Friday, November 12, 2010

Üksijoojake

Musta huumorit algusesse: One out of every three smokers die. So... apparently the other two become immortal.

Peaks vist kah uuesti suitsetama hakkama. :D Tervis kipub viimasel ajal käest minema. Aga noh.. mul on sügiseti alati meeletud peavalud. Välja arvatud juhud, kui kellegagi koos olen, kes kuu aega mu pead ja õlgu väsimatult masseerib või mu pingesolekut aegajalt eksitab. :D Aga noh.. neid "juhte" ei tule just tihti ette.

Ahahaha, keegi läks praegu koridoris trepist alla ja vilistas pikalt ja kõvasti mingit laulujuppi, väga rõõmus selline. :D Ja siis ütles "oih" ja jäi vait. :D

Joonistasin just markeriga oma saapaninad uuesti mustaks, olid ära kulund, kanäe.
Never judge a book by its covers...? Poor book cover makers.
Muljed on üldse ühed kummalised asjad. Viimasel ajal olen jälle nende üle mõelnud.
Näiteks mõni inimene tundub väga heasüdamlik, vastutulelik, hea, teistega arvestav.... ja siis vaatad, et krt, see on vist hoopis rumalus. Kõigel on piir, ja kui su enda kõri hakatakse juba läbi lõikama, siis oleks mõistlik ikka "ei" öelda, mitte varmalt pakkuda end nuga teritama. Aga noh... eks igaüks teeb nii nagu ise tahab ja saab oma õppetunnid elus ise kätte. Pole minu asi kobiseda.
Aga samas ei suuda ma ka silma kinni pigistada ja oodata, kuni teine surnuks ruunatakse. Ja tema jälle ei taha mu etteheitvat pilku näha. :D Seega ei saagi vist suhelda, krt. :D
Eks talle tundub samamoodi keegi hoopis teistsugune, kui see tegelikult on. Hämmastav, kuidas inimesed näevad seda, mida tahavad näha.
Ma ise harrastan viimasel ajal sarnast stiili. Meeldib üks mees, siis ma kujutan ette, et tal on hambaid tunduvalt harvendatud, ja ongi kohe kergem "nägemist" öelda. Või mõtlen, et ta pole varbaküüsi viis aastat lõiganud. Ei mingeid romantilisi huvisid enam! :D

Olen nii laiahaardeliseks läinud, et hakkasin ühtlasi seda teatavat jalgrattur-rännumeest, kelle tegemisi ma fb-s jälgin, hoopis paranoilisemalt vaatama. Tegelikult istub kindlasti Narva kohvikus ENEKEsega ja veerib kohanimesid fb-sse kirjutamiseks. :D

Ohjah, illusioonid. Kes nendeta saaks. :)
Mul uned viimasel ajal piinavad. Teate küll, enamasti näed und ja ärkad ja vangutad pead, et ossa süda, misasi see nüüd oli ja siis unustad rahulikult ära. Aga mida teha nende unedega, mida näed, ja siis nad, raiped, jäävad sind painama? :)
Viimased kolme öö jooksul nähtud uned on täiesti selgelt meeles. Eriti kuna... noh..

L says:
ja ma näen kaks ööd järjest ühte ja sedasama kohta unes.
ütle, kas sul ei tule tuttav ette kuskilt. nagu T täht, tee läheb kaheks. ja seal üleval on meri, siukse valli taga nagu on.. noh, mitte just kuristik, aga meri on nagu nats allpool siiski. ehk polegi meri, aga mingi suur veekogu.
ja seal vasakulpool T ristmikku on üks siuke piklik vist ühekorruseline maja
ma arvan et ühekorruseline siiski, mahajäetud
justkui
ja pool maja oli nagu valge ja pool puidust või kuidagi siuke.. nagu poolitatud.
valge värv millegipärast kuidagi eristus.
ma eile öösel nägin unes, et ma olin pätt, kes põgenes politsei eest, tegi seal pettemanöövri ja peitis sinna varanduse :D politsei ei märganud ja sõitis mööda.
ja täna öösel nägin sedasama kohta, ainult et olin politseinik, kes pätti taga ajas ja sõitsin sealt mööda pika ninaga.
... et nagu.. kus see koht on? läheks tooks varanduse ära xD

Teine unenägu oli selline, et läksime emaga kuskile, ja pidevalt kohtasime teel autot pruutpaari ja teiste inimestega, ja neil läks järjekindlalt kõik pekki. Viimane kord pandi neile lilled katusele, sidusid ja jamasid ja sättisid, ja siis sõitsid minema, otse mingi põõsa alt läbi ja see tõmbas siuhti lilledel õied küljest, puhta rootsud jäid ainult. See oli kõik nagu komöödiafilmina mu unes, inimesed liikusid kiiremini kui muidu ja... ajas kangesti naerma ja samas oli kahju kah. :)
Ja siis me emaga sõitsime autoga (ema juhtis, ja mu ema kardab autosid peaaegu sama palju kui kummitusi :D) suurest rohelisest mäest üles, kus kasvasid kahte sorti lilled, aga ainult lillad ja kollased. :D Ühed lilled olid tulbid, aga teine oli siuke... noh.. nagu rakvere raibe. :D Ja teed seal ei olnud, rada ka mitte, aga ma ei teagi, kas meil oli mingi hõljukauto või, sest ma ei muretsenud üldse nende lillede pärast. (Ma ei kannata silmaotsaski neid tölle, kes üle muruplatside ja peenarde "lõikavad." Rrrrr.)
Kogu unel oli selline päikeseratas-päikeseratas maik man. Päike sillerdas ja linnud laulsivad ja rohi rohetas ja taevas oli potipõhjasinine.
Ja mäe otsas elasid L ja minu tädi A. ja L-il oli ujumismüts peas (ahaha, ta naeraks selle peale) ja me pidime ujuma minema, ta ütles, et vesi on hästi mõnus ja soe. (Uuuu, kus tahaks praegu ujuma.)
Meri oli seal maja taga. Ahjaa, ja kempsus käisin ka, aga neil oli pirn läbi. :D Täiesti random.
Ja me siis panime rätikuid ja värke valmis ja kuulsime eemalt, kuidas mu ema ja tädi nende pulmaliste sekelduste üle naersid ja pead vangutasid, et mõnel ikka juhtub. Hüüdsin neile, et "aga kõigest jamast hoolimata, näe, abiellusid!" Ja teised siis kiitsid takka, et jah, nii tublid, ei lasknud end heidutada. :D

Ja siis ööl enne seda nägin unes, et pesin vannitoas midagi ja järsku avastasin, et seisan peaaegu põlvini vees. :D Ilmselt oli siis toru katki läinud või midagi. Aga nii mõnus soe vesi oli, et ma ei pannud tähelegi.
Enivei, leidsin netist sellise unenäoseletaja, tundub päris loogiline. See, et seal ka Tom Cruise sees on, ajab küll naerma. :D Aga igati ajakohane seletaja, pole mingi eesti sõnnikuhark, heinakuhi ja pudrunui.

http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/

To dream that water is rising up in your house, suggests that you are becoming overwhelmed by your emotions.

To see a wedding in your dream, symbolizes a new beginning or transition in your current life. A wedding reflects your issues about commitment and independence. Alternatively, your wedding dream refers to feelings of bitterness, sorrow, or death. Such dreams are often negative and highlight some anxiety or fear. If you dream that the wedding goes wrong or ends in disaster, then it suggests that you need to address some negativity immediately.

Nojah, meil ei lõppenud ju katastroofiga, kõik abiellusid omavahel ja elasid õnnelikult tänapäevani, kui nad veel surnud pole. Mida nad pole.

To see tulips in your dream, indicate fresh new beginnings. You are loving life! Tulips are also symbolic of faith, charity, hope, perfection, idealistic love and fertility. Consider the pun "two lips". Perhaps it is hinting to a kiss?

To see a burned out light bulb in your dream, indicates that you are feeling ineffective. You feel that you are out of ideas or that you have nothing to offer.

To see a toilet in your dream, symbolizes a release of emotions. You need to get rid of something in your life that is useless.

To dream that you are swimming, suggests that you are exploring aspects of your unconscious mind and emotions. The dream may be a sign that you are seeking some sort of emotional support. It is a common dream image for people going through therapy.

Mul oleks küll hädasti puhkust ja närviravi vaja. Ja mitte füüsilises mõttes niivõrd, ehkki und tahaks küll, aga intellektuaalses mõttes. Tahaks midagi uut ja põnevat. See annaks jõudu juurde. Eks võtan nädalavahetusel õmblusmasina lõpuks ometi pakist välja. :D Ahahaha, jah, siiani seisab nurgas. Mis tast ikka lahti kitkuda, kui midagi teha sellega parajasti pole. Ohh, peakski minema kuskile kaltsukasse ja otsima mõnda ilusat õhukest riiet... Lasteaia jõululaat ju tuleb ja õpetaja ütles, et nukuriided pidavat väga hästi kaubaks minema. Seekord on mul õmblusmasin, saan ehk rohkem ja normaalsemaid asju teha.. Kui oskan üldse. :D
Eks võtan laupäeval lahti ja uurin asja. Pealevaadates tundus küll hooooopis teine tera kui me vana masin.

Seda järgnevat klippi olen ma siia varem ka pannud, aga...




I say:
kuidas keegi sureb. mul on kas südamerabandus või insult, üks kahest
Margit says:
ei pruugi tulla, sul on kõik teistmoodi kui teistel
I say:
midagi plahvatab
:D ma mõtlengi et ehk lihtsalt plahvatan ja jääb siuke roosa udu
pole kirsturaha vaja ega midagi
lasevad voolikuga üle
Margit says:
:D
I say:
super, ökosurm, ühtlasi väetan peenrad ära :D

--

Muide, pisut häiriv on neid pruudikleite näha koguaeg unes, justkui oleks mingi hirmus kihk abielluda. :D Pidavat hoopis tähendama, et:

To see a bride in your dream, symbolizes a union or partnership.

Ep ole unioone või partnershippe kah kuskil näinud, ausõna. :)

I say:
ilgelt imelik unenägu oli üldse
ja jälle oli pruudikleidiga tshikk seal.
seal olid nagu kaks politseinikku, ja siis mees mõtles et naine on ullike, aga tegelt naine trumpas ta üle, teadis palju rohkem. :) ja siis mingi kamm oli seal selle pätiga ja nad ei saand enam nagu.. avalikult ringi käia, ei teagi, mis siis, oleks maha löödud or sth või pidid nad tegema näo, et on surnud või midagi taolist, igatahes see naispolitseinik viis ta autoga kuskile tolmuse tee äärde ja ütles et mine vaata presendi alla
ja seal oli üks auto presendi all. nagu vanaraud, a la
ja siis see tüüp läks sinnapoole ja kuulis sealt seest nagu laste kilkeid
ja läks ja kergitas seda presenti ja seal istus pruudikleidiga naine (ja ilmselt veel rahvast, aga selle naise suur naerunägu ainult paistis esiplaanil ja ta ütles rõõmsalt ja üllatunult: g***!!!
a la sina ka siin!
g***** on mar-i õe poja nimi
sündis tiba aega tagasi
Margit says:
:|
I say:
ja see mees oli järsku nagu selle naise isa, meelekohad olid hallid ja ta vaatas seda naist täpselt siukse... isatundega
ja siis ärkasingi üles
selle nimehõiskamise peale
Margit says:
kriipi
I say:
kusjuures, ahaha, rääkisin isale seda täna ja isa ütles et ah mis, ma pole mitu aastat ühtki und näind ja täna öösel nägin.
oli öö läbi hiigelsuuri vihmausse maast välja venitanud :D
Margit says:
:D
I say:
ütles et algul oli täiega hirm neid katsuda, et ehk on mingid mutandid, no poolemeetrised olid.
ja öö läbi materdas ja jamas nendega
venitas siia ja sinnapoole
:D
aga ise oli ilgelt hämmingus et no... mitu aastat pole und näinud ja nüüd siuke! :D

--

I say:
muide... tead, mis selle reedese pralle nimi on? rockime püksid maha vol 2
:D peab kahed püksid panema
või vähemalt jalad ära ajama
muidu jään sinna toolidesse kinni.
takerdun baariletti

Nagu muuseas hiivan mõned siidrivaadid sääremarjapusas koju kaasa.
Tegelikult on nii tore, ma peangi ilmselt üksi minema, ja näen välja nagu mingi sookoll. :D Laenan Joosepilt seamaski. Aga noh, shietta kah, nagu öeldakse. Kuskil. Põlluväetajate seltskonnas.

--

S says:
b***** käis marti jooksmas, tuli just koju vuntsid ees
isa ytles et teised lapsed olid kõik vait olnud ja b*** hakkas yxi iga maja ukse taga kõva häälega laulma
nii vapper
ja karjus head viljaõnne kõigile XD

--

Jah, meil käisid ka Mustakal mardid. Joosep oli minu peale tige hetkel, ajas suu prunti ja pani käed rinnale risti ja keeras martidele demonstratiivselt selja. :D
Aga kummalised, tänapäevased mardid olid. Vaiksed ja kohmetud ja vaatasid mulle ootavalt otsa.

I say:
ehk ma oleks kuidagi pidand nagu... nõudma neilt mingit tantsu või laulu
aga mul on nagu.... totakas seda ju nõuda :D
ja ei jää ju niisama igavesti vaikides vastamisi seisma
litsusin koti komme täis ja..
:D
isegi tublid et ikka jooksevad
vuntsid olid ette joonistatud :D

Andsin neile kõik oma kommid ära, päris hea noos, ja siis panin ukse lukku ja võtsin riided seljast. Ei ühtegi marti enam. :D
Haa, sellest meenus, kui Joosepi isa ühel sõbral lapsed jonnisid ja jamasid ja siis emal ütlesid närvid üles ja käratas neile kurjalt: "Ja et ma mitte üht jonni enam ei kuuleks!"
Teises toas diivanil istus nende isa oma nüüd hiirvaikse sõber Joonasega... keda Jonniks kutsuti. :D
Mnjaa, emad on ühed keerulised (ent nutikad) loomad. :D

I say:
nii hea et sepe koguaeg laulab omaette
ta on vannis ja nii hea on, koguaeg on kuulda, et kõik on korras
:D
kui vaikselt nohistaks, siis peaks koguaeg vaatamas käima

Joosep joonistas lasteaias isadepäevakaardi oma vanaisale ja õpetaja tuli pärast igaks juhuks küsima, et kas vanaisa nimi on ikka see, mis Joosep kaardile kirjutas... Nad juba teavad mu väikest uduajajat. Isa nimeks teatas ta ju kunagi "Nasu Alvaanius Armeerikast." :D Nimi ei pidavat küll meest rikkuma, aga... vaju või maa alla, I tell ya. :D

Ahjaa, Joosep tuli lasteaias auto ja legomehega ja selline vestlus oli meil.
- Tere, kes teie olete?
- Mina olen Joosepi ema.
- Kas see on teie auto?
- Jah, me sõidame sellega kohe varsti koju.
- Ei usu, te ei mahu ju sinna sisse!
- Miks ei mahu. Ma tõmban kõhu sisse!

--

Alles see oli, kui avastasin, kui hellitavas vormis mu poenimekiri koostatud on (saiake, kohuke,) nüüd siis järgmine vihje. Küsisin Joosepilt õues, et mis puu see on. Joosep vastas: "Ma tean küll, oota, ära ütle ette!.... mm... eee... kaseke!!!" :D
Küll me oleme armsad inimesed! :D

Nüüd pean lõpetama plära ja asjad kokku panema, pean Joosepile isa minema mängima. Isadepäevaüritus on täna... ja isasid pole kuskilt laenata. Vanaisa ütles, et EHK tal õnnestub siiski tulla... Aga ta arvas, et vist ei jõua, täna muid asjaajamisi ees. Loota ju võin... Joosepil oleks hirmus hea meel, kui tal seal vahel mõni isane inimene kah näole annaks.
Loodetavasti ei ole samasugune värk nagu emadepäeval... et isad lähevad lastega sinna etteotsa ja... Mis need siis teevad, kel polegi isa? Ma pean ikka pikema habeme kasvatama, krt. Või oot, poolele lõuale. Siis üheltpoolt nägu olen ema ja teiseltpoolt isa. Skisofreenia at its best. :)

Haa, üks klient praegu telefonis ütles, et "oih, ma keerasin täitsa ära." :D
Eks tal oli mingile põgenevale paberile kirjutatud, mis ta tahtis tellida. Või ehk keeraski ära, kust mina tean, eksole. :D Ma ise teen vist ka sedasama, õhtupoole.
Kurb on see, et pean otse lasteaeda jooksma, ei saa isegi väikest sidrikut osta endale õhtuks. :D
Lähen Tapperisse üksi ja vaatan selle va Nevesise üle. See laulja on muide Joosepiga ühel päeval sündinud, ja kah kukeaastal. :) Lähen uurin, kas tekib ematunne või mis. :D

No comments: