Saturday, February 17, 2018

Veel üks varasem jupp

Heips. Istun jälle tööl, kell on neli läbi 10 mintsa ja kuidagi üksildane tunne on. Helistasin just oma pojale, ütlesin, et "räägi midagi" ja ta ümises ja nohises ja lõpuks ütles, et talle toodi süüa ja ta paneb nüüd toru ära.
Tal algas koolivaheaeg täna, saab natuke rahu. Mina ka. Joosepil on täismahus teismeliseiga kallal, enamasti suhtleb ta minuga läbi death metali hittide. No vähemalt tundub sedasi. Hommikul lähen teda vaikselt äratama, et "kallis musirull, ärka üles, hommik on käes..." ja vastu tuleb: "AAAAAAARGGGGRRRRRRHHHHHH..."
Või ütlen, et näe, film hakkas. "Aaaaeeergh, ma näen ju ise ka!!!"
Kolmapäeva õhtu oli eriti nihilistlik, kõigepealt õppis matat, needis mataõpetajat, mataõpikut, käsilolevaid ülesandeid, kalkulaatorit ja pliiatsit. Seejärel lamas voodil ja õiendas, et "miks on ööd üldse vaja, miks peab pimedaks minema, me saaksime vabalt valges ka magada." No lihtsalt öö noris tüli, eks. Ärritav värk. Siis hüüdis mulle teise tuppa: "Kas ma PEAN seda tekki kasutama?!" Ma vastasin, et ei pea, kui ei taha.
"Aga patja?!"
Võib ka ilma padjata magada, muidugi... Ma magan ka vahel nii.
Mingi aja pärast hiilisin vaatama, lamas tühjal voodil porgandina, käed kõrval nagu tinasõduril, nägu vastu madratsit. :D Panin talle salaja teki peale.
Emad ei ole eriti sõnakuulelikud.

Tahaks õudsalt, et ajavoolu saaks tekitada sildu, nii et hüppad mingite asjatoimetuste seest korraks välja ja maailm seisab, kuni sa askeldad. Pärast läheks jälle tagasi, keegi ei teakski midagi, ja ise saaks elu nautida rahulikult, ilma mingi kuklastorkiva kohustuse või plaani või jurata. Mu aeg oleks nagu dressipükste kumm, hirmsasti lokkis ja väljavenind. :D Käiksin kogu aeg kuskil "korra ära."

Siin blogimas näiteks. :) Pildid peaks ka üles panema. Hah, just enne lugesin tuttava tuttava tuttava (no kurat seda enam mäletab) seina pealt facebookist, et "pole midagi tüütumat, kui teiste pulma- või reisipiltide vaatamine."
No ma ei tea, mulle küll meeldib. Teiste reisipilte on nii super vaadata, eriti kui nad sinna juurde kirjutanud on igasugu lisainffi. Pulmapildid meeldivad mulle ka. Ise ma ju pulmi ei tee ja reisima ka ei lähe. :D
(Pealegi unustas ta võõraste laste ja koerte pildid. Noh ja kõik ülejäänu. :) )
Tunnen kohustust valida piltide seast ainult kõige paremad, sellised, mis võõrastele ka midagi "annavad." Enda jaoks paneks palju rohkem pilte, mul on neid vaja, et mäletada asju. Ja facebooki-inimesed vist ei huvitu enivei mu lisainfost, niisiis... panen siia jutu ja sinna mõned pildid. :)

(Väljas on nii kummaline ilm täna, hall ja porine ja kajakad lendavad ringiratast. Kummiku ja riidest poekoti tunne.)