupoolkera rohkem töötab?
mul on praegu kaks lehte lahti, sama reklaamiga
ja üks keerleb ühtepidi ja teine kõrval teistpidi :D
Mar says:
imelik -väga imelik
I say:
:D miks. mul aju töötab igatepidi.
korraga :D
Mar says:
noo...kui sa ise nii arvad
I say:
:D ahaha
see oli nüüd küll hiigelkapsas mu kiviktaimlasse
Mar says:
:D

--
Mar says:
mulle ei meeldi kui öeldakse: õhta ja pliita ja..
L says:
äkki ta igatseb oma vanaema järele :D
Mar says:
äkitse tõesti
L says:
äkitse XD

--

L says:
sepe ütleb telefonis et nägi aknast shampuseautot
Mar says:
vabalt võis ju olla
L says:
seal peal oli olnud ilma peata, suure pepuga poolik hobune.
veel kurtis, et vanaema on suur telekavaatur :D
Mar says:
vaene päkapikk
ma hakkasin muretsema, et äkki ta haigused ongi sellest hallitavast seinast.. :( ühel tuttaval oli selline juhus.
lapsed hakkasid tihti haiged olema
L says:
noh, ta ei ole üldse nii tihti haige :)
ja meil on kuradi külm pidevalt
noh... vabalt võib olla, aga siis peaks ju mina ka haige olema.
või tal tekib köha ja nohu, aga mul hallutsinatsioonid :D
Mar says:
:D



I say:
ma hakkan kohe varsti kuulama bändi nimega The Homosexuals
:D
kutid mõtlesid kindlasti kuid, mida bändile nimeks panna, kuni kuulsid kuidas keegi ütles, et okei, kutsuge need homod nüüd sisse
:D
Mar says:
:D

--

I say:
ahahaha
sepe: mõtle kui sa abiellud naisega, kellel on muhk! õudne!
mulle ei meeldi need muhu naised!
:D

--

I say:
ootan s-i ja l-i
no maitea tõesti
miks ma nii vara ärkama pidin siis :D
pagana politsei äratusteenus :D
litsusin varahommikul kana näost sisse kiiruga
nad ju ei söö liha
:D
vanasti s sõi, aga nüüd olevat kanasöömise maha jätnud. huvitav, kas ta siga sööb
või lehma
kui ma nii küsin, siis see vist ei aita kaasa :D

--

I say:
joosepit on viimasel ajal jube harva näha, ainult mudarott figureerib :D
ta räägib ka koguaeg mudarottidest
mismoodi mudarotid käituvad ja mida söövad ja mida kardavad..
mudarotid kardavad kärbseid
et sa teaks
teki all kasvavad neile karvad peale, salaja
hästi kõrgele hüppavad
ja nad peeretavad ka koguaeg
muidu on nagu muti moodi
aga natuke suuremad
Mar says:
fuui
I say:
nüüd siis tead, kelle ma sünnitasin :D
Mar says:
:D kuidas sul see õnnestus?
I say:
ma kah aru ei saa :D
..
ütlesin mudarotile et too käärid, ma lõikan sul küüned ära.
mudarott vastas, et aga mudarottidel ongi hirmsad pikad küüned... ja nokivad nina ja!
Mar says:
aga sa vii ta loomaaeda siis...seal hea mööda puuri oma pikkade küüntega ringi krabistada, nina nokkida ja peeretada.
I say:
:D hahahahaa :D hirmus loom tõesti
Mar says:
Korteris küll mudarotte pidada ei saa
väga hirmus
I say:
ta on porteri-mudarott (ehk korteri)
porteri-mudarott pidi ilusti käituma ja hea olema
inimesi kaitsma
loomaaed ilmselgelt ei sobi ta plaanidega :D
--

Biologists have discovered that cockroaches can change course as often as 25 times in one second, making them the most nimble animals known.

Vau. K6lab nagu m6ned mehed, keda ma tunnen. :D
Joosep r22kis just sellest, kuidas mudarott kaevab mulda nii k6va myrinaga, et k6lab "nagu l6vi loomaaias rõigaks."
:D

--
Ma sõidan töölt koju minnes Bikeman-ist mööda alati, ja iga kord meenub, kuidas ma alguses mõtlesin, et see nimi on Bikemon. :D Nagu pokemon noh.
Ja kas keegi oskab öelda, kas Luise 40 akendel on ebaõnnestunud teipimisega tegemist või õnnestunud kunstiga?

--
Vaatasin eile 88sel filmi nimega "Bug." Ysna hirmutav film. Esiteks seep2rast, et sa ei v6i iial teada, kui messed up su 2sjakohatud uus tuttav on, ja teiseks... 6udne, kui kergesti m6ned inimesed su enda v6imusesse saada v6ivad. Misiganes moel siis.
Et miski sinu sees ootab justkui nupulevajutajat.
Teate kyll... kohtud kellegagi ja armastad kohe hoobilt. Inimene, kes teeb su mingil seniteadmatul p6hjusel ydini 6nnelikuks.
Ja kuna Sammalhabemel oli selle loodusliku tasakaaluga ikka t6si taga, siis ilmselgelt peab kuskil olemas olema ka inimene, kes suudab vastupidist teha. Sind t2iesti maani maha murda. H2vitada, varjutada nagu must pilv. Ja t6en2oliselt on samuti olemas inimene, kes tuleb ja ajab su lihtalt hulluks. S6na otseses m6ttes. See on hirmutav.

Ashley Judd meeldib mulle ka. Teda on m6nus j2lgida. Jodie Foster on ka selline. Silmades ja kuskil... seespool toimub p6hiline.
Ja t2na on j2lle Juddiga film, minu lemmikfilm. Triiki t2is igatsust, syytunnet ja intensiivsust. "Eye of the Beholder."

--

Ja nyyd, pyhap2eval, vaatasin Big Fishi. :) Suurep2rane film, kus k6igi muude sinna nagu muuseas sisseehitatud sygavate allt2henduste ja metafooride seas leiab mees iseend just siis, kui ta poeg synnib.
T6siselt, kuidas mitte armastada meest, kes libahunti n2hes teda k2ttehaaratud kaikaga ei l88, vaid viskab seda... nagu koerale. :)

Ja nyyd pean siva postima, sest L ja S tahavad ka "torumeest" n2ha. Nad s6idavad hommikul Eestist minema. :( Yhe korra ainult n2gimegi. Aga noh... suvel j2lle. :)

No comments: