Tuesday, October 25, 2016

Ei ole eesti keele õpetaja

:D Kui pealkirja kastikesse klikkisin, siis pakkus nimeks millegipärast Joosepi eesti keele õpetaja nime. :D Mine võta siis kinni, mis loogika see on. :D Aga vat ei pane.

Kirjutan hoopis kiiresti eilse vahejuhtumi, mis naerma ajas.
Võtsin kodust arvuti mr. X-i juurde kaasa, et Joosep ei saaks öö läbi arvutis passida, seal tegin vahepeal lahti ja klikkisin ta mängus nuppe, et ta punktid ikka kirja saaks. (No ma olen siuke imelik ema, keelan küll arvutis passida, aga samas ei taha, et tal mäng ka seisma jääks.) Ja üks võõras tüüp muudkui käib Joosepit ründamas seal mängus, ehkki ise on mitu taset kõrgemal ja Joosep ei saa talle kuidagi vastu, ta alles keskajas ja teine juba kaasajas, mõõgaga püssi vastu ei vehi. No enivei, ütlesin Mr. X-ile ka, teda ajas närvi siuke ülbe tüüp ja ütles, et ma edastaks Joosepile, et see kirjutaks tüübile eestikeelse sõnumi: "Ime muna, nolk." :D Et kutt las paneb google translatorisse, kui tahab teada saada, mis talle öeldi.
Seejärel Mr.X sügeles natuke ringi ja siis uudishimu sai võitu, läks ja kirjutaski selle google translatorisse, et näha, mis tõlge tuleb.
Tõlge: "Miracle of the egg, shaver."
:DDDD Kujutasime siis ette, kuidas see võõras seapea istub ja on totaalses hämmingus.

No comments: