Friday, June 13, 2014

Poolik päike :)

Pisike tiu-tiu postitus tõsiste teadaannete vahele. Soovitage mulle siia muusikapala ka, kommentaaridesse. Midagi kummalist ja naiselikku, ent rokkivat. :)
Hetkeplaanis tuleb tunnistada, et korraks annan alla. :) Romantika ja kurameerimine pole veel minu jaoks. Kõik on liiga... intensiivne. Ehk kui oleks armunud, siis sobiks, aga praegu... ärritab kogu see kõrgendatud tähelepanu ja pidev utsitamine ja.. tekitab pigem põgenemisrefleksi. Kui teine astub aina lähemale, siis ma astun tagasi. Lõpuks olen seljaga vastu seina ja siis hakkan vastu lükkama. See tähendab, et pean õigel hetkel oskama teisele "stop" öelda, kui ta ise aru ei saa. Aga... ma ei taha olla see... biatch. Ju nõu. :) Ja teine pole ometi sensitiiv ka, aga... võiks ju. :D
Mitme asjaolu ja muude huvide kokkulangevuse tulemusena..
Ühesõnaga, mina ei oska. F*** you guys, I'm going home. :) Pole mul neid mehi nii väga vaja. :D
Õnneks ei ole sellest vast midagi.. ses mõttes, et ei saa keegi veel haiget, oleme kõik sõpsid edasi. Võtame khuulilt. :)

Samas...
:D
Täiskuu, va koer.
Hahaha, just lugesin, horoskoop skorpionitele:
FRIDAY, JUNE 13, 2014
The current celestial energy means that the person of your dreams could very well make an appearance somewhere where you are involved in sporting activities, or even more adventurous pursuits, such as camping, hiking, or on vacation somewhere exotic. You will both realize that you are kindred spirits, and that you share a passion for loving and for living - and together you will do plenty of this.

Ma lähen paraku homme vist ainult kinno, vähemalt esialgsete plaanide kohaselt... aga minnes võtan ilmselt pisut kiiremaid tiire üles jah. :D Ole sa siis tervitatud, mu unelmate mees ja hingesugulane, kui ma sind homme/täna vilksamisi näen mööda joostes. :D

Joosep läheb esimest korda avalikku kohta prillidega. :) Ekraanile ja tahvlile vaatamiseks, öeldi, nii et vutlar kinno kaasa. Jeah, geneetika murdis ikka läbi, ütles silmaarst. Aga loodame, et poisi silmad on ka isasse, sel on ainult pisut prillil kraade. Kahe sarnase päris esimene vastastikune live silmavahtimine saab toimuma teisel juulil, siis saabub Joosepi iss Eestisse. :) Pean enne fotokad tühjaks tegema ja akud ära laadima. :D
Hakkab hull juuli, mil näen rohkem inimesi, kui varem mitme aasta jooksul. Ehk kohtan sel hullul reisil mõnd vallalist unelmaonklit, kes suudab mind taltsutada? ;) Haha, vaevalt, isa (haha, ma olen nagu mu ema, kes mu isa kohta vanasti "meie isa" ütles :D) sõpsid on vist kõik paardunud juba. Aga tore saab ikka olema. :) Üritan mitte ise planeerida või muretseda või mõelda, las teised orgunnivad nüüd. :D Ostsin endale hoopis seeliku... Nüüd oleks kingi ka vaja, selliseid, mis on jala küljes kinni ja mis ei hõõru.. Ehk siis olematuid unelmate kingi. :D Peab ilmselt tegema B jaoks surmapatu ja käima seeliku ja tennistega. Haah. :) Õnneks on mul savi. Voolin sellest.

Muide, tahate näha päris videot unelmate isikust? Mitte küll minu jaoks, ehkki selline mees on väärt palju. Kujuta ette, et oled täiesti üksi, mahajäetud, võimaluseta, ja teine tuleb täiesti ootamatult ja ilma mingi loogikata just sinna sinu juurde kurepeppu, et saaks sulle käe ulatada... Saatus, ma ütlen. See siin videos on küll saatus. :)

No comments: