Thursday, October 23, 2008

Honesty. The best policy?

Tere. Joosep on jälle jupi tervem, vahepeal oli mitu päeva, kus ta ei söönud ega maganud, ainult istus mul süles nagu zombieahvike ja kiunus ja sonis.
Ja nüüd ma olen üsna väsinud. Järgmisel nädalal sõidab boss minema, siis jään üksi poodi püsti hoidma... Ma NII loodan, et jälle midagi rabavat ei toimu. Viimastel aastatel on pidevalt mingi kamm... Kord läksin mina pimesooleopile.. millest võiks millalgi pikemalt rääkida... või olen ma juba rääkind? Dämmit, sekretäri oleks ka vaja. Ja siis järgmisel aastal vist? Läks mu ema opile... Ja siis oli Joosep jube haige ükskord ja... Nagu needus. Praegugi, reedel ei saanudki ise tööl olla, pidin bossi enda asemele kutsuma.. seega ei ole mul mingit õigust järgmise nädala ületundide eest palka ju välja võtta. :( Shiet. Ja ma nii lootsin, et saan rahavärki natuke rohkem tasakaalu. Oh well... (ütles ta ja hüppas kerglase naeratusega toolilt maha.)

Täiesti mõistusevastaselt tellisin endale täna saapad. Postimüügikataloogist. Mulle meeldib see variant, sest poest tahan ma alati kiiresti välja saada ja kipun iseendale "jajah, lähme juba" ütlema ja põgenemisele keskendudes kõiksugu shitta ostma. Aga point on selles, et saabas peab olema. Botased lagunesid mõlemad korraga täitsa tükkideks. Noh... okei, väike liialdus. :D
Ja noh.. need saapad, mis mul on, nendega juba Joosep süles läbi lume ei ukerda, käes (noh.. käte küljes) kolm rasket kilekotti. Või noh, küllap ukerdaks, aga siis ei jääks neist miskit järele. Kontsa me ei tunnista. Kahjuks.

Kuna nüüd hakkas poiss lasteaias käima ja seega rohkem haigeks ka jääma, siis oli mul haigekassakaarti vaja ja ütlesin bossile, et pangu mind nüüd ametlikult tööle... lõpuks. Noh nii.. igaks petteks. Ja nüüd siis tahab ta mu palka vähemaks võtta.
Oh rõõmu ja õnne.

Seega... mu tööelust me rääkisime, tahad mu tervisest kuulda? :D Me siin vanurid omavahel, las ma räägin. Kipun muide hommikuti minestama kah viimasel ajal. :) Ei vea päris töökohani välja.

Marusja says:
ma ise lähen küll
Marusja says:
kasvõi natukeseks
8 says:
:) jap, ma läheks kah
8 says:
üksi vist küll mitte, sest ma olen kusepüks
Marusja says:
ära pläma, pole sa mingi kusepüx
8 says:
kurepüks siis?
8 says:
kilepüks?
Marusja says:
karepüks
8 says:
pee on kare küll viimasel ajal. eks vanadusega vist lähebki
Marusja says:
äkki jah
8 says:
kui 50 saame, siis võib peega porgandeid juba riivida
8 says:
muide. mul on eilsest saati mingi siuke.. et nagu... tead.. vaatan ringi või teen midagi, ja järsku aju nagu nihkub minema
8 says:
siuke.. ujuv värk, silmade ees ujub ja ajus sees ka, et tekib siuke tunne, et ma kohe kukun pingi pealt maha või kaldungi niimoodi..
Marusja says:
mis asi :O
8 says:
aga hetkeks ainult, siis jälle läheb oma kohale.
8 says:
aga päris õudne siuke. ujuv aju
8 says:
tasakaalu võtab täitsa segi
Marusja says:
hirmus tõesti
8 says:
õnneks on üsna harva vähemalt :)


Teate.. ma olen mõelnud, et annetaks oma kere uuringuteks pärast surma, et need töllmokad suudaks ehk postuumseltki välja selgitada, mis mul viga oli. Ma olen teismelisest saadik käinud iga mingi aja tagant uurimas, miks ma nii kiiresti väsin ja miks mul üldse energiat pole. Ainus, millega nad lagedale suutsid tulla pärast liitreid verd ja hunnikuid uuringuid ja röntgene ja küsitlusi ja EKG-sid... oli see, et mul on aneemia. Nagu.. hallooo? Seda ma oleks ise ka võind öelda, ma olen kõige kahvatum inimene siinpool ekvaatorit. :D Juba koolis.. millaliganes tundidest kõrini sai, läksin kooliarsti juurde ja need kohe: "ohjummel, latseke, sa nii kahvatu, mine kohe koju!"

Ahjah, noh... okei, raseduse ajal avastati mul arütmia ka. Aga ainult tänu sellele, et mul see va masin külge kinnitati ööpäevaks. Roborase. Holter oli vist selle asjanduse nimetus... aga võibolla oli mingi muu nimi. Holgerpukk vms.
Enne olin arstile aastaid rääkind, et mul süda jupsib täiega, aga kuna EKG ei näidanud, siis ei rääkinud ma järelikult tõtt. Obviously. Nagu Katile kunagi arst ütles: "Selg ei saa sealt valutada!"

Aga jah... nii ... masendav. Rahvas muudkui siblib ringi ja kõik teevad sadat asja korraga ja tööle ja koju ja lapsed miljonisse eri ringi ja kursused veel ja... siis trenn ja sõpradega välja ja... Mina tõusen hommikul üles, teen ühe tee ja istun arvuti taha, üleni higine. :D Päriselt ka, ma teen silmad lahti ja olen väsinud. Ja siis tunnen end süüdi. Nii tahaks, et keegi ütleks, mis mul viga on. Annaks mingit imerohtu ja ma jaksaks ka järsku kõike teha, mis pähe tuleb. :)
Marita lubas mulle C-vitamiini tuua järgmine kord. :)
Ehkki mind tuleks vist selle sees keeta. :D

Okei, töö ja tervis, kas julgete minuga mu vähese eraelu piirimaile tulla? :D
Mystery man ei olnudki nii mysterious, nagu selgus. Talle endale vähemalt.
Minu jaoks läks asi veel keerulisemaks. Jäin sõpsist ilma. Või vähemalt jääb nüüd alati mingi.. mõtteplönn kõike takistama, enam ei ole nii vaba. Ehk oleks pidanud edasi teesklema. Tõtt ei maksa vahel rääkida.
Ei maksa... aga ma juba tean ennast, teen sama viga ikka ja jälle. :)
Ei oskagi öelda, kas kõrge moraal või harilik mölapidamatus. :D
Aga noh.. harva lihtsalt kohtab selliseid. Mehi, kes räägivad, ja kes aru ka saavad.
Ja kellega tõmme tekib.
Ja ma lasen alati jalga, kui tekib mingigi... võimalus tunneteks. Ma ei taha mingeid tundeid. Vabatahtlikult vähemalt mitte. :D

Nõndaks. Järjekordne liiga avameelne hetk seljatatud... millest nüüd siis rääkida.
Võin rääkida, et mind häirib selline inglisekeelne sõna nagu "one" "some-/anybody" tähenduses. "One can hope," ütles just filmis.
ONE can do whateverthehell she wants, the other ONE won't do the same anyway.
Mul ei olegi ratsionaalset seletust, aga see ajab mind millegipärast õudsalt tigedaks. :DDD Krdi one.

Või seda võin rääkida, kuidas külalised käisid ja Väikse Sepe ka lauda kutsuti. Ja Sepe ütles teiste rõõmsa sädina sekka kõva ja selge häälega: "Toidulauas ei räägita juttu!" :D

Või seda võin rääkida, et täna SG-1-e vaadates... vist oli SG-1? See Richard Dean Andersoniga ulmekas, Stargate... või oli mingi muu number... Noh, enivei, vaatasin ja mõtlesin, et Lisa Simpson kasvas suureks ja vahetas nime Sam Carteriks. :) Rabav sarnasus. :)

Või seda võin rääkida, et leidsin oma elule uue sisu. :D R-kioskist anti mingi kleeps... ja küsisin, et mis see siuke on, siis andis tädi mulle paberi. Seal oli kirjas põhimõtteliselt see, et kui ostad kioskist 2000 eest kaupa, siis saad ühe mängukoera tasuta. :D Ma ostan R-kioskist ainult bussipileteid. Aga ma niiiiiii tahaks neid koeri. :D Nad on niii nummid. :D Nüüd mõtlesin siis kavala plaani välja, sealt osade asjade eest saab alati kleepsu, isegi kui ei osta mingi teatud summa eest. Pooleliitrine Coca ja Lioni shokolaadi näiteks. Mõtlesingi siis.. et hakkan varakult jõulukottidesse magusat kaupa varuma. Käin ümber putka ja iga tiiru ajal ostan ühe shokolaadi. :D Müüjale kindlasti meeldiks. :D

Ja seda võin ka küsida, et mis värk on vanainimestel kilekottidega? Mul on mitu põlvkonda vanaks jäänud silme all, olen näinud mitmeid kordi seda... nö. murdehetke. See on tegelikult õudsalt jube. Kui inimene on koguaeg kõbus ja kuul, ja siis järsku vaatad, et ta on vana. Nagu oleks üleöö miski muutunud. Kuigi, ka siis on inimene ise veel tükk aega ajuti täitsa nii nagu ennegi, sa lihtsalt oskad karta järsku neid.. hetki, kus ta muutub. Mu ema on pärast kahekordset ajuoppi muutunud. Ja mitte päris... nagu.. et muutunud, vaid ta on kuidagi.. vale. Aeg-ajalt ta nagu polekski ise kohal. Ja see on nii hirmus.
Igatahes, ma räägin kilekottidest. Mitte ainult korralikest kilekottidest, vaid ma pean silmas saiakilesid ja .. kasutatud neid imeõhukesi kotikesi, mille sisse poes asju pakitakse ja mis kojujõudes katki rebitakse... siis vanainimesed ei viska neid ära, vaid topivad nad kuskile kõrvale. Ja siis on lauaääred neid kiletroppe täis ja kapinurgad ja... Miks nad neid koguvad? Päris vanasid sa juba keelad, et palun ära korja neid. Siis nad korjavad neid salaja. :D
Aga miks? :) Et... sooja hoida? Või pesa ehitada? Või... ma ei tea. Öelge mulle. :)

--
8 says:
mul ema just ütles et homme pidavat olema ideaalne päev dieedipidamiseks. mingid eriti head kuumõjud, et mõjub organismile hästi.
8 says:
ja et eriti hea pidavat olema, kui sööd terve päev ühte ja sama puuvilja. st mitu võib neid süüa, eks :D aga ühte sorti ainult
8 says:
ja ma küsisin siis et kes nii ütles?
8 says:
ema: petrovitsh
8 says:
mina: no siis peab küll sõna kuulama
8 says:
:D tegelt ta vahib neid vene nõidade saateid

--

What if all the world´s inside of your head, just creations of your own? says:
me just kursaõega arutasime et võiks süldipeo teha..nii et oleks sülti ja viina ja kapsast ja hapukurki jne
8 says:
:D asjalik menüü. pohmapeldikuid peab ka mitu olema siis
8 says:
eriti kui mehi on peol
8 says:
meestel käib staff kiiremini läbi
8 says:
:D või siis konstrueerige siuke varikatus, mis käib rihmadega pea külge, et paned pähe nagu mütsi ja siis lähed kükitad õue peal, lina ümber
8 says:
nagu personaaltelk/peller. siuksed abivaiad võiks ka veel olla, mis püsti hoiavad igast küljest ja ei lase külili vajuda ega selili shita sisse

--

Naabri Maali suri ära.
Naabrimees loeb lehest surmakuulutust ja räägib naisele, et Maali on ära surnud.
Naine küsib: "Millesse ta siis suri?"
Mees: "Ei olnud pandud."
Naine: "Kas sellesse võib ka siis surra? Siis on minul ka varsti minek..."

No comments: