Monday, July 18, 2011

Reasons

Kuna siin juba soovitamiseks läks (not really,) siis soovitan vaadata puid. Altpoolt. Eriti hea on seda teha siis, kui oled manustanud ühe dringi. Mõnusalt tuuline on täna ja tekib selline... tunne. Ju nõu. :D Lendutõusmine ja kõikvõimsus ja samas selline... õhuke. :D Sõnaseadmine ei ole mu tugevamaid külgi. Mul polegi tegelikult tugevaid külgi. See-eest on mul suurepärane kõht.

Küsimusi, mida arst võib esitada: "Kas teil on viimasel ajal mõni kont ära kukkunud?"
(Joosepi varasalvest.)

Homme on vaba päev, meid kutsuti Joosepiga paradiisi külla. Ma hoian salamahti ja poolenisti pöialt, et homme rahet ja paduvihma sajaks, sest ma olen nii väss, et ei viitsi end kokku võtta. Patakad jooksevad viimasel ajal nii kiiresti tühjaks, et peaks endale juhtme taha orgunnima. Päris vabasid päevi ei olegi küll eriti olnud, tuleb tunnistada, teen vabal ajal veel närvesöövamaid asju, kui tööl.
Täiskuuraip kah veel.

joosep räägib et "uhvoo tuleb.
tundushajutid on vaja laiali jagada, nendega me tunneme üksteist ära."

näitas just, kuidas "oma naisega" musitatakse
tegi suu lahti nagu kala ja siis tegi nagu ütleks a ja o
ja siis lisas: päriselt võib ka nii juhtuda!
:D
Tädi Annele rääkis telefonis, et ta on nagu vaal. Aga vaalad pritsivad vett, tema pritsib tatti. (Õnneks on see puhas fantaasia, muidu ma oleks juba kodunt põgenenud.)
Tervised on meil vahelduseks täitsa head.

Elu käib natuke pinda, ses suhtes, et ma ei tea mitte ühtegi aspekti oma elust ette, kõik on võib-olla peal koos. Näiteks ei tea ma veel, mis päevadel ma tööl olen, ei tea, millal teised saavad allkirju korjama minna ja ma ei tea, millal ema saab last hoida, et ma kuskile minna üldse saaks. Rock Rambist ei tea ka midagi, sest... noh, vaata eeltoodud põhjuseid. :D Kõik need asjad seostuvad kõigi nende teiste asjadega ja nii tekibki selline.. noh.. viha. :D
Tahaks selgeks saada, mis päeval ma mida teen, siis saaksin planeerida emale vabad hetked sisse graafikusse, et ta ikka laseks mul nädalalõpus rokkima sõita. Ei taha ju teist ka väga ruunata. Veel pole mul aimugi, kuidas ma kohale saaksin või kellega või kus ma ööbiks, sest kõik hoiavad info väga kiivalt oma teada. :D Peale Margiti, kes ilmselt päriselt ka tahaks minuga sinna sõita, mitte ainult ei ütle nii, siis kui kohtume. :D A no Margitiga me pole kohtunud ka sada triljon aastat, näeb ära ja siis teab ka vältida edaspidi. :P
Igatahes... vaatame. Kui keegi ikka läheb sinna, siis.. ah, pekki, ma ei tee parem mingeid plaane. :D Läheb siis nagu läheb, ehk kuidagi ikka saab.


S says:
ei tea mis tunne on kui tatokat tehakse
nagu tahax tunda seda tunnet
muidu nagu oled et okay teeme ära
ja siis esimene torge on juba valus
ja siis on mingi et eee ma lähen peldikusse ja siis põgened läbi akna minema
I say:
:D


joosep on hell koer. :D praegu just käisin panin talle püksid jalga ja enne ta seal siples ja kraaksus ja ma ütlesin et mõtle, mingi vares on joosepi asemel aknast sisse tulnud ja mina ei saagi aru, panen ikka talle püksid jalga, mis siin ikka... ja siis sina tuled kempsust ja vaatad et heeeei.
ja sepe ütleb sellepeale, et jah, mõtle kui naljakas, kui tulen kempsust ja arvutis istub mingi kits hoopis emme asemel ja naeratab niimoodi et hammas läigib
XD

--

:D krt, inimesed on nii naljakad. "ma vihkan crocse, õudsaimad jalanõud... aaa, tasuta saab 20 paari, okei, osalen!"

Käisin ostukeskuses riideid proovimas, mis seletab vist üsna hästi stressilevelit. :D Esiteks, mis pagana peeglid neil seal on, et kõik nii õudne paistab? :D Nagu totaalne... ehk neil on seal hoopis videoinstallatsioonid klippidega, kus talitajad talvistele sigadele kleite üritavad selga pressida? Mitte peeglid... sest ma vannun, et ma ei ole nii suur ja sinine! :D Kodupeeglis on ilmselt mingi photoshopialge sisse monteeritud... sest kodus meenutan vähemalt suvesiga.
Teiseks, silt proovikabiini seinal, et aluspesu peab oma pesu peale selga proovima. :D Nagu... wtf. Pükstest saan aru küll, aga... Panen uue kopsuka vana peale või? Nad pole ilmselt kopsuka kontseptsioonile pihta seal saanud. :D
Aga teenindus oli enampvähemp, tegi tuju heaks. Ehkki noormees kadus leti tagant niipea, kui ma proovikabiini läksin... Tahtsin üle küsida, et mismoodi see riieteproovimine võimalik on, aga.. haihtunud. Ja pärast polnud enam mõtet, sest olin/olen oma ostudega väga rahul. :)

Joosep kirjutas täna sellise asja arvutisse, niikaua kuni ma tööasju ajasin:

Emme ilusat asiatmisasa maomaemmestarvan

kallis emme
kõike kalim
sa oleb ilus
nuku täht

--

Aww. Ja see pole mitte nukutäht, vaid NAGU täht. :D
Joosepist kasvab üks igavene mesikeelne sell.

Igatahes. See oli kõik varem kirjutatud, nüüdseks on paradiisis käidud. :) Võtsin end ikka kokku ja tormasime rongile. St tellisin takso viimasel momendil ja siis kimasime hoopis Pääsküla jaama, sest Nõmmele poleks jõudnud. :D Vihma ka sadas täie rauaga.
Joosep istus rongis, mõmmi süles, et tema ka välja näeks ikka (oh, mul meenus üks asi, pärast räägin,) ja väitis, et nägi metsas karu. Ma küsisin, et kas karu lehvitas mõmmile või, ehk kutsub külla. Ja Joosep ütles, et eiei, mõmmi kardaks metsakaru natuke, aga mõmmi oli unes näinud, et tema sõitis rongiga ja kõik rong oli mõmmisid täis, kõik olid käsikäes ja sõbrad. (Friggin laheda pildi saaks siuksest mõmmirongist.)
Tore oli nentida, et laps on mul ka vendlus-võrdsus-armastus idee viljeleja ilmselgelt. Pealegi ta igatseb hirmsasti oma lasteaiasõpru. Augustis tehakse jälle lahti lasteaed, eks siis läheb kohtudes jälle suureks kallistamiseks ja musitamiseks. :D Või ehk on nad juba eestlasteks jõudnud kasvada, st annavad ehk obaduse seljale ja ühmavad, et sa ka veel elus.

Muide, see, mis enne meenus - me sõitsime ükspäev tööle koos Joosepiga, ja tal oli mõmmi ka kaasas, ja vaatan, et poiss ei hoia üldse kinni, kõigub seal tooliotsas. Mõtlesin juba, et hakkan riidlema, aga siis märkasin, miks ta kinni ei saanud hoida. Tal endal oli nokamüts, ja ta istus akna all, kuhu päike paistis, ja hoidis käsi mõmmil silmade kohal. =) Nii armas, et ta sellise asja peale tuli üldse.

Enivei, ka ülejäänud päev läks suurepäraselt. Käisime Joosepiga ujumas isegi, või noh, mina kõndisin kaelani vees, Joosep kõrva kiljumas. :D Vesi oli mõnusalt soe küll.
Rand oli täiesti inimtühi enamus ajast, ilm oli ju tuuline ja pilvine.
Seda mõnusam oli ringi jalutada ja omi mõtteid mõelda. Ma jumaldan kive, eks, kõik vist teavad. Ja leidsin sealt muuhulgas ühe kivi, mis millegipärast seostus ühe tüübiga, kelle peale olen viimasel ajal liiga palju mõelnud. Ja ehkki ülejäänud meeldimahakanud kivid korjasin kõik mütsi, siis selle... viskasin tagasi vette.
Kuidagi kahju hakkas.

iz why i iz alone forever.
:D

Ja ain't it fun, kui meesterahvas tutvub sinuga vaid selleks, et su sõbrannaga sõbraks saada? :D Jumal tänatud, et ei morjenda, ma olen seda liiiiga palju kordi juba läbi teinud. :D Ja tore endiselt, et inimesed julgevad mulle ligi tulla ja juttu teha. :)

Unenägudest ka. Täna hommikul ärkasin unest, kus ma olin lasteaiakasvataja ja kantseldasin lapsi terve aja. Ja viimane asi, mida nägin, oli, et mu kasvataja-laua kasvataja-msni kastike hüppas lahti (seal oli nagu spets-msn ainult lasteaiakasvatajatele :D) ja soome keeles öeldi, et kahjuks väike pippin on igavesele unele läinud.
Siis ärkasin üles ja üsna õudne tunne oli. Loodan, et kõik väiksed pippinid kõikjal on turvaliselt oma mamma-papa kaisus ja keegi ei ohusta neid.
Ehk on pippin minu paha õnne nimi ja ta läks tagasi sinna, kust ta tuli, ehk siis oma koju? :) Would be nice.
Kris kinkis lotopileti ka... :D

M says:
ei tea... võibolla vahib lihtsalt lakke... :D
I say:
lagi on jube igav
M says:
mitte siis kui pea täiskiirusel filmi näitab...
näiteks pornofilmi... :D
I say:
:) Ma näen siukseid põsesilitamisi õnneks
enamasti (A)
M says:
minu omadest on parem mitte rääkida... :D
I say:
sul on sama, aint teised põsed

No comments: