Friday, September 10, 2010

Pipar the Great

Uuuuu, täna on NII ilus väljas, ma läksin kohe poeetiliseks kätte ära. :D Aga tõesti, Eesti on ikka võrratult kaunis koht elamiseks.

L says:
pildistasin bussipeatuses putka taga taevast :D
nii ilus. suur lind oli taevas, ma pidin selle ju jäädvustama
pilvelind
ja kesklinna kohale oleks nagu keegi suure selgroo joonistanud :D
inimesed küll vaatasid mind pisut imelikult...
aga noh.. nende viga, mitte minu :D
mõtlesin tee peal et ei tulegi enam tööle, jään tee peale mökutama ja hakkan fotograafiks.
aga mälukaart on täis
raisk :D

Täiega on ilu igalpool, roheline muru ja siis üksikud kuldsed mahalangenud lehed päikse käes, sammal, mis majade küljes salaja kasvab (vaata lähemalt, niiiii kena), kiivalt kinnisurutud kiviplaatide vahelt kõige kiuste välja kasvavad lillekesed... Ma aina käiks ja pildistaks, kui veidigi parem fotokas oleks. Või noh... olgem ikka ausad, kui ma majast välja suvatseks minna vabal päeval.
Ohjah, ärme räägi minust, see ajab mul tuju pahaks. :D Ma olen siuke nökats.

Enihau. Siis tulin tööle. Koridoris oli mõtteidlämmatav oksehais nagu neljapäevalgi. Miks nad seda vaipa ometi ära ei pese või veel parem, vaheta.
Ja istusin siin laua taga, rõõmus ja rõõsa ja mõtlesin, et kas pildid tulid ikka niisugused, nagu ma lootsin ja järsku tekkis selgus peas, et ma ei tahagi enam mingit armastust. :D Mehed on nagu mingid pahatahtlikud käsnad, imevad kogu mu energia ära ja vastu ei anna midagi. :D
Seega... nüüd siis vist olengi see pipar, kellest ma allpool kirjutan. Üldse on üsna rõve blogi seekord, täis õiendamist ja unenägusid. :D Ja põrgusse lähen ma kah arvatavasti, lohutage end sellega. :) Ei hakka neid meestenõu(an)deid siiski ära kustutama, las jäävad.
Nüüd siis igasugu juppe eelmisest nädalast.

Raadio Maniast:
kaks sõpra räägivad.
- hei, ma sain ka omale hands-free.
-mismõttes. leidsid lõpuks naise või.

--
Ahahaha, täna on khuul päev olnud. Hommikul sai bussipeatuses seda külmetavat tüüpi näha, kes alati sallide ja saja riidega käib, sel ajal, kui minusugune veel t-särkides patseerib. Ma olen teda vist varem ka siin mainind, täitsa armas siuke, ainult, et ei tundu just päris... minu tüüpi olevat. Ega huvitatud. :D Ahahaha. Mitte et see mu silma segaks kuidagipidigi, nagu me kõik teame. :D

Polnud ammu näinud ja nägin temagi silmis siukest... vaikset teret. :) V6i ehk kujutasin ette, krt teab. Mul on lennukas fantaasia. :) Rakettkujutlusvõime.
Enivei, läks trolli peale, mina ootasin bussi edasi. Ja viis minti hiljem sõitsin siis järele ja mõtlesin, et tea, kas näeb teist veel üle tee minemas... noh.. niisama. :D Ja siis troll ja buss tegid kohtudes mingi imemanöövri, buss jäi nagu boksi ja troll sõitis talle otsapidi ette, nii et bussi kõige viimane iste ja trolli kõige esimene iste jäid täpselt vastastikku. Seal me just istusimegi. xD

Margit says:
lehvitasite?
I say:
ole nyyd, me oleme eestlased
Margit says:
saatsite õhusuudlusi
I say:
:D viskusin vastu klaasi
Margit says:
:D

Haha. Mitte. Tema lõi silmad muidugi malbelt maha, mina ei suutnud muiet tagasi hoida kuidagi. :D Aga siuke tuline jutt käis kõhupõhjast läbi, see oli nii lahe. :) Ammu pole juhtunud. Meeldiv nentida, et eluvaim veel sees. :) Sellised pisikesed vahejuhtumid on nii armsad. Ja ohutud, sest see tüüp ei märganud tõenäoliselt üldse midagi. :D Ahahaha. All in my head, in my head. Zooooooombie. :D Teate küll.

Haa, "a change in your routine will bring new possibilities" ütles mu fortune. Jah, homme last lasteaeda ei vii, jätan niisama teeveerde. Ehk kohtub mõne toreda politseinikuga. Ja tööle ka ei lähe, ehk lastakse lahti ja töötukassas on mõni seksikas... Deem!!!, ehk peakski sinna minema, seal on kindlasti kõhnasid mehi. :D (Uff, kui must huumor. (A) Kahju, et blondid mehed meeldivad, muidu läheks Aafrikasse misjonäri..ks. (A) :D Ah, ei lähe, nagu neil veel vähe probleeme seal oleks.)

Postimees tuli kah täna mingi uus, tund aega varem kui tavaliselt. Ütles siis sorry ja läks minema. Ja hiljem helistas uuesti (!), et kas mul on pakke tekkinud. :) Awww. Väga kena temast. Saingi siis kaubad kõik ikka õigel ajal õigetele inimestele edasi saata.
Kadus-mees ilmus ka uuesti välja, ta on nupukas ja kiire, hea huumorimeelega ka, aga... ma ei oskagi öelda, midagi nagu häirib. Eks näis.
Ja N lubas kah mu välja kutsuda millalgi. :D N oleks nagu... paljutõotavam, ehkki kah ilmselgelt vale mees. Igatahes.. asi võtab ilmet. (Jällegi, vaene Ilme.)

Mõtlesin vahepeal, et uuriks, kas speed-datingut veel kuskil tehakse ka, see sobiks mulle. :D Hoiaks aega kokku ja ma ei peaks end kolm tundi välja vabandama ja keerutama, juhul kui esimene lause äsjakohatud mehe suust sisaldab sõna "Jehoova" või selgub, et ta haiseb südantlõhestavalt. :D Need asjad kusjuures ei häirigi mind niipalju, kui mehed, kes rahaga eputavad. Neid ei suuda ma kuidagigigigi kannatada, see ajab mind täitsa vihale. :D Olen kohanud siukseid härgi, kes arvavad, et võivad öelda midaiganes ja siis viskavad raha peale ja kõik on okei. "Ma ostan sulle kõik, mida sa tahad," ei ole minu arust kuidagipidi vaadatuna miskistotsast romantiline lause.

Teine rõve asi on labasus. Ma olen üsna avameelne ja siis mehed vahel ei taba ära, et see, et ma võin millestiganes rääkida (kui tuju on), ei tähenda seda, et mul on sõnadest või väljendusviisist ükskõik. Paluks mitte liiga vabaks end lasta. Mulle ei meeldi, kui mehed vahetpidamata ropendavad või naistesse üleolevalt suhtuvad. See peaks nagu loogiline olema, eks. Ma ei ole mingi voorimees. Just äsja hakkasin msnis rääkima inimesega, kes kohe esimesel õhtul saatis mulle lingi videoga, kus mingid vene joomarid omasugust kiusasid ja ise seda väga naljakaks pidasid. No miks. Mul tekkis kohe viha. Kui sa minuga räägid, kas sa siis tahad, et ma tige oleks? :D
Ja suhuvõtust ei maksaks kah kohe rääkima hakata. :D Isegi naljaga pooleks. See tekitab naises väga odava tunde, isegi kui ta on selline, kes nalja mõistab ja tavaliselt eriti kuri pole. (Mina olen erakordselt kuri naine, olgu öeldud.)

Igatahes... eee.. ahjaa. Speed-dating. See oleks ju lõbus. Ja ega ma seal tõenäoliselt kedagi kohtakski, aga kes teab eks. Või ehk leian hoopis kellegi mõnele oma sõbrannale. :D Või ehk leian lihtsalt mõne laheda semu, kel on palju lahedaid ja roppseksikaid sõpru. :D Ihihii. Põnev oleks enihau. Ja kohtamaskäimine, kui selline, ei meeldi mulle tegelikult üldse, nii et hea oleks, kui saaks korraga mitu inimest üle vaadata. Kõige ideaalsem variant näeks nii välja: tuleks õige mees, ütleks "oh, sina oledki see õige," võtaks mul käest ja lahkuksime koos. Ja nii jääkski. Mind ei huvita flirt ja tagaajamine ja väljaskäimine ja moosimine ja siuke staff. Ma tahan seda suurt ja sooja ühtekuulumise tunnet.

Nägin üksöö unes, kuidas kõndisin pimedas linnas ja õudne suur paks naine tuli vastu ja ründas mind. Ja kui ma ütlen paks, siis mõtlen ikka nii, et ajad käed laiali kahele poole ja kujutad ette, et nii nad jäävadki. :D Tõsine mägi-inimene. Ja tuli ja sülitas ja peksis ja... ja ma olin täiesti hämmingus, aga samas tundsin end nagu natuke süüdi ka, ei teagi miks. Üritasin teda ikka tagasi peletada ja ta oli nagu hull vist, igatahes võtsin kotist Joosepi tongipüssi (:D ) ja ähvardasin teda. Lõpuks tulistasin ka, mitu korda, aga see ei hoidnud teda küll karvavõrdki tagasi. (Muide, meenus, random, Ratatoille'i multikas ütles peakokk, et nende reputatsioon ripub juuksekarva otsas. Mis sa arvad, kas päriselus kasutaks peakokk sellist väljendit? :) )
Siis ma põgenesin mingisse keldrikorterisse, kus üks vanapaar elas. Need ehmatasid ka hirmsasti ära, ja hull lõhkus ukse taga edasi. Mõtlesin, et ei tee vanuritele infarktieelset seisundit, palusin neil politsei kutsuda ja lipsasin uksest välja. Suur tädi tuli jälle mind jälitama, päris jube. :D Aga siis jõudis politsei kohale ja nad võtsid ta kinni. Ütlesid talle, et sülita kohe suust kivid välja. Siis märkasin alles, et tal olid suured kruusakivid suus, siuksed... teravad. :S
Ja siis viisid ta politseiautosse. Ma vaatasin järele, et näha, kuidas nad ta sinna autosse mahutavad ja politseiautot polnudki enam. :D Oli hoopis mingi valge pikap ja valgetes riietes mehed seisid seal ümber ja rääkisid juttu ja jõid õlut ja naersid ja lehvitasid mulle rõõmsalt. :D Ahahaha.
Ütle, et ma ei võitle oma rasvade vastu ka unes. :D
Rull olen muidugi endiselt, aga kohe, kui neli kilo veel maha kukub, ilmuvad kohe mehed välja. :D As if. Isegi mu alateadvus on naiivitar. :D
Aga miks valge, sellest ei saa aru. Mulle meeldiks värvilistes riietes mehed rohkem. :) Värvilised, mitte flashy-d. seal on vahe sees, eks. :D Stiilne peab olema.

L says:
Üks semu kirjutas oma lehel, et geograafid on kõige lahedamad inimesed. ja siis seal järel oli esimene komm, et sa mõtled ikka geolooge. ja siis teine komm et eiei, geomaanid. ja ma ei suutnud muidugi vastu panna ja kirjutasin sinna otsa, et mulle ka leopardid meeldivad.
vist on liiga absurd mu absurdihuumor :D

--

Muumia on mõõgaga kereluu, teadis Joosep rääkida. Mina olen täna õhtul väga ilus muide, põsed on punased ja silmad säravad... noh.. küll pisut hullumeelse läikega, aga siiski. :D Palavik on, kaugelt näha. Aga ma tundsin seda juba päeval töölolles, nii et... mis siins ikka. Peaasi, et Joosep järjest tervemaks saab.
Ostsime pitsat ja kooki. See peaks ju ometi tervendama. :D Kuramuse hea oli küll.
Kehvikutunne andis ka järele.
Võtsin poekotist asju välja ja lugesin: "Keedetud tatar. Not"
:D Minut vähemalt läks wtf-kvaliteetaega, enne kui kohale jõudis, et "hot."

Mul kummitab viimasel ajal vot selline laul:




Mul on igavene hunnik pride and joy-sid. Ma olen loomult siuke kanaema. :D Ja üldse mitte ainult Joosepiga seotud asjades. Ma lähen puhevile ja uhkust täis, kui Mar kirjutab mulle msnis näiteks, et "nii paha ja külm ilm on ja vaene Aides peab kuskil tänavanurgal esinema." Selline... täitsa rändom heatahtlikkus võõraste vastu on jube armas ja teeb mu uhkeks, et mul siuksed sõbrad on. Või kui Inksult küsisin, et kuidas need püksid mu jalas on ja Inks ütles, et "noh, kuni natuke põlvest ülespoole on väga broo, aga sealt edasi läheb veits pekiseks." xD Ahahaha. Ausus, ju nõu. :) Super!

Ja meeste suhtes laieneb see ka, loomulikult. Ma usun, et meestel on ka sama asi. Et tahad oma kaasa üle uhke olla. Aga kas neil on see ainult välise suhtes.. või loeb sisemine ilu ka? Mul on mõlemad hirmus olulised. Kahju, et inimesed ei näe tavaliselt oma väljavalitut kõrvalt, siis kui ta arvab, et ainult võõrastega on. Kättemaksukontoris oli siuke koht ühes osas, et see.. misiganes ta nimi oli, andis kodututele raha ja rääkis nendega nagu omasugustega, jagas neile isegi head nõu, ja ta pruut oli maskeeritult sealsamas ja kuulis kõike pealt. Ma mäletan, et mõtlesin vauuu, ma oleks nii uhke, kui see minu kutt oleks. Headus on nii oluline. ERITI endast nõrgemate suhtes.

I say:
temaga saaks rääkida ka. ja ta saakski aru!
arvestades mehi.... on see nagu.. väga suur asi
S says:
väga
:/
aga ta on ka paras sitakott vahest mu arust
:D excuse my french
I say:
shitakott ongi prantsusekeelne sõna
tähendab kuuerevääri
:D


Ahahahaa, räägime Joosepiga muusikast. Küsin talt, et aga kas see laul sulle meeldib. Joosep: "Ei, seal laulab ju naine. Mulle ei meeldi, kui naised laulavad. Mulle meeldivad ainult mehed."
Mina: "Miks? :D Ja pane tähele, et kasvad suureks ja siis meeldivad puha tädid kõik. Käid neil järel ja nuiad, et las ma katsun natuke."
Joosep: "Ei!!! Ma ainult küsin viisakalt, et kas sa sünnitaksid mulle lapsi."

:D Sellise küsimuse peale... hmm. Noh, oleneb, kas mees meeldib. :D Muidu oleks ehk armaski, ja üldse mitte friiki või nõme. Aga üsna riskantne siiski. :D Eriti kui alles kohtutud on.

--
Jälle näide, kuidas minuga on väga raske tõsiselt rääkida, õnneks K juba teab mind. :D Ahjaa, lubasin teda inglise keeles sõimata siin blogis, et sellest ta ei saa aru. K, blogilõpus ongi ainult sinust kirjutatud. :P Ihihii.

KA;) says:
aga üht ma tahtsin sulle öelda
sa oled mulle peaaegu hingesugulane, ma tunnen nii
I say:
sooh :)
KA;) says:
ja saan su muredest ja tunnetest mõnikord isegi aru:D
I say:
:D
KA;) says:
aga alustuseks ikkagi sõber (mis siis, et naisterahvas), ja sind ei unusta
I say:
xD
noh... väga tore siis. mis ma nüüd ütlema pean? :D
mesi on kõvaks läind, täitsa tobe
kangutan lusika kõveraks
KA;) says:
ega hobene ei magagi
I say:
kaelkirjak magab 20 minutit
--

KA;) says:
aga olgu, head paranemist sulle ja mulle
eks võtab ühendust siis seuraava kerta
I say:
jap. paraneme terveks
võtab ühendust sisekõrva

--


I say:
ma nägin öösel unes et mammi oli elus, ehkki ta polnd üldse enda moodi, mingi jumala võõras tädike oli :D ja siis ma olin öösel tema majas, siuke väike osmik, prallet pidand, sel ajal kui ta ära oli, mingi... joogikannud olid okset ja konisid täis, ja kaaned olid peale pandud, et aru ei saaks kohe :D
nagu ennemuistsed õudsad pralled XD
ja siis varastasin talt 25 krooni :D ahahah
jumala haige
Mar says:
:D
ma nägin sind öösel unes - mingi 2 meest oli ka ja pidasime korteripidu neljakesi. Ja siis läksime nende meestega tülli ja nad solvusid ja läksid minema..
I say:
:D
Mar says:
nad meeldisid mulle unes mõlemad. Aga siis me leidsime, et ilma nendeta ongi parem ja rohkem lööki..
I say:
haha :D

--

S mõtles, et tuleks minuga speed-datingusse kaasa, kui see asi veel eksisteerib, aga seal on eri vanustele eri grupid. Vähemalt vanasti olid. :D Ja meil on S-iga 14 aastat vahet. xD Uhh, õndsad ajad, kui meil koolilasteks peeti. Küsiti, et kas käite ühes koolis või. :D

S says:
:D
pole vist vahet mis vanus
lihtsalt paar minti igaühega ja.. edasi
I say:
on ikka vahet
seal olid vanasti eri vanusegrupid
muidu oleks kah ajaraisk kui peaks mingite 60stega seal vestlema :D
S says:
XD krt
noh ma olen nõus 30neste omas olema :D
I say:
:D
ma oleks nõus 20nestes olema
köhh
S says:
:D ahah
I say:
:D ma mõtlesin praegu uue kohtingumeetodi välja
drive-by dating. see on veel kiirem kui speed-dating
S says:
XD

--

Drive-by dating sobiks mulle kusjuures. Ma tunnen tavaliselt jube kiiresti ära, kas inimene mulle sobib. Puhtfüüsiliselt siis. Ajusisu peab alles hiljem uurima. Aga kas ongi üldse võimalik teist inimest tunda. Mõrtsukad ja vägistajad kõnnivad me keskel ja meil pole aimugi.




Nii ebaaus laul tegelikult. Kui mõtlema hakata. :) Ja jah, ma tean, et kui kõiki asju alati arvesse võtta, siis ei saagi midagi öelda, kellegi jaoks on ikka vale. :D
Aga. :D Kuidas saab öelda teisele "don't let me down." See on ju võimatu. Kõik inimesed teevad seda paratamatult mingil hetkel. :D A la sööb viimase singiviilu ära või ei taipa Aliases su vihjeid nii kiiresti, kui sinu arust võiks. :D
Niimoodi kõiki oma hirme ja komplekse teise inimese selga laduda pole ka aus.
Täna lasti raadiost Helter Skelterit ja kuulasin ja mõtlesin, et shiet, ma olen ikka paaaalju paremat varianti kuulnud siinsamas Eestis. :D Nagu täiega. Natuke häbi oli ka, et nagu.. klassika ja legendid ja.. aga no, mis teha! Õnneks leidsin seda kurtes kiiresti päris mitu mõttekaaslast.
Tahaks juba kuskile välja minna, kuram. :D Järgmisel reedel on kaks kontserti, kuhu minna võiks, korraga. :D Ja sel laupäeval on Ska Faktor Vabaduse platsil, viiks äkki Joosepi sinna... Peab mõtlema seda asja. Ska Faktor on lahe muidu. :)

Aga ärme kaldu teemast kõrvale, :D kuna ma siin juba hakkasin jaurama nendest asjadest, mis mulle ei meeldi, siis lisan veel ühe põhilise. Ma ei suuda kannatada, kui mehed mind õpetavad. :D Ärge tehke seda, kui te minuga suhelda tahate. Ma teen enivei nii, nagu ma ise tahan. Kui ütlete oma arvamuse, siis paluks seda mitte hinnanguga vürtsitada, see ajab mu raevu. :D Nagu üks tüüp alles hiljuti, kes, kuuldes, et me Joosepiga ühes voodis magame, hakkas kohe õiendama, et miks ja kuidas ja mismoodi. :D Miks meil peaks eri voodid olema, kui meie voodi on ilgelt suur ja lai ja meile mõlemale on seal palju ruumi. Ja pappi pole hetkel, et lapsele oma voodi osta. Ta tahaks ju küll. :) Ja mul oleks kah nagu plaanis kunagi ikka mõni onkel endale hoopis teki alla sebida. :D Aga praegu pole meil veel kuskile kiiret, onkleid netu.
Samas... miks peaks see teise inimese asi olema kuidagipidi, me pole isegi kohtunud veel ja juba õiendatakse, et kellega ja kuidas ma magan. xD Ufff.


I say:
lasteaiast ära minnes hüüdis täna liumäe poole: tsau, johann, tsau kade poiss
Margit says:
:D
I say:
:D hüüdnimi pandud nagu naksti
ta neid võõraste rühmade omi ei tea veel nii hästi
--

Ahjaa, näe, sõber I blogisse link, soovitan soojalt. :D
http://faqkkk.wordpress.com/2009/08/06/132/

--
I say:
sepe: mulle meeldib see film, haiglafilmid mulle üldse meeldivad. nii põnevad. kas sureb ära või ei sure.
S says:
XDXD
hahahaha

Haa, muide, meenus veel üks unenägu. Olime Joosepiga, kes oli päris tita alles, kuskil rannal, seal oli ilus valge liiv ja merd ei paistnud, ainult liiv. Hmm... ehk see oli kõrb hoopis, ma ei teagi. :D Hirmu igatahes polnud unes. Ja seal, kus meri oleks pidanud olema, oli suur pikk müür. Küllalt kõrge, et isegi kaugemalt vaadates ei ulatanud sealt merd nägema. Üle ronida ei olnud kuidagi võimalik, alt auku kaevata ka mitte, müür läks sügavale maa sisse.
Ja siis.. ma ei teagi, mis ma seal tegin, aga lükkasin kuidagi müüri ja see läks lahti nagu uks. :D Siuke... ilmatusuur ja -pikk betoonilahmakas lihtsalt liikus nagu hingedel oleks. Meri. (L)

--

Mul on viimasel ajal tegevust meestekustutamisega. Ma kustutan üht teisega ja siis teist kolmandaga. :D Ehh, tegelikult kolmandat pole. Teise saan ehk niisama tasapisi ära kustutada, teda niikuinii ei koti. Nägin teda just unes (kuna täna juba on siuke unekeskne blogi :D ) ja seal olin mingil suurel üritusel, kus oli megapalju igasugu inimesi ja lõbus oli täitsa, aga mingil hetkel panin tähele, kuidas mehed kõik paare hakkasid moodustama. Ei mingit siukest geivärki, aga... nagu oleks kah. :D Kõik oli väga kahtlane. Ja siis see tüüp oli ainsana seal nö normaalne ja silt oli rinnas, et võta mind. :D

Ärkasin üles jälle totaalses wtf-meeleolus, nagu viimasel ajal kombeks. Tegelikult on ta igavene pipar. :D Nagu see teinegi põhimees. Aru ma ei mõista. Ja mind ajab vihale, et ma ikka veel nende peale mõtlen. See vist ongi mingi pipardamise salajane põhjus... Ilmselt mingi selline asi, mida mulle ema või vanaema oleks lapsena pidanud õpetama. :) Aga isa hoopis õpetas ausust. Oh häda. :)

Tegelikult ärritavad mind pipardajad. Ja ma saan aru, et enamus mehi (ma ikka usun veel, et kuskil on pärisMehi ka järel :) ) on niisugused hajuva tähelepanuga, pisikese ajumahuga, et neid peabki kuidagi enda külge siduma, meelitama. Et muidu olekski ainult kari üheöösuhteid ja mehi ei kotiks üldse, kuhu või mis. Aga.
Kuidas sa tead, et üldse tõmme on? Ehk meestel on kuidagi teisiti, aga minul on küll vaja natuke lähemale pääseda, et kindlalt teada. Pisut puudutamist ja veidi nuusutamist. Ehk isegi sutsuke maitsmist. SIIS alles saan olla absoluutselt kindel, et õige mees on sattunud. Ja siis võin küll oodata või midaiganes.
Aga kui friikin vastik on niisama, midagi teadmata oodata. :D Et EHK läheb õnneks. Ma vihkan seda.

Kujutan ette, et on mees, kes mulle meeldib. Käin temaga siis kinos ja teatris ja kontserdil ja söömas ja jalutamas ja õpin tundma ja ta on pagana lahe vennike, kõik oleks nagu suurepärane. Ja siis abiellun temaga ja avastan, et voodis ei sobi me küll mitte ühtegipidi. See oleks õudne. Õudne. Ja siis on ju inimene juba su sõber ja kuidas sa ütled talle, et kuule... ma ei tahagi sind tegelt. Ma ei jumalda su keret, mind ei huvita nagu... üldse.
Ma kardan, et enamus mehi ongi just siukses suhtes. Mis teebki mind meeste suhtes ettevaatlikuks, ma tahaks, et "minu" mees teadlikult just minu valiks. :) Ju nõu. Ego.
Naiste kohta ei oska ma öelda, neil on tavaliselt teisiti see asi. Naistel on tunded tähtsamad. Või.. ei tea kah, ma ei tunne neid tänapäeva naisi. :D Mina ei suudaks teeselda, see on nii.. rumal.
Ehkki... tänapäeval lüüakse ka jube kergelt käega, ei üritatagi üldse suhteid parandada või midagigi. Lihtsalt minnakse lahku. Aga samamoodi ei remondita ka enam midagi, ostetakse lihtsalt uus. Tarbimisühiskond, mis teha. Inimene on kaup nagu kõik muugi.

Ja ma tean juba ette, et nüüd on inimesi, kes arvavad, et ma ütlesin just paar lõiku tagasi, et kohe peaks magama kõigiga. :D See on nagu meestega räägid ja ütled, et seks on tore, siis nad eeldavad, et ma mõtlen, et ka seks nendega oleks tore, let's go. :D
Ma arvangi, et kui naine ütleb mehele, et "Ma mõtlen, et hinnad poes on seks nii kallid, et kõik toorained ja teenused ja transpordid on ka kallinenud. Kas sa kuulad mind, jah?" Siis mees kuuleb, et "seks, kallid, teenused, jah?"
Enihau... risk jääb, et kui kaua ootad, siis polegi pärast päris armastus, on piprasundus ja teine lihtsalt ei raatsi sulle tõtt öelda. Aga kas siis oleks kindlam, kimame teise äärmusse, et kui kohe esimesel kohtumisel voodisse hüpata ja pärast teine ei lähe enam minema? :D
Jajah, kuldsed keskteed ja nii edasi. Mul on neid pagana raske aktsepteerida, äärmuslik tüüp nagu ma olen. :D
Tuttav nägi üle pika aja kedagi, kellesse ta kunagi kõrvuni armunud oli. Ja kuna armumine oli ära kulunud, siis sai ta normaalselt suhelda. Selle kohta öeldakse vist bittersweet.

L says:
nii tore :)
teeb tuju heaks. ma loodan et ma kohtun ka kunagi hiljem hiljem, kui juba üle olen igatepidi, inimestega, kes mul praegu jala värisema panevad.
ja saan neile üks kord elus normaalse mulje ka jätta XD

--
Mar says:
sellised mehed ongi vallalised -kõik NORMAALSED on kinni :(
L says:
tegelikult on KÕIK mehed siuksed
me ainult arvame, et normaalsed on kinni
tegelt normaalseid polegi
Mar says:
:D optimist
L says:
XD

--
Joosep: onju meie ei kasva pättideks? me kasvame normaalseteks inimesteks nagu vanaema

--

L says:
33 kilo ei kaalu, ausalt :D
isegi luukerena mitte, ma kahtlustan
ma oleks siuke luukere, kel on kaks suurt suitsusingitükki puusadele kinnitatud :D
allilma kaasa manti
kaabu oleks peas ja huilgaks vahetpidamata. Prallleeeee!
suitsetaks ka, hell pilv oleks ümber.
ja pudelid oleks ka. mul oleks handsfree süsteem, k-i luukere käiks kastiga järel
:D
ma juba ootan surma, tead :D ahahaha. nii lõbus saab olema XD
Mar says:
:D ei no tõesti
sa peaks animatsioone tegema hakkama - hoiad oma annet seal **-s vaka all ja kulutad aega

--

Mar says:
mis, tahab sind endale tütreks?
L says:
XD jumal, ei
ma olen üsna vastik tütar
ma olen väikestes kogustes hea :D
nagu pipar

--

hahahaa. venemaal tegi suur reisilennuk hädamaandumise kuskile võssa.
ja keegi viga ei saand oluliselt, ja rahvas siis natuke istus ja vaatas ja mis sa arvad, et nad siis tegid.
läksid metsa seenele :D ahahaha
päästjad olid tulnd ja neid hõikund sealt metsa alt kokku, need olid vaat et kurjad veel, et juba siin, metsas veel nii palju seeni. mõnusad, ei lasknud end mingist väiksest lennuõnnetusest morjendada. :)
ja siukses mahajäetud paigas arvata võib et oli hea seenesaak (Y)

Tahaks ka seenele minna. :) Mulle meeldib seeni korjata õudsalt, ja neid süüa meeldib ka, aga seente puhastamine on küll kuradist. Kui ma olen juba päev läbi neid taga ajanud, siis koju jõudes ei viitsi ma neid enam vahtida.

L says:
me oleks täna äärepealt näind kuidas koer auto alla jääb
ma olin juba täitsa kange, et krt, nüüd läheb miljon aega lasteaias, et joosepile seda kuidagi lahti seletada ja lohutada ja..
eriti ülbe koer ka, läks joonelt nagu üle ristmiku, autode vahelt.
täitsa pohhuist
õnneks autojuhid olid mõistlikud kõik, nägid ja aeglustasid ja.. väga normull :)

Nii. Lisan veel ühe lõigu, mis mind naerma ajas. Ja postin selle raisa ära. :D
Lähme jooma. :D

(..part of Dominik Diamond's autobiography, he's a Scottish radio and tv star and had a comedy series called Caledonian MacBrains.)

Dominik was lucky enough to mix with some of our brightest telly and radio stars. At university of Bristol, he counted David Williams and Simon Pegg as pals. But his charm deserted him when he tried to coax Hollywood hunk Ewan McGregor on to Caledonian MacBrains.
Dominik used to take guests from the show to a Glasgow bar called Groucho St Jude's...

"I was sitting with Fish and Kelly Dalglish in one corner when I saw Ewan McGregor sitting at a table on the other side of the room.
He was in Glasgow filming and I thought it would be a real coup to get him on Caledonia MacBrains.
I was pissed and tired so I could think of nothing else to do but send Mr McGregor a drink over, like people did in movies.
But the bar manager told me that Eewan was off the booze.
'Send him a Diet Coke in an ice bucket then' I ordered.
I watched from our corner as they took over a big bottle of pop in a bucket. Ewan looked completely confused.
The bar manager pointed over at me and Ewan gave a half-hearted wave as an embarrassed way of saying thanks.
But that wasn't the way I read it then in my tired, drunken stupor.
Oh no. To me that meant Ewan was my friend.
Oh yes, Trainspotting's Renton was my buddy! Obi-Wan Kenobi himself was asking me to come over and join him. So join I did.
'Heeeeyyyy! Eeeeewwwwaaaann!' I cried, like a drunken man making no effort not to sound drunk. 'Dominik Diamon!' I stuck out my hand. He took it, politely and said 'How do you do? Thank you for the... er, diet Coke'
'No problem Obi-Wan!' I said. 'No problem at all'. I looked round the table and said 'Hi guys!' To no great reaction.
Then there was a silence. One of those awkward ones you could fly a B-52 through.
There was half an arseworth of space on one side of their table so I plumped myself down.
It was a different league of celebrity than me. There was Ewan and Kelly MacDonald with her husband Dougie Payne from Travis and others all looking impossibly cool.
Eventually I realised I was looking like a complete lemon and more importantly Fish and Kelly Dalglish were over the other side and they were my real pals.
So I stood up and announced 'I'm off guys'. No reaction. 'Alright guys, I'M OFF' I said louder. 'Nice to meet youse. Anyway, I'm doing this show Caledonia MacBrains and it's dead funny, like, see over there that's Fish Marillion - he's done it, see? So we'd love to have you on as a guest Ewan'
I looked round the rest of the table 'And we'd love to have you on Kelly' She smiled. I turned to her husband. The guy from Travis. What was his name again?
'And we'd love to have you on... er' Fuck what was that name again?
'You... er, Travis'
Everybody's heads dropped.
'Goodnight!' I said triumphantly and turned round -right into a waitress carrying some drinks.
Neither Ewan McGregor, Kelly MacDonald nor Dougie Payne ever appeared on Caledonia MacBrains."

--

Mar says:
tänun
L says:
XD ahaha

No comments: