Tuesday, March 1, 2011

Kes ei tantsi on pe-pu-politsei!

joosepil on ikka rokenrollgeenid, pole midagi teha.
tal kukkus mingi plötski jälle maha talle endale märkamatult ja käskisin tal selle üles võtta. ta siis vihaselt nähvas, et mis sa vaatad koguaeg, vaata telekast neid onusid. mina vastu et mulle need onud ei meeldi. tema: vaata siis tädisid. mina: mulle ei meeldi need tädid ka, mulle meeldib ainult sind vaadata. sepe: no vaata siis seda. keeras selja ja tõmbas püksid maha :D
hull laps.

Tere, pole ammu kirjutanud. :) Eks vist peaks end rohkem käsile võtma.
Ohjah. Käsile võtma. Ma üritasin vahepeal dieeti pidada, olin väga kangelaslik nädal aega. Mitte ühtegi kilo alla ei läinud. :D Krt ja põrgu, ma ütlen. Ainus tulemus on see, et porgandeid ei taha enam näha.
Vahepeal mõtlesin, et lööks õige käega, mis ma siin ikka üritan. Tavaliselt on kõige parem suveks valmistuda, kui kellegisse armuda, siis tulevad trennid ja värgid kuidagi rõõmuga. Aga mul aina kaovad kõik peast. :) Üksainus viimane pääsuke veel ongi. (See-eest kena tagumikuga pääsuke.)
Ülejäänd mehed on kuidagi hallid ja ebahuvitavad. Noh... küllap see siiski ainult tundub mulle. Mehed, ärge heitke meelt. :D

Bussis oli ühel tüübil hästi lahe mantel, selline lühemat sorti pintsakulaadne. Ümber kere üsnagi ja õlakutega. Jättis selja tagant väga mehise mulje. :) Ma teadsin ju küll, et kui see onkel sealt seest välja koorida, siis on ta tegelikult selline kõhetu kilulik, aga mis sest, mul juba huvi tekkis. :D Ahaha. Ohh, sellest meenub, lugege Tuglase "Maailma lõpus." Ükspäev meenus ja nüüd ei saa kuidagi lahti tahtmisest seda uuesti lugeda. :) Himurad naised. Vean kihla, et Hiidneitsi oli ka keskealine. :D
Panen siia vahele ühe lingi, kus sest loost üks väike jupp on... inglise keeli. :)

http://old.estinst.ee/historic/literary/spring96/02tuglas2.htm

Enivei, siis see bussimees keeras ringi ja oli hirmkurja näoga, nii et igasugune huvi lasi kiirelt jalga.
Muide, meeste jalad mulle meeldivad. :D Mitte küll see alumine jalaosa, varbaid ei kannata ma kohe üldse. Välja arvatud mu enda vorstikesed, need käivad küll... ehkki ma neid kuskile laua peale panema ei hakkaks külas, eks. :) Noh, ma ei paneks eriti hea meelega ühtki kehaosa lauale tegelikult... peale käte, millega annan sujuvalt ja väga nutikalt märku, et kuidas te ei näe!!! laud mu ees on täiesti tühi, keegi on ilmselgelt vaagnad ja liuad unustanud mu ette tuua.
Joosep on ka üleni kaunis. Varbad and all. :)

Kati meenutas facebookis Kemmuonu ja Kondi-Roobertit ja juustumuundureid ja... tuli kange igatsus me vanade juttude järele. Need on mu vanas arvutis... seega peaksin ma leidma mõne it-mehe, kes oskaks selle uuesti netti ühendada või lahti teha või midaiganes siis tegema peaks. :D Ka neid niiöelda... normaalseid jutte on mul seal poolikuid.. võiks ju millalgi nad valmis kirjutada? Ehkki ajumandumine on üsna viimastes faasides. Miks ma nii palju punkte panen igale poole? Väga ärritav.
Igatahes, ahaha. Ehk mu aju maandub siis millalgi ära ja saan teda jälle kasutama hakata. :D Jah, ma tean, mis ma ütlesin. Pikad, poolpikad ja lühikesed vokaalid.
Trallalalalllaa. Ufo Brain McClane.
Okei, nüüd tuleb läbisegi igast vanemat staffi, mis vahepeal kirjutanud olen.

--

Ilusat iseseisvuspäeva kõigile. :)
Vaatasin dokumentaalfilmi "Laulev revolutsioon," mis ajas kangesti nutma. Küll me oleme lahedad tegelikult. :) Ja mis veel huvitavam, mõtle ise, kui midagi taolist juhtuks uuesti... tankid ründaks. Me kõik ju läheksime sinna võitlema. :) Eestlased võivad ükskõik millised väiklased ja vinguvad olla muul ajal, aga raskel hetkel me hoiaks raudselt kokku jälle. :)
Mul on sellesse täielik usk.

Aga peaks kõigile tuttavatele välismaalastele seda filmi näitama. Ja vene koolides, ajalootunnis. Et nad ei arvaks, et me oleme selle ajaloo"versiooni" ainult nende õrritamiseks välja mõelnud. Ja ühel põhjusel veel, ka eestlastele. Meeldetuletuseks, et EI ole nii, et igas riigis toimuv on ainult selle riigi oma mure. Nagu praegu paljud eestlased (mehed enamasti) ütlevad, et no ja siis, et lähis-ida riikides inimesi ja eriti naisi ahistatakse. Et neil on selline traditsioon ja kombed ja..
So what? Kunagi oli kombeks ka lapsi koolis peksta avalikult. Teeb see selle siis õigeks või?
Kui kuskil tehakse kellelegi liiga, siis tuleb see avalikult hukka mõista. Infot jagada ja avalikult öelda, et selline käitumine on vale. Võib ju tunduda, et see on väga väike asi, mida teha saame, aga kõik väiksed asjad moodustavad kokku suuri asju.

Ma võin kihla vedada, et peaaegu keegi mu tuttavatest ei viitsinud vaadata seda filmi, mille facebooki üles panin, Nedast. Kuidas terve rahvus üritab pääseda hirmuvalitsuse alt, aga kuna valitsus teatab välisriikidele, et eiei, kõik on okei, siis keegi ei liiguta lillegi. Ehkki aimatakse, mis tegelikult toimub. Täpselt samamoodi, kui meie raudse eesriide taga olime.

Okei, ma panen need kaks filmi siia ka. Ja ei ole kohustuslik vaatamine, ei ole. :) (Kuidas ma seda ikka kontrolliks, eks. Ma ei ütle, et hingan sulle praegugi kuklasse tegelikult... ja korista oma sokid maast üles.)
Küll aga soovitan, just seda Neda lugu, eestlastele.



Ja Laulva revolutsiooni lugu lingina teie välismaistele sõpsidele. :)

http://www.youtube.com/watch?v=tUbfyOVD0ko

--

Normull, postimees tõi viis suurt kasti korraga trepist üles. Kui laisk saab olla, aru ma ei mõista. :) Ehitas neist siukse torni ja siis tegi tasakaalu säilitamiseks igast trikke. Siiajõudes oli sõrmenukkidelt nahk maas, veri väljas. :( Uff. Oleks talle plaastrit pakkunud, aga mul vist pole kaasas..
Ja siis läksin lattu ja sättisin staffi oma kohtadele ja lõin pea hella hooga vastu lauanurka veriseks. :D Ahahaha. Hea koba. Õnneks on seal juuksepiiri lähedal otsaesisel, nii et kui siniseks läheb hiljem, siis pole ehk väga näha... Panin küll siva külmi asju peale. Sõrmi ja nii. :D

Kojuminnes nägin seda reklaami, Tallinn aitab. Alguses oli hämming, siis turtsatasin üle bussi, ja siis tulid õudusjudinad. Suur värviline silt kirjaga "Tallinn aitab" ja sinna ümber oli riputatud inimfiguure, ringis armsasti. Tuli selline laul meelde nagu "Strange Fruit," tshekkige selle sõnu, siis taipate, kui veel ära ei ühendanud.
Ok, kojutulles tegin ERITI uduse pildi pimedas. Proovin teinekord parema teha.


Photobucket


Ja ühel teisel päeval nägin ma bussis üht nutvat poissi. Selline trullakas, suure seljakotiga, about 12-13 aastane. Seisis seal ukse juures ja üritas pisaraid tagasi hoida, muudkui äigas käega neid põskedele laiali. :( Mul tuli endale muidugi hoobilt nutt kurku, tobujuss nagu ma olen. Istusin ja mõtlesin, et krt, peaks ju küsima, et milles probleem... ja samas ei tahtnud teda nagu... ahistada kah. Et no krt, ei saa enam bussis ka rahulikult nutta, eksoleju.
Aga ikka küsisin vaikselt ära, et kas saan kuidagigigi aidata. Ütles, et ei saa. :( Ütlesin, et mul nii kurb sind vaadata, hakkan ise ka nutma nii.
Pärast mõtlesin, et pagan, nüüd vaene laps peab veel sellepärast ka põdema, et mind nutma ajas. :D Nii ei tohi vist öelda... ehkki see ju näitab, et ma hoolin, eks. Aga siis ta tunneb end veel minu eest ka vastutavana.
Ohjah. Oleks nii tahtnud midagi veel teha. Ehk ma ikka oleksin saanud aidata, oleksin ju, kui sundinud oleks teda rääkima asjast. :D Enamus asju ei ole ju üldse nii hirmsad, kui sel hetkel tunduvad. Isegi need, mis oleks nagu maailmalõpud... ei ole seda tegelikult. Piinled ja nutad ja... aasta hiljem ei mäletagi enam midagi.
Või ehk kehtib see ainult minusuguse mälumonstrumi kohta.

Kui see Haapsalu õnnetus oli, siis mõtlesin ka hoobilt, et ehk mõni neist lastest proovis salaja suitsetamist... Nagu lapsed ikka. Ma loodan, et see tulekahju ei saanud ühegi inimese süül alguse, sest kui jubedalt ta võib end nüüd tunda... :(
Kas te seda Toomi lühifilmi vaatasite, mis Oscarile kandideeris? "Pihtimus." See oli ju suhteliselt samal teemal. Noh... pluss see ükskõiksus, mis kiriku ja üldse tänapäeva inimestega kõikjal kaasas käib.
Ütlen ju isegi "jajaa, mhmh, kahtlemata," kui Joosep oma lasteaiaseiklustest miskit räägib. Kuigi... eks ma ÜRITAN normaalne olla. Raske on, ju nõu.

Eile oli "Neli tankisti ja koer" jälle ETV2-st või kuskilt ja vaatasin ja hell nostalgia tuli kallale. Kuidas me ennemuiste Mar-iga tema juures voodis peesitasime pühapäevahommikuti ja "Kapten Granti lapsi" või midagi sarnast vahtisime. :)
"Tankistides" oli selline stseen, kus need kuhnisid oma tankiga kellegi võõra onkli põllul ja see tuli ütlema, et mis värk on. Need kohe vabandama, et oih, me proovime nii vähe su põldu sokerdada, kui vähegi võimalik, ja onuke teatab hoopis, et ei, ma vaatasin, et te siin juba nii kaua, tulin süüa tooma teile. :)
How nice. Mulle õudsalt meeldivad filmid, kus inimesed on head. Selliseid filme oleks hädasti juurde vaja. Sest neid vaadates hakkaks ka kaitseseisundis inimestele tunduma, et ehk ongi. :)
Pealegi, mulle meeldis, et vene ajal olid need väärtustatavad omadused nii... puhtad. Tühja kah, et igalepoole vahele "kommunistlik" lisati... Tark inimene sõelub niikuinii antavast infost õiged asjad ise välja. :)
Ehkki me elasime kõik ühes suures vales, eks, aga lastele õpetati, et ausus on voorus. :) Abivalmidus, viisakus, sõpradest hoolimine jne.
Tänapäeva filmides on kangelane see, kel on kõige khuulimad asjad, kes kõige kiiremini kohale jõuab, no matter what, ja sealjuures kõige rohkem autosid lõhub.

Tegelikult on mu hetkelemmik "Wallanderi" sari etv-s. Hästi kummaline, mulle muidu see Branagaugghghghg või mis ta nimind oligi, ei ole kunagi meeldinud eriti, aga vanana on kuidagi nummi. :D Ja seal ei nämmutata sulle ette kõiki neid emotsioone, kõik on kuidagi vaikne ja rahulik ja hõljuv... selline veealune maailm.

Aaaah, vesi. Öelge, mis pagana fenomen see on, et kui vannis või dushiall oled, siis tulevad superhead mõtted pähe, ma panen terved pikad jutud kokku seal, sõnasõnalt, kirjutan luuletusi ja puha. Ilusaid ka veel! :D Ja nii kui ma sealt uksest välja astun, no mitttttte kui midagi ei mäleta enam! Ma kahtlustan, et vannitoa uksepiita on ehitatud mingi mälupühkimise vidin. Väga häiriv. Ehk see mopp polegi tegelikult mopp.

--

I say:
eile öösel oli shitt hetk
ma olin seda kleiti kudunud juba kaks päeva, üritand ilgelt... ja siis viimase rea peal jooksid silmad maha. ja see kallis lõng on siuke, et võimatu on tagasi saada vardale
friggin vihale ajas. viskasin varda suures kaares üle toa :D
aga siis ikka susserdasin ja proovisin ja lõpuks õnnestus päästa... vist. ma ei saanudki aru, mida ma tegin, aga... justkui ei hargne
nüüd on hirm, et kohekohe hakkab jooksma igaltpoolt :D
mar says:
...kudumineee
I say:
:D parem kui kudemineee
mida ma muul juhul teeks
mar says:
no ma ei teagi, sööks ma arvan :):)
I say:
:D mul on porganditest juba kõrini
ostsin ühe big ass kurgi poest, hell nälg oli, vaatasin seda säravate silmadega :D võisin üsna pervo tunduda..
mar says:
:D

--

Eurovisioonilaulust kah natuke. Eesti laul on ilmselgelt kõige valem nimi ever. :D
Victoria oleks ilmselt kõige paremini läbi löönud seal, ehkki endale meeldis mulle Outloudz.
Elmayonesa oli tore, laul ei meeldinud, aga kurask, tüüp on nii kiiresti keele ära õppinud, müts maha. :) Kahju, et Noorkuu ka teises voorus neid mantleid ei kandnud, nad olid nagu Disney-Matrix. Jana Kase hääl mulle meeldib, aga... Ses laulus oli sõnu liiga palju, muusikat ei kostnudki.
Outloudzi juures meeldis mulle, et laulja naeratas lauldes. Väga kärbsepaber tädidele, selline.. vabandav-poisilik. :)
Ja kui ma oleks neil mingi nõuandja, siis ma oleks just soovitandki peale kaotust sellist überkurba nägu teha. :D Nüüd tädid ronivad nahast välja, et poisi tuju jälle heaks teha. :)

Mis mulle kogu ürituse juures meeldis kõige rohkem, oli Leemet Muna kiirartiklid (nii ju käibki meil ajakirjandus) ja Sepa inkognito-intervjuud. Ehkki, kuidas nad ometi teda ära ei tundnud?! Tal on ju nii iseloomulik hääl.
Aga tore oli selle juures see, et näed kohe, kes saaks hakkama päris-Eurokal. Lepland ainult muigutas (keegi just küsis, et mis see tähendab. Muigutama - munema, sealjuures tehes suuga ringe ja kaheksaid.) väsimatult ja vaatas ilmse põlguse ja üleolekuga ja nööpis ähvardavalt pintsakut kinni. Ta ei oska ikka üldse suhelda vist.
Ja Kask on minu arust nonstop laksu all. :D Kaasasündinud jomm. Sest no... laulab ju ülihästi, aga... ainult jommis peaga räägitakse ja käitutakse nii nagu tema. :D

Selles suhtes on tore, et Getter läheb, ta oli sõbralik ja abivalmis ja üritas vähemalt. :D Ja eks see laul peaks Eurokale sobima ju ka, viimased aastad on seda vaibakloppimist seal üsna sageli kuulama pidanud.
Ahjaaa, muide, Getter astus ka tegelikult ämbrisse sujuvalt intervjuu lõpus. Eurovisioonil saaks ta kohe hellad rassismi-süüdistused kaela, kui silmi niimoodi venitaks, nagu ta seal klipi lõppedes tegi, aru saades, et see Ott Sepp on. :D

--

I say:
joosep teab väga hästi et puhkepäeva hommikul ei saa minuga eriti kontakti
sest olen kauem maganud järjest
kui aint nati korraga magan, siis ärkan ilusti üles
margit says:
mul ka ema magas, kui ma hommikuti kooli läksin
isa ajas üles ja ise läksin kooli
:)
I say:
:) ma ei mäleta midagi sellest ajast
jube elu mul ikka. minevikuta naine
margit says:
sama siin...kahju tegelt
I say:
no ongi. kindlasti oleks palju põnevaid asju...
häid nalju ja..
margit says:
nii paljusid asju ei mäleta...
I say:
aga ei tea mitte midagi
terved aastakümned kadund
margit says:
jep
I say:
joosep on ka kahtlane
tuli kohukesega siia. ma ütlesin et no kuule, diivanil ei sööda
läks minema
ja siis vaatas kaks sekundit telekat ja tuli uuesti siia istuma
käbid ja kännud või midagi

--

I say:
ma söön ka toas
meil on köök mingi meeter korda meeter, sinna ei saagi toole panna. ei mahu
margit says:
midagi head tahaks...
I say:
sinki?
kala?
margit says:
aga ma ei tea mida...
I say:
porgandit?
:D
margit says:
viinamarju sõin
I say:
ma tahaks soolakala, siukest kõva ja kuivand
ja õlle
ja vahukoorekukleid
:D
sobib kokku küll

--

Kuulan mingit hellpositiivset laulukest, John Legend, "Someday" ja ise olen jube masendund. :D Või noh... mitte just masendund, aga hellalt vihale ajab, et ma nii ei mõtle, nagu seal need sõnad on. Võiks ju.

Vaatasin erinevaid voodeid, peaks ju kunagi endale voodi ka ostma. Aru ma ei mõista, kuidas inimesed suudavad baldahhiinvoodis magada. Ma ei saaks sekundikski sõba silmale, kössitaks peatsis ja oleks valmis zombiede rünnakuks. Kui on kardin, jumal küll, siis on ka seal taga keegi. :D Samal põhjusel pole mul dushikardinat.
Ja kui nüüd edasi mõelda, siis vist ikka pole mõtet voodit osta... siis peab jalad sealt maha hommikuti panema... või öösel, rist ja viletsus... Voodi all on ju igasugu... olendeid. :D Madrats on ikka palju parem, mis siis, et sinna saavad jällegi rotid ja maod sisse jalutada. Nad on palju reaalsemad, seega neid ma ei karda. :D Ahahaha.
Kindlustusagentide unelm, that's me.

Eile bussis üks naine rääkis mobiiliga töökaaslast taga. "Ma kitusin KOHE bossile ära, et ** läks töölt minema pool tundi pärast teda!" (Siin põhjus, miks ma kuulama jäin üldse, tavaliselt väldin võõraid kõnesid. Kitusin - wtf sõna täiskasvanud inimese suus. :D ) Enivei, ta ütles edasi, et "NÜÜD ta näeb, milline see inimene tegelikult on! Suuga teeb suure linna, aga käega ei tee kärbselegi liiga!"
:D
Solvangu feil, eh? :)



Ma kuulsin seda laulu raadiost ja algus pani fantaasia tööle kohe. Mul oleks sealt need laulusõnad hoopis teisiti edasi läinud... pikk jutt tuli kohe pähe... kahjuks ei mäleta ma sellest enam suurt midagi. :D
Kodus magasin mitu tundi vahepeal, enne magamajäämist tuli mingi geniaalne mõte... Ka see läks kõige kaduva teed. :)

Aga mis just meenus! :) Külm oli õues, eks, ja istusin bussis ja soojendasin käsi ja järsku meenus ÕV, kes väitis, et tema kindaid ei kanna. Ma esimese ideena kohe kujutasin ette, kuidas ta käib ringi, käed mütsis. Aga tegelikult... Talle tuleks muhv kinkida. :D

ÕV-ga muide kohtusin Jägermeistri Rock Liigal, kuhu jälle üksi sattusin. Kuulasin Nevesise ära ja seal Rock cafes oli nii kuramuse külm, et mõtlesin, et lähen kohe koju tagasi, mis ma seal üksi külmetan. Aga ÕV astus ligi. Nii tore. :)
Kõige toredam oli õhtu jooksul see, et kui ära läksime, siis väljas oli libe ja ma võtsin muidugi kohe kinni tast, eks, et pehmem kukkuda oleks, juhul kui. Õnneks ei kukkunud, aga ma olin unustanud, kui tore on niimoodi kellegi käe alt kinni hoida. :) Täitsa emase inimese tunne tuli peale.

ÕV-ga ükspäev rääkisime muljetest või millestki, ja ta ütles muu jutu sees, et inimesed üritavad esimesed kolm kuud ju head muljet jätta teisele, ja siis õpid inimest tundma ja siis ta laseb end lõdvaks, ja pead uuesti õppima hakkama.
Ja ma nõustusin sel hetkel, aga siis hakkasin hiljem mõtlema, et tegelikult ju teeskled terve elu mingil määral. :D Ikka ju üritad endast head muljet jätta teisele... Ja isegi mitte ainult teisele, endale ju ka. Üritad ju terve elu olla parem inimene, kui tegelikult oled.
Või siis hoopis keegi teine.. :D



Ja veel muinasjutte.

http://www.parnupostimees.ee/?id=206640

--

Juristi unejutt

Käesolevaga edastame teile informatsiooni juhtumist seoses eelkooliealise alaealisega, keda vastavalt kohalikule tavale nimetatakse tema ebatüüpilise peakatte tõttu Punamütsikeseks.
Eelnimetatud Punamütsikese emale toimetati kätte lihtkiri tema emalt, millega viimane teatas enda haigestumisest ja hooldusvajadusest, mille põhjal Punamütsikese ema otsustas vanaemale kätte toimetada saadetise, mis sisaldas toiduaineid ja ravimeid.
Enne saadetise kättetoimetamise alustamist keelati Punamütsikesel tema ema poolt vanema õigustele toetudes kõrvale kaldumine saadetise kättetoimetamiseks kasutatavalt jalgteelt.
Jalgteel astus Punamütsikesega kontakti looduses vabalt elav metsloom, kes kallutas teda ema poolt rakendatud keeldu otseselt rikkuma, mahitades teda metsasaaduste korjamisele. Uluk nõudis Punamütsikeselt õigusvastaselt selgitusi temal kaasas oleva toidu veoks kohandatud kandevahendi sisu kohta ja tegi Punamütsikest küsitledes kindlaks tema vanaema alalise elukoha.
Toidunappuse tõttu sisenes uluk seepeale identiteedipettust kasutades vanaema eluruumidesse ja neelas eelnimetatud haiguse tõttu liikumisvõimetu isiku alla tahtlusega ta ära seedida.
Punamütsikese jõudmisel eluruumi sooritas uluk taas identiteedipettuse esinedes seekord vanaemana ning pani seejärel toime teistkordse allaneelamise luues niiviisi teoobjekti paljususe.
Elamu vahetus läheduses viibinud jahipidamisõigust omav isik sisenes ehitisest kuuldud heli peale, tehes kindlaks selle pärinemise ulukist. Seejärel tulistas jahipidamisõigust omav isik ulukit registreeritud tulirelvast tiheasustusalale tunginud uluki surmamiseks sätestatud korras.
Surmatud uluki ebatavaline välimus andis alust arvata, et selle sees võib leiduda inimmaterjali. Selle kindlaks tegemise eesmärgil avas jahipidamisõigust omav isik torke-lõikerelva abil surmatud uluki kõhuõõne, misjärel pääses sealt välja veel elusolev Punamütsikene, samuti eelnimetatu vanaema.

Kui asjassepuutuvate isikute kohta ei ole välja antud arstliku surmatõendit ega koostatud surmaakti perekonnaseisuameti poolt, tuleb eeldada nende elusolekut.

--



mar says:
lugesin just kui ohtlik on vähene seks (loe täielik puudus) naise tervisele
tekivad:
•depressioonihood,•nahaprobleemid,•madal immuunsus,•südame-veresoonkonna haigused,•varajased vananemismärgid,•unehäired,•alkoholism,•ülekaalulisus.
arva mitu mul nendest märkidest on???
L says:
:D no mul on küll kõik, sul veel mõnda pole
mar says:
ma olen sügavalt masendunud nüüd...
millist mul pole huvitav?
L says:
XD ehh. tuleb välja minna ja leida mõni
mar says:
alkoholism?'
:D tükk aega juba on
L says:
enneaegseid vananemisnähte pole, ülekaalulisust ka mitte
mar says:
on küll
L says:
ma küll ei näe
mar says:
sa näedki mind harva
L says:
aga noh, ehk mul on vanadusest silmanägemine nirumaks ka läind XD
mar says:
:D

--

L says:
pead juuksurisse minema
tuul says:
arvad
L says:
jah, vaata kui karvane sa oled
tuul says:
höm
L says:
:D mitte et ma sind n2ind oleks juba kaks aastat
tuul says:
ma nii skinheadiks vöin saada
L says:
no kui karvane skin on, siis pole ju hullu
tuul says:
ma arvan et skinnid on ainult altpoolt karvased
L says:
seestpoolt
--

Margit says:
koristasin veidi :)
viisime kõik vaibad puhastusse, nüüd kõik kajab :)
tegin muffineid nüüd katab põrandaid vaipade asemel puru :)
I say: :)
kogu, ära korista
varsti enam ei kaja
kogud puru kuni jaanipäevani, siis keerad rulli ja tood külakosti
Margit says:
jah, uskumatu, ma ei teadnud, et muffinis võib nii palju puru olla
:D
selle ringitrampimise juures keeran lõpuks põrandakatte rulli :D
rullbiskviit :D
I say:
just :)
Margit says:
nüüd ma siis tean, kuidas seda tehakse

--

mar says:
mis teed
L says:
ma üritan k-i veenda, et sul on saba

2 comments:

BM said...

Nii tore blogi oli. Palju lõbusaid nalju ja kuhjaga huvitavaid ideid. :) Super lugemine

wonderwoman said...

:) Ait2h. N2e, keegi ikka loeb ka veel, m6tlesin juba, et pikad vahed v66rutavad veel viimsedki lugejad. :)