Wednesday, January 7, 2009

Uut ja vana teile tulen ja teen, nii et...tolmab!

Öeldakse küll, et pärast kuuendat tohib ainult pudeliga koos head uut aastat soovida, aga no... eks tule ja nõua oma pudel välja. :D Head uut aastat, suhkrumopsukesed, sel aastal lähevad asjad palju paremini kui eelmisel. :)

Ehkki ega ei tundu küll nii. :D Peale selle, et pesumasin pekkis on, lasevad nüüd meil ka niisama torud läbi, seega kui vannis tahad käia, siis võid samahästi vee otse põrandale lasta, teeb sama välja.
Praegu on küll siuke tunne, et kui ema ära läheb, siis lasen K-l vanni maha lõhkuda ja vaadata, mis kurat seal all toimub. Meil on varemgi juba torumees käinud ja uurinud seda asja, et kuidas saab vesi (ajuti) põrandale joosta, selle asemel, et torupidi kuskile maasügavusse kaduda (kansjaanitorru, nagu Joosep ütleks), aga see ei suutnud mingit lahendust asjale leida ja läks niisama minema. Kohe näha, et proff.

Enihau, mul on täna terve päeva täitsa ootamatult ja ebaloogiliselt jube optimistlik tuju olnud ja natuke aega tagasi viskasime ühtlasi ka kuuse välja. Eks õhtu sisustan jälle põrandal siruli olemise ja okaste vaibast väljanokkimisega. :D Mulle täitsa meeldib selline tegevus... (A)
Tegelikult oli mul juba teisel jaanuaril siuke tunne, et veebruar on ja miks, pärgli päralt, see kuusk ikka veel toas on. Samas oli kuuse ees häbi... siis hoidsime ikka tänaseni. Ma olen siuke... tundetu töll. :(

Mu 2009 algas muidu päris lõbusalt, Joosepile õudsalt meeldis ilutulestik ja tegime napakaid kübaraga pilte. :D Siis jäime korraga magama, eiteagimiskell ja järgmisel päeval ärkasime hirmsa energiapuhanguga. :) Koristasin ja kraamisin ja tegin plaane, et kolmekuningapäevaks olen läbi viinud tervet korterit hõlmava suurpuhastuse. (Etteruttavalt võin öelda, et kolmekuningapäevaks mai ääss.)
Aga päris palju olen ära teinud juba küll. :) Ema sõidab 11-ndal Egiptusesse, siis on mul aega ja ruumi siin mööbeldada. Ma ei taha midagi teha, kui ema kodus on, siis ta seisab kõrval, käed puusas, ja aina kritiseerib ja esitab lollakaid küsimusi. :D See käib nii pinda.

Samas ma kardan üksi kodus olla. :D Ma tean juba praegu ette, kuidas ma öösiti närveldama hakkan. Mul on liiga elav fantaasia. Ja korteril liiga õhukesed seinad. Kõik, mis kuskil majas toimub, tundub kostvat kõrvaltoast. Peab vist siis jõulukellukesed jälle välja võtma. (Ma panen nad põrandale, siis pätt astub sinna peale ja vannub koledasti, sestap mind äratades või lükkab seda jalaga ja see heliseb reeturlikult, mind mu kergest unest üles ajades. Kelluke, mitte jalg. Ehkki kurat nende pättide jalgu teab.)
Tegelt mudelautodega annab vist ka suht sama teha... nagu "Home Alone" õpetas. Ma ainult kardan, et unustan nad ära ja käin ise ristseliti, kui öösel unise peaga pellerisse koban.
Keegi mu msnis... ja ma tõepoolest ei mäleta enam, kes, pakkus küll lahenduse ka välja. Et ma võtan selleks ajaks, kui ema ära on, korterisse elama mõne kodutu meistrimehe. :D Ja siis sunnin teda terve selle aja tööd rabama ja kõikvõimalikke lagunevaid atribuute (neid mul jagub) parandama. :D
Pagan, see oli vist M! :D Kes see teine ikka nii praktiline oleks. :D Ülejäänd annaks varem või hiljem kodutu remondimehe võludele alla ja teeks talle võileibu ja silitaks pead.

Millest meenub, teine M ilmus ka välja, nüüd on süda rahul, ei pea muretsema ta pärast. :) Ta oli vahepeal Eestis käind. :D Tundis end natuke süüdi, et siia ei jõudnud, ma siis lohutasin, et me oleme niikuinii koguaeg haiged, ma poleks teda enivei suure kõhuga uksest sisse lasknud. :)
Eile rääkisin talle oma uuest lemmikfilmist. Ja nagu minu puhul ikka juhtub, kaldun ma alatasa fanatismi, nii et ma ei usu, et ta niipea enam mulle msni ilmub. :DDD Jooksin siruli jutuga. :D Ma räägin sulle ka kohe.
Üldse, ma olen viimasel ajal nii palju häid filme näinud, et täitsa... hea meel kohe. :D Nii tore, et telekas nii palju uusi-huvitavaid kanaleid on. :D Ja nii lahe, et ma suudan ainult igapäevasõnade ja nii-dega end väljendada. :D Kohe näha, et sündind sõnasepp. (Y)

Donde esta mi tequila ütles just Simpsonites see..mesilasemees, teate küll. Ma tahaks kah, üht head-suurt klõmakat praegu. (Blonde-Mafia tuleb ja parandab espanjoolivead.)
Vahepeal mul oli siin, siuke... pooleliitrine ent poolik Jägermeister. (Ema andis, sestap poolik :D) Mitu kuud oli. Peaks uue ostma. Köharohuks tee sisse oli jube normaalne teist kasutada. Ja muidu ka, mul hakkab alko kolme sekundiga sarve, aga siidrit juues muudkui jookse peldiku vahet, ma olen hell kusik niisamagi.

(talveuni) says:
lasen emal kuuse välja viia
(talveuni) says:
ema jõi kaks shampat ära
(talveuni) says:
ja on pisut... noh... siuke :D
(talveuni) says:
las räsib siis kuusega :D
M says:
:D siis on jõudu küll
(talveuni) says:
jah :D
(talveuni) says:
näitas mulle oma kohvreid.
(talveuni) says:
et mida egiptusesse kaasa võtab
(talveuni) says:
kosmeetikat on kolm kotti :D
(talveuni) says:
ja suhkrut võtab kaasa :D
M says:
see on küll nagu liiast
(talveuni) says:
no ma ei tea.. kas seal siis hotellis ei ole suhkrut või
M says:
suhkrut?? miks ometi??
(talveuni) says:
ma ei tea ka, ütleb et hoiab kokku
(talveuni) says:
kusjuures, ta ise ei söögi üldse suhkrut XD

--

(talveuni) says:
ema tuli siia, püksata, katsus kuuske. "täitsa värske ju veel"
(talveuni) says:
ja siis ütles et läheb viib kostüümi õue
(talveuni) says:
:D mine võta kinni, misasja ta teeb

--

(talveuni) says:
puff. tõmbasin tolmuimejaga põrandad üle
(talveuni) says:
sepe istus kõrval potil ja kommenteeris vahetpidamata
(talveuni) says:
kõige parem oli see, kui tõstis jalad üles ja hüüdis: "ära tõmba varbaid tolmetterisse! ...ja siis viid õue, prügikasti.. ja koerad söövad varbad ära."

--


Nii, nüüd on juba hilisõhtu, vaatasin just Top Geari ja sõin mõned saiad murulaugu-Merevaiguga ja marineeritud kurgiga, siis tegin tööle ka võileivad kaasa ja siis tahtsin veel võileibu teha, aga meenus, et lubasin endale öösel mitte enam süüa. Noh... tegin siis ainult kolm meesaia. Mis söök see meesai ikka on, eksole.
Juuuuuube mõnus pehme sai on.

Top Gear meenutab mulle iga kord, et ma olen ikka õudne libu küll. :D Ma võtaks nad kõik omale meheks. Noh... okei, ma võtaks May omale pärismeheks, Hammondi võtaks kaisu-ja sülemeheks (tead, nagu need Paris Hiltoni kotikoerad) ja Clarksoniga käiks baaris lämisemas. Nad on kolme peale kokku täiuslik mees. :D

Tegelikult ei olegi mul praegu mingeid mehi. Ma olen vabam ja vallalisem kui olen olnud... hmm... aastaid. Ma olen üks nendest inimestest, kes peavad konstantselt armunud olema, et huvitav oleks elada. :D Okei, tegelt mul on varem ka tulnud ette mingeid hetki, kus ma ei oota kedagi, ei mõtle kellegi peale ja võin rahulikult ja rõõmsalt elada. Viimane oli peale Joosepi sündi, siis ma ei mõelnud ka ühegi mehe peale. Noh... Joosepi isa peale ehk veidi, aga see ei sisaldanud erilist romantilist armastust. Mistõttu oli hea vaba olla. Kuni ma bussikuti otsa komistasin. :D Ja sellest ajast peale on tema mu peas istunud ja ajukäärusid kaarutanud.
Nüüd on sellega siis kõik. :) Ma otsustasin, et aitab küll. Tööle sõites hoian pead vägisi kinni, et mitte vaadata ootavalt sinna suunda, kust ta vanasti välja vantsis, ja kodus üritan õppida aknast välja vaadates mitte esimese asjana möödaminejaid skännima, et kas on tuttavat miskit.
Ja tundub, et läheb hästi. :) Ma olen üsna kangekaelne. :)

Seega on mu pea, süda ja muud kehaosad vakantsemad kui iial varem. Ja kuidas siis nii saab, eksoleju. :D Kui mul eelmine kord oli peas tühja ruumi, siis avastasin ma enda jaoks Ewan McGregori, kes on võrratu mees. Long Way Round dokumentaali müüakse meil ka, minge ja ostke, see on väga, väga lahe. :) Mitmetes mu lemmikfilmides mängib ta peaosa ja ta on muidu ka... lihtsalt ülikuul. :) Tahangi osta nüüd selle järgmise doki, mis nad sõbra Charley'ga tegid, Long Way Down'i. Vastupandamatu on see, kui mehel on hea huumorimeel ja hea süda. Ewan käis ja patsutas iga viimset kui looma, keda ta tee peal nägi. :D Ja ükskord olid nad mingis väikses vene külakeses ja üks rätiga vanamutike istus kaevu juures pingil. Ewan läks ja istus ta kõrval. Ja siis rääkisid, kumbki oma keeles, teine essugi aru ei saand. Ja siis tuli ära ja kuivatas silmi. :D
Hahaa, ja millegipärast oli talle meelde jäänud, et "tshetõõre" (ehk neli vene keeles) tähendab "aitäh" ja siis ta ütles kõigile alati "Neli! Neli!" :DDD
Ohhjah... peakski seda vaatama jälle... või vähemalt neid ettevalmistuse-osi, seal sai ka palju nalja. :)

Hmm... millest ma nüüd rääkisingi... Aaaa, et seekord on jälle vaja ju kedagi, kelle peale mõelda. Soovitavalt kedagi, kes elab kuskil kaugel ja on abielus. :) Seega, kättesaamatut. Sest mul on vaja kedagi, kelle peale mõelda. Mu romantiline pool hakkab muidu mulle ajudele käima ja siis ma lähen tigedaks. Ja ma olen juba praegu tige, eksoleju. :D
Ja siis leidsin oivalise ajuhõivaja. :)

Nüüd jõudsingi ERITI pika ringiga selleni, et mul on uus lemmikfilm. :D





http://www.youtube.com/watch?v=rkDm5g-Le7w&feature=channel_page


Tõepoolest, ma olen täitsa armunud sellesse filmi. Esimest korda, kui seda nägin, siis nägin ainult lõppu, täitsa viimaseid minuteid. Ja jäin teleka ette seisma nagu naelutatult. Ma ei saanud aru, kas see on film või dokumentaal, ja see mees oli nii kole, aga midagi temas tõmbas nagu ka. (Jeff Kober on ka siukest tüüpi, ehk tuleb tuttav ette. :) ) Mulle ei meeldi tõmmud kutid, eriti veel nii tõmmud, et paljajalu vihmametsas või savannis ringi joosta. Mulle pole kunagi meeldinud pruunid silmad. Sel lihtsal ja egoistlikul põhjusel, et ma ei saa neist aru, ei usalda. Pruunid silmad on liiga tumedad, ma ei näe neist läbi ja see on pisut õudne. Ma ei ole kunagi olnud sisse võetud ühestki pruunide silmadega tüübist.
Mu erilised lemmikud on hallisilmsed, muide. :) Aga no, see on jälle kõrvalepõige.

Igatahes, see film tuli paar päeva hiljem kordusena. Ma vaatasin. Ja mõtlesin, et deem. Ja siis tuli veel üks kordus, ja ma soovitasin Blonde-Mafial ka vaadata (ja kõigil muudel mu msnis. :D ) Ja siis ma olin juba hooked ehk konksu otsas. Täiesti kummaline, et see film on Mel Gibsoni tehtud, kes minu ajus seostub ülemängimisega. :) Sorry, Mel, aga minu jaoks teed sa natuke liiga palju nägusid. :D
See tüüp seevastu... ei näitlegi justkui üldse. :D Ja ometi sain ma ta tumetumepruunidest silmadest absoluutselt kõik info/tunded/telefoninumbrigi peaaegu kätte. Ja see hämmastas mind nii hirmsasti, et ma mõtlen, et ehk peaks talle kirjutama ja seda ütlema. :DDD Ausõna noh, minu jaoks on see big deal. Ta näitas, et ehk on siiski võimalus ka mõnel pruunisilmsel kutil. Krt.. maailm avardus just meeletult, te ei kuulnud õmbluste raginat? :D Noh.. okei, ehk poleks ikka pidand neid meesaiu sööma... Või siis ehk hoopis vastupidi, ja ma peaks neid veel sööma.

Igatahes, selles filmis on NII palju asju, mis mulle meeldib.
Lugesin mõningaid online review'sid ka, ja päris palju kaagutati selle üle, et küll Gibson on ikka vägivaldne, et ta meelega teeb nii, et verd ikka hirmsat moodi lendaks igas ilmakaares. Minu arust on see täielik bullshit. Seal filmis oleks võind mitmes kohas ikka palju õudsamalt teha kõike. (Minus on muide oivaline sadist kaduma läind. Eee... ei, ma ei söönud teda ära.)

ja noh, teine asi, mille kallal seal iriseti, oli see, et maiadel oli suur ja võimas kultuur, miks on neid näidatud niisuguste verejanuliste kaabakatena. Mina olen omal ajal päris palju lugenud maiade kohta, ja verejanulisus ei välista mu arust kultuuri arengut. Alati on ju sõdurid.. noh, ok, preestrid ja kirikumehed on tavaliselt palju verejanulisemad, see on ka alati ja igalpool vist nii olnud :D ja mida rohkem on sõdureid ja mida suurema rahvahulga üle võim, seda rohkem on võimalusi igasugu teadusemeestel oma asju aretada ja siblida. (ma ei viitsi seda enam loogilisemalt kirjutada, kes saavad aru, need saavad niisamagi aru, ja kes ei saa, need on ullikesed, kellele ma ei viitsigi seletada. :D)
Igatahes, kui nad tahavad teha filmi maiade kultuurist, siis tehku, mitte ärgu ingugu teise inimese filmi kallal, mis on filmitud just vägivaldsuse aspektist.
Gibson ise ütles, et see film näitabki just seda, et tsivilisatsioon ongi siuke... noh.. ma ei mäleta tegelt, mis ta ütles :DDD , aga see oli taotluslik, seepärast see kutt pärast ka metsa hoopis läheb, mitte ei torma rahva hulka tagasi.

Need linnastseenid nagu kaotasid isiksuse ära. Kõik individuaalne kadus selle kaagutamise ja kisa ja rabelemise sisse.
Mis mulle selle filmi juures kõige rohkem meeldib, on see, et need näitlejad on kõik nagu päris. Pole mingeid lakutud hollywoodi staare plätudes ja niudevöödes. Isegi lapsed on õnnestunud neil niimoodi mängima panna, et kõik on sajaprotsendiliselt usutav. :)

Mu lemmikkohtadeks on kõigepealt, kui algusest alustada: see, kuidas need jahimehed seal metsa all naeravad. :) Keegi ei ürita ilus olla ega mõtle, kuidas nende naer kostab. :D Teine koht on see, kui mu lemmik läheb oma poega sülle võtma ja teeb peaga kuidagi... nagu madu. :D See on ainult hetk, ja ma olen täitsa kindel, et keegi pole tähelegi pannud, aga see millegipärast õudsalt meeldis mulle. :) Selles youtube'i klipis on ka sees. :)
See, kui hõim läbi jõe viiakse ja lapsed maha jäävad kaldale, ja üks vanem tüdruk hüüab oma emale ja kõigile teistele emadele, et "ära muretse, ma hoolitsen nende eest, nad on nüüd minu omad. Ära muretse."
See ajab mulle iga kord pisara kurku, kui ma selle koha peale mõtlen. :) Mind ja mu emopead. :)
Aga vot näiteks just selles kohas oleks verejanuline-Gibson võinud neil ju lasta kõik lapsed maha nottida, ehkki ta tegi just nii, nagu loogiline oli, jättis lihtsalt lapsed metsa. Kes oleks viitsind nendega sel ajal tegeleda, loomad söövad niikuinii ära, ja kui jäävadki ellu, siis kättemaksu ei kardetud, eluiga oli liiga lühike ja kirev.

Siis meeldis mulle õudsalt see jaaguarikoht, selle leiad ka üles youtube'ist, kui viitsid nati vaadata ringi. Ja kõige lemmikum oli see lõpus seal, kus ta alla kaevu vaatab. Siis ta silmad räägivad nii kõvasti, et võimatu on mitte kuulda. :)
Ma alguses vaatasin ja mõtlesin, et deem... vaataks mind ka kunagi keegi nii. Aga tegelikult on mind nii vaadatud. :) Kaks meest on mind just nõndamoodi vaadanud. Eri aegadel, loomulikult. :D

Uff, seal filmis oli veel terve hunnik väga väga häid kohti, aga dämmit, ma pean magama minema, ja ma vandusin endale,et postin täna blogi ära ka, ei jäta pooleli. :) Seega reserveerin ma endale õiguse mõnel teisel päeval Ruudist edasi rääkida. :D Tema on nüüd mu uus virtuaalne mees. :D
Mõtlesin ise ka, et ehk ta mulle päriselus ei meeldigi, et ehk meeldis ainult tegelaskuju (no missugusele naisele see tegelaskuju ei meeldiks- mees, kes teeb midaiganes, et oma pere päästa...), aga tshekkisin ringi ja ta meeldib mulle niisama ka. :D Olgu siis kasvõi pooleteisemeetrine ja tantsigu kanakostüümis ringi ja närigu nätsu, kuni lõuad küljest kukuvad. Ta on nummi. :D

Ma peaks need teised kaks naist üles otsima, kes MIND tema jaoks täiuslikuks naiseks teeks (nagu Top Geari mehed noh), ja talle külla minema. :D Uuu beibi. :D

Ahjaa, HBC* jätkab ka uuel aastal uue hooga, uued liitujad on oodatud. :D
Head ööd ja ilusaid unenägusid!
Muide.. mis värk on, ma näen koguaeg oma vanu huviobjekte unes, käivad nagu muuseas unenägudest läbi. :D ja mingi hell action kogaueg käib, lennukatastroofid ja inimröövid ja täna ajasin öö läbi mingit kutti traktoriga taga üle põldude ja jooksin ja rongidega sõitsime ja autodega mööda tolmuseid külavaheteid täiega ralli.... ja lõpuks sain tüübi kätte ja siis mingi tshikk jõudis talle veel äärepealt järele ja see oli maruvihane. Ja siis kutt pani jälle jooksu. Et ta nagu ei jooksnudki minu eest, vaid mu taga oli veel keegi. :D
Muidugi, sellest ma ei saanudki üldse aru, miks mina teda taga ajasin, või et kes ma ise olin, naine või mees. :D Krdi ogar värk. Vahepeal ei näinud ma üldse mitu kuud ühtki unenägu.... nii et las tuleb siis ogaraid pealegi. :D Ilma on liiga igav öösel. :D
Teilegi siis natuke... ogaraid unenägusid. :*



*HBC- Horny Bastard Club

No comments: