Friday, March 6, 2009

Kuidas see nüüd kõlaski?

Ma ei ole sada aastat miskit siia kirjutanud ja tegelikult pole ka praegu veel mingit tahtmist, aga ma tahaks siiski jagada kogu seda värki, mis mu peas toimub. :D
Loogiline nagu enamus mu tegemisi.

Sattusin siin väheke sõltuvusse ühest bändist, mille laule ma teile ka paiskama hakkan nüüd iga nati aja tagant, arvestades, et vend ühendas õe läpaka minu internetiasjandustega ja nüüd ma pääsen youtube'i. Woohoo! Imagine that. Nüüd ma kuulan igal vabal võimalusel muusikat. :)

Ja ühtlasi tekkis mul teatav positiivne fiiling meesolevuste suhtes. :) Üleeile helistas mulle üks vana sõps, keda pole ammu näinud. Ta ütles et "ära sa arva, et ma su ära olen unustanud." :D Selleks helistaski, et seda öelda. :D
Mingi aasta pole ma teda vähemalt näinud, küllap rohkemgi. Helistab ta küll alati, kui mu maja kanti satub, aga ajaliselt või hõivatusastmelt on alati mingi kamm ja siis ei näegi. Igatahes... tore oleks küll. :) Awww-efekt igatahes tekkis, ehkki me kakleme temaga alati, kui liiga pikalt vestlema end unustame. :D Kaks kangekaelset.

Ma üritasin mõelda ka, et mis värk on, et miks ta mulle meeldib, ehkki ta ei meeldigi mulle vahel. Küllap see on mingi siuke... sarnasuse värk? Et oleme sarnased lihtsalt. Igatahes on ta mulle üsna lähedane, ehkki me pole kunagi sõbrad-sõbrad olnud. Eile seal Alfie-filmis ütles ka üks vanamees oma surnud naise kohta, et "me ei meeldinud küll eriti teineteisele, aga me olime väga lähedased."
:)

Igatahes... mehed oskavad vahel päris toredad ka olla. :D

No comments: