Thursday, April 1, 2010

savi :)

See on nii naljakas, kui klient ütleb mulle, et "Ei, nad on selle ukse alles nüüd teistsuguseks teinud, ma olen siin koguaeg käinud." Huvitav, kuidas ta mõtleb, et ma sisenen-väljun? :) Köiega akna kaudu or something.

Pea ikka veel valutab, aru ma ei mõista. Vastik vastik valu. Aga tuju on veidi parem, sain endast natuke välja kirjutatud, aitäh. :)
Ja kui ma nüüd just ei plahvata või miskit, siis täna Tapperis näeme. Olen täitsa kogemata suure hulga rahvast kaasa kutsunud ja nüüd oleks tobe mitte minna. Mul lasuvad tavaliselt liimi kohustused, st ma lävin kõigiga ja teen kõik omavahel sõpradeks. :D Aga mulle see sobib, mulle meeldib, kui kõik sõbrad on omavahel ja linnud laulavad ja taevas on potikarva sinine.

Eile öösel leppisin vist Õilsa Võrsega ära. St tema vist ei olnudki riius, aga mind hirmsasti näris. Nüüd oleks nagu Tabasalu pank südamelt langenud.

--

Nii, nyyd on 6htu. Proovisin just silmi v2rvida, l2ks pekki. :D Proovisin riideid, ma olen nagu kaaddeem viiner liiga kitsas kiles. Ja mul on sygavalt savi. :)
Mind ei huvita enam, ehkki igasugu tuttavaid tuleb sinna kokku. Saaaaaviiiii. :)
Ma niikuinii ei huvita mehi, mis vahet seal siis on. L2hen ja tantsin niisama. Let's have some fun. :)




--


Pagana andekas tüüp, kes selle tegi. Kassid just siuksed ongi. Vaata, kui elevile läks, kui "surnud" kärbes veel korra pinises. :D Tõmbas aga küüru selga ja klohmis käppadega ja kappas ringi. :D
Kordan veelkord, et ma olen kassi aastal sündinud. :D
--

Joosepi pea tuli just voodist, nurga tagant v2lja: "Emme, ma leidsin yhe lumepalli, ma pean selle sinna paberi peale panema."
Mina: "Mis lumepalli? o_0 Kust sa selle seal voodis leidsid?"
Joosep: "Ei. Ma ykskord enne 6uest leidsin ja panin selle endale ninna sooja."

:D Jumala eest, ega ju tatt ometi ninast ei tule. :D Lumepallid on, ausalt!

--

Joosep ytles mulle siuksed s6nad: "Kui sa oled 50 aastane, siis ma ikka armastan sind nii palju kui praegu. Ja kui me oleme m6lemad 100 aastat juba surnud olnud, siis ma ikka armastan sind samapalju. Head 88d, kakavares."

No comments: