Friday, June 13, 2008

Horny Bastard Club.

Ma ei tea, kas asi on selles, et täna on 13 ja reede ja nagu Marita juba meenutas, vanasti sai sel kuupäeval alati jube kuulid peod maha peetud, või on mingi pagana magnetväli kuskil, aga no.... mõni mees võiks ju olla kuskil. :D
Või ehk on probleem selles, et olen viimasel ajal liiga palju oma vana hea seksidiileriga juttu puhunud. Ta on viimastel päevadel jube sõbralik olnud. Selline.. heatahtlik ja positiivne ja puha. Aga noh, kokku me niikuinii kunagi ei saa, võib siis samahästi juba sõbraks hakata lihtsalt. :D

Paar päeva tagasi kurtsin talle, et motivatsiooni pole üldse, et mis pointi on iga jumala hommik silmi värvida ja õhtul trenni teha või shokolaadist hoiduda (ma päris dieeti ei suudaks iialgi pidada, ma olen selleks liiga toidulembene inimene. :D )kui keegi ikka ei tule ja käest kinni ei võta. Ja tema ütles selle peale, et kui ta siinkandis elaks, siis me võiks koos minna kuskile... jooksma või jõusaali. Mul kukkus lõug kolinal põrandale.
Ma olen kogu aeg arvanud, et ta häbeneb mind. :) (Ta ütles veel üht-teist, aga see ei puutugi enam teisse. :P Vaevalt, et ta isegi taipas, kui armas ta oli. :) )

Ja see temapoolne ülim nummindus ja positiivsus mõjus mulle nii hästi, et ma võtsin kahe päevaga viis kilo maha. :D Täitsa ogar, ma tean. :D Kusjuures, ma sõin täitsa normaalselt ja tegin ainult oma tavapärast venitust-sirutust. :D Ma neid raskemaid staffe ei viitsi. :DDD Aga ta paneb mu kuidagi... ülekeha nagu.. vibreerima. :D
Võiks ta kinni püüda/siduda ja kaalujälgijate klubile maha ärida. "Nii, tädid, kes nädalaga 10 kilo alla võtab, saab seda eksemplari siin natuke katsuda." Tädidel kukuksid samal hetkel kohe tagumikud ja kõhud vabatahtlikult küljest. :D Plötsti.

Kui ta iga päev mulle midagi ilusat ütleks, siis ma kaoks kuu ajaga ära. :D
Tegelikult olen ma praegu samas kaalus, mis 20selt. Aga tahaks viis veel maha saada, siis oleks rahul endaga. :) Siis saaks ka bussi peale joosta ilma et kannikad taga laksu lööks. :D Muidu ole nagu olümpiasangar, muudkui aplausid... :D

Hekk, kurk kuivab... lähen vaatan, kas seda Põltsamaa mustika-õuna kannujooki veel on, see on jube hea. :) Oli jah, jõin, ja tagasitulles mängis telekast hea lugu, tegin natuke tantsu :D Tegelikult pean hääle maha keerama, poiss jäi juba magama.

Ja seksidiilerist veel niipalju, et ei mina usu, et me veel kohtume. Ta on maruarmas küll, ja mõjub mulle.. väga toniseerivalt, nagu juba eelräägitust selgus, aga ikkagi. Ei tahakski sellist tüüpi, kel kunagi aega ei ole. Üldse, mis tähendab, et aega ei ole? Aega tuleb leida! :D
Otsin juba uut diilerit, tegin uue rate-konto ja puha. :D Eelmise ma ju sealt leidsin. :) Ma käin rates suvitamas, et igav ei oleks. Sest noh, olgem ausad, orkut on sama põnev kui asfalt. Ja orkutimehed on kõik kuss ja vagusi, rates julgevad lolli juttu ajada ja teevad komplimentegi. :)

Kuna mu seltsielu koosneb põhiliselt bussisõidust tööle ja tagasi ja poeskäigust, siis on mul tegelikult üsna mitmeid tüüpe silmapiiril. Aga kahjuks on nad vist enamuses hõivatud. Pangatüüp, mäletate, see metallpükstega, teda olen ka mitu korda mingi pika näkiga näinud. Täna istus bussis mu taga, oli juuksed jälle ära lõiganud. Ta meeldib mulle hulga rohkem, kui tal ta oma arust liiga pikad juuksed on. =)

Ja dzhunglimimikripükstega kutt märkas mind. :))) Mis ei tähenda muidugi, et ta oleks tulnud ja öelnud, et "tsau, kuda kube kärab," vaid ta lihtsalt märkas mind. See teeb juba küllaldaselt rõõmu. :)

Ja tagapingis on ka üks mees, kes mind märkab. Juba pikemat aega. :) Jaa, ja siis see Peda-kutt, tema on ka tore... ja see noor tüüp, kes maha vaatab ja käib kiiresti ja kangelt nagu pepukarvad põleks. :D Jap... mul buss täis kenasid mehi. :)
Paraku ei huvita ma ühtegi neist küllaldaselt, et nad tuleks ja tere ütleks.
Pagan küll.

Igatahes, täna lähen natuke varem magama kui muidu, ehk siis... mingi...eee..noh, tegelikult vist ei jõuagi varem. :D Poole kaheks ehk jõuan voodini. :D Aga võib-olla löön käega ja lähen kohe. :D
Küll ma millalgi jälle kirjutan, viimasel ajal on tegemist ja mõtteid küll, aga kuidagi... ei viitsi. :D :P

Ahjaa, ja saate aru! Mul on tööl viimasel ajal täitsa tobe probleem. Pean üsna palju allkirja andma tööl, paberitele igasugustele, ja allkiri tuleb üsna automaatselt, eks, see on käe sisse harjunud. Noh, ja viimasel ajal on aju nii hõivatud kõiksuguste mitte-tööalaste mõtetega, et jään pidevalt poole allkirja pealt seisma ja mõtlen, et mida ma siin nüüd kirjutasingi... eee.. kuidas ma nüüd...edasi lähen? Ja siis teen mingi suvalise pusa sinna lõppu. :D Õudne.
Liitusin juba orkutis Mul on kalamälu- nimelise communityga. :D

Head ööd ja ilusaid unenägusid. :)

No comments: