Saturday, March 6, 2010

Still no progress. :)))))

L says:
ma ei tea. ma peaks vist oma vanusele vastavalt käituma. aga fakk, isegi need 14aastased käituvad kõik minuvanusena.
:D keegi võiks ju ikka vahel midagi lolli ka öelda, kasv6i niisama, pulli m6ttes.
juba ytlesin :D
miks küll mina ometi pean alati selle lollirolli oma peale võtma xD
S says:
mul tekib ka vahest see kysimus
tuleb taaka kanda
L says:
nii villand et kõik on nii korralikud ja mõistlikud
ja igavad

--

L says:
ma just emaga ükspäev arutasin, et krt, täiega hirm on röövlite ees, ja mitte sellepärast, et nad midagi ära rööviks, vaid et kui nad sisse juba vaevuvad murdma ja siis avastavad, et krt, polegi midagi v6tta, siis löövad veel maha.
--

hahaa, nagu selles.... musaauhindade saates. seal ütles saatejuht, et see on sama tõenäoline, kui et nüüd sõidaks mõni superstaar lahtise autoga lavale.
ja siis ott lepland sõitis lavale lahtise autoga
ja sepe hüüdis kõrvalt rõõmsalt: vauu! ott leplandil on uus auto!
xD
ta ju 6pib k6ik nimed telekast p2he
--
L says:
sepega arutame asju. ta ütleb et aga sa ju tuled homme ka tööle. mina: ei tule, pean ju koju jääma, sa oled haige. sepe: ei ole ju haige, vaata, näe, okset üldse ei tule!
S says:
XD
--
S says:
blogi
siis ma ka blogin hiljem
L says:
ma ei saa
sepe on siin ja ma ei suuda, koguaeg pean teda karjatama
S says:
ta võix ära õppida vaikselt istumise ja üksinda mängimise
L says:
ta vahel istub. ja mängib. ja siis laulab omaette, järjest kõvemini. lõpuks läheb nii valjuks, et ta ise ka ehmatab ja vaatab minu poole, et oh mis nüüd küll juhtus.
siukest rumala noorkuu stiilis laule. dängidäng

--

L says:
kelle peal sa nüüd lamad? :D
KATE says:
see on sealihakänts mida me praksitunnis õmblesime kunagi :D
L says:
:)ei, ma mõtlesin su nime
sealiha tundus mulle täitsa loogiline displaypilt xD
KATE says:
aaa :D tegelen ühe ettekande koostamisega...ja teemaks on seesama KATE(kopsuarteritrombemboolia)
L says:
tahaks shashlõkki
selle peaks oma tütrele nimeks panema
lihtsalt et õpsidele pinda käia xD
Arteritrombemboolia L*****

--

Tere. :)
Ma tahtsin t2na pika jutu blogida, aga oh h2da, takerdusin youtube'i ja myspace'i ja... noh.. nagu ikka. :) Jumal kyll, kuidas ma igatsesin kuulamise j2rele. :D T88l sain ainult vaadata videosid (seal pole yldse mingit heli) ja kuigi mul on ysna hea fantaasia, siis on p2rismuusika ikka parem. :D
Kuulasin just laulu, mida olen siiani kuulnud kaks korda telefonis ja yhe korra prallemelus. Kummaline oli j2rsku avastada sealt klaver. V2ga ilus. Ja s-id on nii armsad, et topiks nad omale padja sisse. :D
Vend laenas mulle oma l2pakat natukeseks ajaks, mis oli temast jube kena. L2pakas on naljakas, 10 korda 10 senti suur. V6i noh, v2ike. Ja ma pole siiani viitsinud t2pit2hti yles otsida, st keelt vahetada. Eks ma homme uurin.
Homme l2heme kinno Joosepi ja veel m6ne inimesega, Alice in Wonderlandi vaatama. :) Ma pole sada aastat kinos k2inud, loodetavasti ei hakka pea p2rast valutama.

T2na oli jube imelik p2ev, ammu pole sellist olnud.
Kolmap2eval viisin Joosepi lasteaeda ja riideid 2rav6ttes hakkas ta kurtma, et k6ht valutab. Ta ei kurda tavaliselt niimoodi, kui juba ytleb, siis on t6si taga. Seega tekkis v2ike mure, ytlesin 6petajale, et j2tan kelgu sinna lasteaeda ja l2hen lapsega koos t88le, siis saab teisel silma peal hoida. 6petaja ytles, et mingi okseviirus pidavat liikvel olema.
Oh r66mu, eks. :) Enivei, bussis l2ks lapsel juba syda pahaks, aga ta oli nii tubli ja j6udsime ikka yhes tykis linna. Kella 11 ajal hakkas ta l6puks ropsima. Kusjuures... 6udsalt vedas, et mul sel hetkel klienti ei olnud. :D Sest Joosep saab r22kides v2ga h2sti aru, et kui syda pahaks l2heb, tuleb kempsu minna... aga kui syda p2riselt pahaks l2heb, siis pean ma ta v2gisi pellerisse lohistama, samal ajal kui tema surub jalad kahelt poolt vastu uksepiitasid ja karjub, nagu yritaks ma teda m6rvata. :D
Aga, nagu 8eldud, l2ks 6nneks. :)
Neljap2eval olin temaga kodus, ehkki tal oli juba t2itsa hea olla. Ja nyyd reedel k2is ta lasteaias ja praeguse seisuga on ta t2itsa terve. Natuke mures olin ikka. Ja ema oli matustel. Sugulasi j22b yha v2hemaks.
Seep2rast oligi kummaline p2ev. Et millegip2rast ajas k6igest hoolimata kangesti naeratama. :)
Terve p2eva muudkui kiskus suud k6rvuni. Mis oli v2ga ebameeldiv, sest mul siin kuivas vahepeal suu 2ra. xD (See on nyyd yks neist asjadest, mille peale Mar tavaliselt ytleb, et "tyypiline sinulik asi." Ehk siis midagi ogarat. :D) Igatahes... kuivas nagu mandariinitykike ja l2ks t2pselt samamoodi t2ispikkuses l6hki ka. xD Huulest tuleb ysna palju verd. Ja valus on, raibe. :) Nyyd m22rin kilode viisi hygieenilist huulepulka peale, k6ik mitte maa kylge aheldatud esemed viie meetri raadiuses kleepuvad mu suu kylge. V2ga p6nev. Nyyd peaks kuskile v2lja minema, ehk pyyab nii m6ne mehegi kinni. ;) Ehkki kinos vist h2iriks, kui mingid onklid n2o kyljes sipleks. V6i kes teab... ehk ei h2irikski. :D

Yldiselt pean tunnistama, et ma olen endiselt t2itsa rumal, st mitte miski ei ole muutunud. (A) Vahepeal juba tyyrisin m6tetes temast kaugele ja ehk olekski p6genenud, aga... Rumal noh. :D Asi on lihtsalt selles, et ma ei tahagi ju p6geneda. Yldse ei taha. Yldse.

Ma p6geneks, kui keegi mind p6genema sunniks. :D
Head 88d. Eks homme kirjutan, siis n2is, kas Mad Hatter suutis mu m6tlemist natuke kohendada. :D

No comments: