Wednesday, December 29, 2010

Ura!

No tervist. Pole ammu kirjutanud, sest pole tahtnud.
:D
Aga. Täna tundsin, et peaks ütlema meestele mõne sõna.

Üks sõbrants rääkis eile, et nägi, kuidas noored mehed tormasid trolli peale, paisates mammisid kahte lehte. Oli poes käinud ja kodu poole minnes mõtteid mõlgutanud, et huvitav, millal küll inimese peas see klõks käib, mis egoistiks muudab.
Ja astus sõiduteele, kus õnneks küll hetkel liiklust polnud. Õnneks, sest lume all oli kiilasjää nagu igalpool vist praegu, ja ta käis mauhti siruli kõigi oma kottide ja kompsudega. :)
Ja SIIS hüppas üle lumevalli tundmatu noormees nagu kõikvõimas superhirv ja aitas ta püsti ja korjas ta kotid kokku ja... :))) NII liigutav.
Ja sõbrants tuli koju ja msni ja kirjutas mulle, et "tead, noorus ikka ei ole hukas." :D

Teine sõbrants just helistas ja rääkis, kuidas tundmatu meesklient oli muudkui komplimente teinud ja juttu puhunud pikalt-laialt. :)

Ja mina ootasin bussipeatuses bussi maailmatu aja, sealsamas seisis ka üks noormees, keda ma tihtipeale hommikuti näen. Tuiskas ja üsna kuri ilm oli. Ja bussi ei tulnud. Tema helistas kuskile ja hakkas ära minema. Oli juba kaugemal, siis tuli tagasi ja ütles mulle, et "pole mõtet oodata, Sõpruse pst-l on mingi õnnetus ja tee umbes."
Nagu... awww. :)
Nii armas temast. Tagasi tulla.

Seega... kodanikud mehed!
Teie arvates on ehk pisike asi, aga meie, naised, heldime üdini. :)
Aitüma. :)

P.S. Ma ei räägi seda üldse mitte sellepärast, et meil esineb Haaa, Beee, Tseee juba mitmendat päeva põhjaliku kavaga. :D
P.S.2 Saku Long Drink Chill Sidrun on õõõuuudneeee. No esimesed kümme lonksu, pärastpoole harjub ära.
Ura!

No comments: